Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Evo upravo gledm PORSCHE SUPERCUP u Monaku i lije liša k'o iz kabla.
Biće veselo.
Biće veselo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo upravo gledm PORSCHE SUPERCUP u Monaku i lije liša k'o iz kabla.
Biće veselo.
Jašta!
Bice veoma tesko vozacima, em sto je staza uska, a sad joss i kisa lije koliko moze!
Jeva cekam da widim start!

ma yebo ih SC,neka prilagode brzinu uslovima puta![]()

vec dva dana pricamo da je kisa neizbezna... a on je veliki vozac,nema za njega frke po kisi![]()

Luis ce kako stvari stoje preuzeti mjesto u plasmanu!

Кими, брука и срамота.
Жао ми је што је упропастио Сутила.

Toooooooooooooooooooooo majstore![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa više informacija se javljam nakon "izbacivanja" piva iz organizma i opet jednog rashlađivanja penastog raspoloženja![]()

Cestitke Vettelu na 5 mestu....i poruka ebenom komentatoru
NE MOZES GOVORITI O BLOKIRANJU KUBICE AKO SU ON I KIMI 2. I 3. NA STAZI,KRETENU SASAVI... TOLIKO SI BAR MOGAO DA NAUCIS
Uh,dva sata blejanja mi bas i nije bilo potrebno,ali posteno sam se iznervirao danas
Hamilton je danas isprasio ostatak,Massa je jos jednom dokazao da ne zna po kisi,a za Sutila i Kimija nemam reci. Tolko mi je zao Nemca da je to neopisivo. Ko zna kad ce opet biti tako visoko,a blago receno vozi traktor....Heikki imao opet peh,kao i u Turskoj....Ostali su me prijatno ili neprijatno iznenadiliCestitke Vettelu na 5 mestu....
DB,Intra i kompanija,mislim da vam je posle ovog trijumfa laknulo (meni bogami jeste)
Ferrariju ostaje uteha da su imali najbrzi krug....

A nordi, na koji si ti program gledao?
Ja sam gledao na HRT 2, i koliko sam vidio, odlicno su prenosili!
Ma verovatno ona naša dva kretena![]()