selenijum
Početnik
- Poruka
- 22
Sve ce Kimi da ih pomete...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U-uuu...pole.

Ne kazem da mi je zao,naprotiv,ali ipak 

Spremi dosta papira i i pola tuceta olovaka.i cisto da se zna... Dzodi Sekter je Britanac
pocecu da belezim bisere onog cara sa Foxa

jos jedna kolotocina na sredini sezone... ovog masu treba oterati u tri lepe p.m,odavno ne videh nesposobnijeg coveka.. koga bre boli uvo sto ti ne volis Kanadu,vozi sa svojih 110 % a ne kao parazit. :rolleyes:

Pitanje je da li Lewis u S3 dobija vreme ili ga crveni gube.I stvarno mi nije jasno na koji je nacin toliko vremena Hamilton dobijao u S3....Ferrari brzi u jednom ili dva sektora i onda dodje finalni pa boom....Samo neka i sutra bude tako,ne bih se ljutio![]()
Sta reci....0,6 sec brze od drugog je previse,a Ferrarija nigde....Bice sutra zanimljivo,a ja vec trljam ruke (a pretpostavljam i kolega iznad mene)![]()

Не знам да ли да прижељкујем кишу![]()
Није ми јасно шта се дешава у трећем сектору.
Постоје две кривине између којих је брз део и да се баш толико губи, не могу да верујем.
А они коментатори су стварно за спрдњу.
Хамилтон је био одличан, свака част.
Не знам да ли да прижељкујем кишу![]()

Nemoj,ostacete bez ijednog boda.

Meni se čini da je iz Južnoafričke republike, a šta je taj s Foxa rekao?i cisto da se zna... Dzodi Sekter je Britanac
pocecu da belezim bisere onog cara sa Foxa
Meni se čini da je iz Južnoafričke republike, a šta je taj s Foxa rekao?
Nisu nesto prikazivali ono McLarenovo prednje krilo u krupnom planu da vidimo da li se savija.
Pretpostavljam da je sve regularno i da ono "varenje" deluje.Samo bi falilo da sad nesto iskrsne.
e da,posle ponoci ce biti snimak kvalifikacija na HRT-u,valjalo bi odgledati cisto zbog dobrog komentara
Trku cemo morati da gledamo na FOX-u.Nema direktnog prenosa na HRTu.,samo snimak tek u 23:45h.