FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece leteti.Nemate bolju zamenu za sada.;)
Kimi ce se malo uozbiljiti,a kasnije i razbuditi :lol: .
Massa ce se moliti da ne bude kise.:lol:

Pa baš nešto i ne delim taj optimizam sa tvoje strane ali se nadajmo da će uspeti da izguraju sezonu do kraja jer je opšte poznato da Ferrari ne prašta ništa :nono: što ste vi srebrni dobro osetili na svojoj koži

ne druze,tesko da ce iko dobiti otkaz. zaista ne znam sta je Nikom,mislim da stvari ni njemu nisu jasne ali je tesko zameniti tako iskusnog vozaca. mislim da je F1 vec dovoljno obdaniste,dosta je klinaca

Pike je jadan vozac i nema u sebi ni 10 % ocevog talenta ali ni Reno ga trenutno ne moze adekvatno zameniti. medjutim,ako neko bude leteo,letece on.

Bastijan Burde je veliko ime automobilizma,iako je 4 titule u Champ Caru osvojio dok je te serija bila na najnizim granama. oni sa ovakvim bolidom bolje ne mogu

Mislim da su oba Ferrarijeva vozača na dobrom putu da izlete pre kraja sezone, a to nije nepoznata praksa u Ferrariju još od vremena pokojnog Enza ...

samo mi reci dve dostojne zamene!!!

pratim sve moguce trkacke serije i jedini momci koji su mi zapali za oko su Marko Andreti (tu porodicu ne treba puno predstavljati) i Grejem Rejhal,sin sjajnog Bobija. medutim,njima je sasvim dobro u prvoj ujedinjenoj sezoni Indy car trka a i ta serija je nesto sasvim drugacije od ziheraske F1.

i Kimi i Masa ce dobiti ono sto su zasluzili a rezultat toga cemo videti vec u Kanadi

Мислим да је хтео рећи како си издао Ферари.

Колико сам успео да видим из твоје приче ти се везујеш за возача, а не за тим:?:

Ovo Ja zovem prodana duša! Za svoj tim navijam i u najvećoj krizi.

Pa nisam izdao Kimija.

Колико сам успео да видим из твоје приче ти се везујеш за возача, а не за тим:?:

Vozači dolaze i prolaze, a timovi ostaju tj. barem neki ....

Upravo tako. Hil - Hakinen - Raikkonen - ?????
Ali navijam normalno za Ferari i nikada vise za Meklaren. R. Denis:thumbdown:, Hamilton:thumbdown:, Alonso:thumbdown:.Iako svi mislite da sam izdajnik sta da se radi tako moje srce hoce.

jos mi nisi rekao sta cemo kad otpustimo Kimicu i masu
Nećete do dolaska Alonsa nacionalea nikoga otpustiti.
Upravo tako. Hil - Hakinen - Raikkonen - ?????
Ali navijam normalno za Ferari i nikad vise za Meklaren. R. Denis:thumbdown:, Hamilton:thumbdown:, Alonso:thumbdown:.Iako svi mislite da sam izdajnik sta da se radi tako moje srce hoce.

To ti je kao da si rekao "navijam normalno za partizan i nikad više za zvezdu".
Ako ti je razlog ova trojca što si ih naveo veoma ti je loš razlog za napuštanje srebrne strele.

Неверујем да ће ико добити отказ пре краја сезоне, мада ништа није искључено.

Јесте ли запазили када је тим обавестио Пикеа да ће му ставити гуме за суво, човек је негодовао, а резултат свега тога је било излетање. Како је само био незадовољан.
Нисам обраћао пажњу али ми се чини да су прво њему стављене њему гуме за суво па тек онда Алонсу, што ће даље рећскои да Пике иришћен као заморче. Додуше и његови резултати показује да једино за такве ствари може да послужи.
Ово је један од момената из којих се може закључити да тим баш и не цени Пикеове сугестије, а Флавио сигурно неће држати у тиму бескорисног возача.
Али опет, Пике је одавно у Реноу... :neutral:

Od otkaza pre kraja sezone nema nista.

Koliko se secam Piquet je trazio da mu promene gume a iz boksa su rekli da su Alonsu stavili gume za suvo i da saceka par krugova da vide kako ce se ponasati.
Prvo su pitali Alonsa sta misli o gumama za suvo na sta je odgovorio da je to preveliki rizik,kockanje jer niko do tada nije presao na njih.

A ako se Kimi vrati u McLaren? :lol:

Potpuno bih se razocarao u njega i ne bih mogao da mu oprostim ponovo tako nesto. U tom ipak nemogucem slucaju ako bi doslo do njega ostao bih uz Ferari, sto ce naravno i biti kad se Kimi penzionise. Kimi ne vracaj se u strelu!!!! A sto se tice mene nikad vise fan Meklarena, o ne nikako :nono: A naveo sam i razloge ZASTO NE!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back