FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sta uradi onaj crni chmar? Samo sam na tri minuta prekinuo da gledam, i kad se vratih, vidim ih parkirane na izlazu iz box-a? Aj nek neko napise sta je bilo?

Kimi i Kubica brze obavili box od Lewisa,stali paralelno na izlazu,cekajuci zeleno svetlo,a onda Lewis izbezumljen i pogubljen opalio Kimija od nazad,a mislim i da je Rosberg malo cuknuo vec slupanog Lewisa sekund kasnije.
Glupost neopevana.

bravo DB,lep pokusaj... samo ti ni kilometarski postovi nece skrenuti temu sa britanskog go*na

Jeste kilkometarski,ali vidis da "vozim samo levom stranom".:lol:
Ne idem od bankine do bankine.;)
Ne skrecem temu.
Kimija prosli put nisam mnogo napadao,cak mu dao i poneki kompliment u granicama ukusa.Ali taj incident se i mogao diskutovati i analizirati.
Ovo Lewisovo danas ostavlja bez teksta.
Imam nameru i o njemu par redica napisati,samo malo da ohladim glavu.
Vise ce to biti generalni utisak dosadasnje karijere,nego pirca o danasnjoj svinjariji.

A i poljski majstor je zasluzio vise prostora danas.;)

2l8jlzt.jpg

nista mi od toga nemamo,stetu je vec nacinio... medjutim,Kimi mi bas i nije jasan

ja bih ga tako odvalio da bi mu bridela glava do sledece trke... go*no malo

Ja mislim da bi mu glava letela da si ti izasao iz tog Ferrarija,ali dobro.:lol:
Kimi je to.Odreagovao je ocekivano.Uostalom,veoma besno je uhvatio Lewisa za ruku i objasnio mu da treba gledati u semafor.
Lewis je bar mogao neupadljivim gestom da pokaze da mu je zao i prizna krivicu,ali je samo arogantno odmahnuo rukom.U fazonu"znam i sam,sta mi ti govoris".
O toj aroganciji neki drugi put.

Ja mislim da bi mu glava letela da si ti izasao iz tog Ferrarija,ali dobro.:lol:
Kimi je to.Odreagovao je ocekivano.Uostalom,veoma besno je uhvatio Lewisa za ruku i objasnio mu da treba gledati u semafor.
Lewis je bar mogao neupadljivim gestom da pokaze da mu je zao i prizna krivicu,ali je samo arogantno odmahnuo rukom.U fazonu"znam i sam,sta mi ti govoris".
O toj aroganciji neki drugi put.

Veruj mi da sam ga ja dohvatio u tom momentu molio bi se da ga sami đavoli kidaju da se spasi...

Veruj mi da sam ga ja dohvatio u tom momentu molio bi se da ga sami đavoli kidaju da se spasi...

Ni najmanje ne sumnajm.;)

Alonso okrivi menjac,ako se ne varam.
Hmmm...On je i 2005. opalio u Zid sampiona,
pa nam je u radio vezi otkrio veliku mudrost da
"sa autom nesto nije u redu".:lol:
Necu da kazem da nije menjac kriv,ali se nadam
da ce to neko objasniti iz Renaulta.

Pa i on je opalio Lewisa.
Tada to nije bilo znacajno Lewisu,ali gde je tek gledao Rosberg?!!!
On nije video tri bolida i sudar ove dvojice.
:eek:
Zeznuo je sebe,ali ne bi bio fazon da ga ne kazne.Deo je incidenta koji je morao biti kaznjen.Druga je stvar sto on nije druge ostetio.

A zna li neko ZASTO je SBB skremblovao HRT 2?????!!!!!:eek:
Zasto sada?
Srecom,RTL pusta reprizu ili premijerno snimak,sta god.
Tu sam ponovo video da je Lewis ipak uputio izvinjenje Kimiju,ali ovaj bas i nije bio raspolozen da ga uvazi.A ko i bi?

Pa i on je opalio Lewisa.
Tada to nije bilo znacajno Lewisu,ali gde je tek gledao Rosberg?!!!
On nije video tri bolida i sudar ove dvojice.
:eek:
Zeznuo je sebe,ali ne bi bio fazon da ga ne kazne.Deo je incidenta koji je morao biti kaznjen.Druga je stvar sto on nije druge ostetio.

A zna li neko ZASTO je SBB skremblovao HRT 2?????!!!!!:eek:
Zasto sada?
Srecom,RTL pusta reprizu ili premijerno snimak,sta god.
Tu sam ponovo video da je Lewis ipak uputio izvinjenje Kimiju,ali ovaj bas i nije bio raspolozen da ga uvazi.A ko i bi?

jes bogami,opalio je Luisa ali mi to nismo mogli videti

nemam pojma,gledao sam neke druge trke a sad sam ugasio tv... ionako zaista nemam sta da vidim

Alonso okrivi menjac,ako se ne varam.
Hmmm...On je i 2005. opalio u Zid sampiona,
pa nam je u radio vezi otkrio veliku mudrost da
"sa autom nesto nije u redu".:lol:
Necu da kazem da nije menjac kriv,ali se nadam
da ce to neko objasniti iz Renaulta.

Cini mi se da je rekao da je menjac gotov,jer nije se toliko slupao,mogao je da nastavi do boxa.A za izletanje je on kriv po onome sto sam video.

Најпре свака част Кубици и БМВ-у, па и Хајдфелду (мада су им сва данашња дешавања на трци ишла у корист).
Драго ми је због Култарда одлично се држао.
Маса је такође био добар, направити онакво дупло претицање и то у најкритичнијој кривини на стази (асфалт и остале глупости...) свакако је за респект.
Жао ми је што га је највероватније тим спречио да уради много више (једно више улажење у бокс.....).

Хамилтона стварно треба да буде СРАМОТА.....
Какве је Кими среће уопште ме нечуди што је баш њега ударио Хамилтон...
А у том периоду трке је Кими летео по стази...
Шта рећи видимо се на следећој трци....

Cini mi se da je rekao da je menjac gotov,jer nije se toliko slupao,mogao je da nastavi do boxa.A za izletanje je on kriv po onome sto sam video.

Tako vec moze.
Bas sad gledam to okretanje i jesno je da Alonso gubi zadnji kraj i okrece se.
Tockovi se vrte,nema znakova da je bilo sta zakocilo i sl.
Inace,ceo taj deo staze izmedju napada na Heidfelda i izletanja,Alonso je opasno cepao rubnike i jos sam se u prenosu pitao koliko je to pametno.Brzo sam dobio odgovor.:lol:

Маса је такође био добар, направити онакво дупло претицање и то у најкритичнијој кривини на стази (асфалт и остале глупости...) свакако је за респект.
Жао ми је што га је највероватније тим спречио да уради много више (једно више улажење у бокс.....).

..

Hteli ga doliti iz ispraznjenog Kimijevog aparata za dolivanje,je li?:lol: :dash:

Десни точак му је био покидан, скроз је био лабав.
Питање да ли би се довукао до бокса, а и да јесте то не би могли наместити за кратко време...

eto...platio je ceh nakon samo par sati pa mogu bti miran (ipak,pisem Kimiju recku jer ovo sa velikim Mihaelom ne bi proslo bez batina... setim se jurnjave Kultarda po boxu i uhvati me nostalgija :confused:)

prvo mi nije jasno kako su trutovi odradili onoliko los box da ih lagano predju i Kubica i Kimi... njih dvojica veoma pazljivo prave formaciju na izlazu i cekaju jer za razliku od Mase znaju sta znaci crveno svetlo (Kubica je lane imao istu situaciju). a onda zbog reklama prebacujem na RTL i vidim Kimija katapultiranog :dash: iskreno,meni se onde vozac sa zutom kacigom ne bi olako izvukao i pala bi makljaza. aroganciju je nastavio u boxu jer se manekenu u tom trenutku nije svidjala ni F1 kamera. u svakom slucaju OGROMAN minus za balavca,ne prvi u maloj karijeri :thumbdown:

ne znam sta da kazem za Kubicu osim da je pobedu zasluzio a krugovi u kojima je morao napraviti razliku su bili zaista pakleno dobri,na pakleno losoj stazi. time je i zasluzio pobedu,prvu od mnogih. mislim da ovakvo srce nema nijedan drugi vozac

Hajdfeld je bio vidno nezadovoljan mada bi trebao da peva sa 8 bodova. njemu zaista nista ne polazi za rukom i gde god da zavrsi Poljak je ispred njega. ne sluti mi to na dobro i ne vidim kako ce to popraviti

KUltard prvi od zalutalih (u takvoj situaciji ocekujem Vebera ali ajde) na svom verovatno zadnjem podijumu a i Glok dolazi do ogromnih poena,uz vodjstvo u trci naravno

MASA KRALJU!!!! sisanje prosecnog heikija i jos jednog u desetki kupilo mu je moje poverenje do kraja ove sezone. ipak,sad se pitam gde mu je ovakva hrabrost na svakoj trci. ni tad ne bih navijao za njega ali bih ga barem postovao. nadam se da ce nastaviti

moj ljubimac Vettel dolazi do lepe hrpe bodova na dve haoticne trke u novom bolidu. bice ih valjda jos

Alonso mi nije jasan jer je ono pocetnicka greska a njegov jadnik od timskog kolege zaista mora ustupiti svoje mesto (bilo kome!!!) sto je pre moguce :thumbdown:

za kraj,najgore organizovani GP koji sam skorije gledao :thumbdown:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back