FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na normalnoj muskoj stazi nije svaka greska jednako odustajanje ili odlazak u box ;)

I jos jedna stvar me brine....Ako ove sezone bude bilo kisnih trka,plus TC off,mislim da se nece uspeti odvoziti 100 % krugova,nego ce se kao danas posle 2 sata zavrsiti,tj vozice na stopericu :)....?

Dobar zakljucak!:mrgreen:..........Danas je trka bila super, pobjedio onaj za koga navijam djelimicno, ali mi je jedino žao onog Sutila, sto ga je Kimi malo "tras" u out poćerao!;)

Na normalnoj muskoj stazi nije svaka greska jednako odustajanje ili odlazak u box ;)

I jos jedna stvar me brine....Ako ove sezone bude bilo kisnih trka,plus TC off,mislim da se nece uspeti odvoziti 100 % krugova,nego ce se kao danas posle 2 sata zavrsiti,tj vozice na stopericu :)....?

Mozda i ne treba da te brine.
I pored kise ova trka nije bila losa i nije bilo nekih velikih udesa.
Znaci-prihvatljivo.
Bolje i tako dva sata na stopericu,nego neka monotonija od ~100minuta i pun br. krugova.
Najvaznije je da SC ne bude predugo na stazi.Mislim da je danas bilo za podneti,mada su mogli i brze da pociste Bourdaisa i DC-a,a i Rosberga.

Već sam jednom rekao,da će Raikonen sa dosta opreza da ubuduće kreće sa starta (pre dve trke čini mi se da sam napomenuo) što se i obestinilo.
Sada je situacija već drugačija i mislim da na narednoj neće toliko taktizirati....
Tako je.
Pre dve trke se ocekivalo da u narednih nekoliko rutinski odrzava prednost,ali ga je Massa malo pritisao na prosloj,a na ovoj se sam zeznuo(uz obilatu pomoc tima).
U odnosu na Lewisa,Kimi je u poslednje dve trke 12 bodova u deficitu,a 10 u odnosu na Massu.Ipak je to previse.
Lose za Kimija-dobro za prvenstvo.

Tako je.
Pre dve trke se ocekivalo da u narednih nekoliko rutinski odrzava prednost,ali ga je Massa malo pritisao na prosloj,a na ovoj se sam zeznuo(uz obilatu pomoc tima).
U odnosu na Lewisa,Kimi je u poslednje dve trke 12 bodova u deficitu,a 10 u odnosu na Massu.Ipak je to previse.

Dobro i za nas ;)

Tako je.

lose za Kimija kazes... siguran sam da nece moci da spava zbog konkurencije u smesku i masi :nono:

on je potpuno miran jer ce pokazati od cega je sacinjen onda kada bude trebalo

bolje brinite kako da pobedite u nekoj trci koja nije haoticna

Poslednja izmena:
lose za Kimija kazes... siguran sam da nece moci da spava zbog konkurencije u smesku i masi :nono:

on je potpuno miran jer ce pokazati od cega je sacinjen onda kada bude trebalo

bolje brinite kako da pobedite u nekoj trci koja nije haoticna

Popravljamo se,Nordi.Nije to lako.
Mi smo 100 miliona $ u deficitu ove godine.
Dobro se i drzimo.
A sto se tice Kimija:ja i ocekujem da on pojaca u drugom delu sezone.Uvek i isticem da je to cinio i ranije.
Znas,ta njegova "mirnoca" izludjuje mnoge u Ferrariju,ubedjen sam.
Kada bi Alonso bio tako miran,Renault bi bio bez bodova. ;)
Kimi je dobar Ferrariju samo dotle dok im je bolid neprikosnoven.
Zato valjda stalno i tinja ova prica o dolasku Alonsa(samo se godina malo odlaze):)

P.S.A sto se tice konkurencije-Kimi je sam sebi najveci konkurent.Tako je oduvek bilo.
Samo,koliko god bio glup nacin na koji sebi zagorca,toliko je velicanstven nacin na koji se izvadi.Zato mi je drag.

Poslednja izmena:
ybg,da ga danas nisu unistili na startu ne bi ni doslo do svega ovoga

mogao sam da lupam glavu tri dana kada bi me neko pitao zasto je kaznjen a kada sam se uverio da ga je rodjeni tim izradio na najgluplju mogucu gresku onda moras da popenis. letele bi glave da je ovo neko Mihaelu uradio

medjtim,lane je bio u goroj situaciji pa se povadio iz teoretskih sansi za titulu i osvojio istu. sada smo bolji od meklarena i on ce to koristiti na normalnim stazama,pocevsi od sledece

morao bih i zvanicno da se izvinim Nesi jer je on najbolji Mod na Krsti i ne bih smeo sebi da dozvolim da brise moje postove,iako sam ovog puta bio isprovociran

trudicu se da malo produzim fitilj :ok:

Poslednja izmena:
Eh taj TC :lol: Kimi Kimi pa ne moze se tako pustati gas :lol::lol: Zasto svi optuzijete Kimija isto tako ja mogu da optuzujem Sutila za obilazenje pod zutim zastavama a o tome se mudro cuti i citav akcenat na ledenog ;) ccc :lol:

Poslednja izmena:
Dobro se i drzimo.
A sto se tice Kimija:ja i ocekujem da on pojaca u drugom delu sezone.Uvek i isticem da je to cinio i ranije.
Zato valjda stalno i tinja ova prica o dolasku Alonsa(samo se godina malo odlaze):)

P.S.A sto se tice konkurencije-Kimi je sam sebi najveci konkurent.Tako je oduvek bilo.
Samo,koliko god bio glup nacin na koji sebi zagorca,toliko je velicanstven nacin na koji se izvadi.Zato mi je drag.

Ako dodje Alonso u Ferari sto moze eventualno da se desi na kraju 2009, jer tada cini mi se Kimiju istice ugovor stvarno ce nestati mirnoca, verovatno ce se posvadjati sa Masom. Trazice da bude prvi vozac iako naravno nije bolji ni od Mase ni od Kimija, Hamiltona. Trenutno je miran jer je bolji od Pikea kao i pre 2-3 godine od Fizikele, ali zato prosle godine mu je toliko bilo krivo sto je Luis postizao dobre rezultate.Mozda i gresim ali moje misljenje je da sa Alonsom Ferariju nece biti boje.

@Brera

Да, баш нешто размишљам да отворим Сутилов фан клуб, биће много чланова;)

Да је Кими данас грешио, грешио је.
Е сад, са једне стране се може рећи: грешио је, лош дан, ко ради тај и греши, а са друге стране се може рећи: он је возач шампионског калибра и ове грешке су недопустиве.
Било како било убеђен сам када буде било најважније да ће возити одлично, како он то обично и ради.
Није он као неки да на последњу трку шампионата дође са бодовном предношћу и изгуби титулу:lol: (никад не реци никад али за сада су то чињенице)

Ako dodje Alonso u Ferari sto moze eventualno da se desi na kraju 2009, jer tada cini mi se Kimiju istice ugovor stvarno ce nestati mirnoca, verovatno ce se posvadjati sa Masom. Trazice da bude prvi vozac iako naravno nije bolji ni od Mase ni od Kimija, Hamiltona. Trenutno je miran jer je bolji od Pikea kao i pre 2-3 godine od Fizikele, ali zato prosle godine mu je toliko bilo krivo sto je Luis postizao dobre rezultate.Mozda i gresim ali moje misljenje je da sa Alonsom Ferariju nece biti boje.

otkud ova oda o Alonsu?? da li mislis da smo stvarno toliko ludi da damo prvaka sveta za fernanda alonsa?? ja cu ti reci da nismo!!

takodje ne znam zbog cega Ferrariju treba biti bolje?

Gledam sad ovaj start ponovo.
Lewis je mogao prestici i Massu da je sira staza.
Odlicno je potegao sa starta.

Nikad mi nije bilo jasno zasto ni jedna televizija ne daje reprizu trke.
Nije ih davao RTS dok je krao prenose,nije davao B92,ne daje FOX.
Nema ni na HRT-u.
Ne mora to biti neki udarni termin.
Moze da se pusti nocu,kao sto sve pomenute televizije rade sa drugim sportskim dogadjajima.
Kod nas se cesto reprizno mogu gledati tuzne fudbalske utakmice iz domaceg prvenstva,kao i kosarkaske,rukometne... u nocnim terminima,a nema F1 :dontunderstand:

Ima na DSF-u repriza.

Dobro se i drzimo.

Svaka ti cast. Uvek kulturan, bez preteranih izliva navijackih strasti :klap:

Kimi Raikkonen, Ferrari (9th):
"A very poor race for me, right from the off. There was a problem with a wheel before the start and we broke the rules, which meant I was given a drive-through penalty. During the race, my main problem was trying to get the tyres to work as well as possible. Then we decided to change the strategy as we expected it to rain again, but it didn't happen. Twice I had to change the nose after breaking the front wing. So, as you can see, a long run of things going wrong which explains the 0 points. I am sorry for Sutil, who I hit with just a few laps to go. I lost control of the car under braking coming out of the tunnel and I could do nothing to avoid him. It's a shame how things went today, as we had the potential to do well. It's true that I've lost the championship lead, but I always said the championship would be a very long one. Now we must prepare as well as possible for Canada where we will try to make up for this disappointment."

i bolje bi ti bilo...

ja ga volim skoro koliko i Mihaela ali su ovakve stvari zaista nedopustive

bukvalno je unistio sezonu jednom vozacu
Sve vise pocinjem verovati da Kimi nije unistio ni trku Sutilu u potpunosti,a jos manje sezonu.DA ga je opalio neko sa dna,mozda bi se i moglo tako rezonovati,ali posto je u pitanju aktuelni sampion,taj incident je dobio toliki publicitet,da ce se do kraja sezone o tome pricati,a simpaticni Indijci nece propustiti ni jednu priliku da to isticu.
Steta je bodovna,sto ce na kraju biti pretvoreno u milione dolara,koje nece dobiti zbog plasmana(koji ce sigurno biti nizi bez ovih 5 bodova),ali oni imaju novca,a sada i publicitet i besplatnu reklamu.

Ovo ce i Sutilu dici cenu.
Svaka ti cast. Uvek kulturan, bez preteranih izliva navijackih strasti :klap:
Hvala,hvala.
Pa diskutujemo,jel? ;)
Ima na DSF-u repriza.

Eh,Intra,DSF...ne mo's to na'vatati zemaljskom antenom,a nema na kablovskoj. ;)
P.S.Imas li ti neki komentar na trku?:D

Sve vise pocinjem verovati da Kimi nije unistio ni trku Sutilu u potpunosti,a jos manje sezonu.DA ga je opalio neko sa dna,mozda bi se i moglo tako rezonovati,ali posto je u pitanju aktuelni sampion,taj incident je dobio toliki publicitet,da ce se do kraja sezone o tome pricati,a simpaticni Indijci nece propustiti ni jednu priliku da to isticu.
Steta je bodovna,sto ce na kraju biti pretvoreno u milione dolara,koje nece dobiti zbog plasmana(koji ce sigurno biti nizi bez ovih 5 bodova),ali oni imaju novca,a sada i publicitet i besplatnu reklamu.

Hvala,hvala.
Pa diskutujemo,jel? ;)

znaci,Indijci ce negde drugde doci do ovih 5 bodova??? mozda u Monci :think:

Hvala,hvala.
Pa diskutujemo,jel? ;)

Samo kez od uva do uva :lol:

A sada malo ozbiljnije:
1. Mislim da Alonsove izjave oko guma mogu da idu u onaj specijal "Jurimo trideset!"
2. Massa mi je djelovao dosta sigurno, očigledno je da su ga dobri rezultati digli psihički.
3. Kubica rutinerski koliko je mogao.
4. Lewis - ovu će trku sigurno uvijek uvrštavati u svoje najbolje.
5. Dejvid mi je stvarno dodijao.
6. Heikki ipak kao da ima neke strahove poslije spucavanja, nije mi jasno da se kiseli na 17. mjestu bez obzira na sve.
7. Kimi mi nije jasan.
8. Niko vozi ekstra, sa obzirom na auto. Ono preticanje kad se ušunjao prije tunela :)

Čekamo Kanadu, biće i tamo borbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back