FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da vas ne zadrze prekovremeno.:lol:

Ako treba i do podne ali ne dam da bude po njegovom...razbiću ga
31907.gif

FORMULA 1 S OGRANIČENIM BUDŽETOM?
http://www.f1-hr.com/vijesti.php?id=2440
:think:
Ne znam sta da kazem.
Cim nesto dolazi od Maxa,ja vec zamahujem za volej.8)
F1 se bas i razlikuje od nizih kategorija sto novac odredjuje mnogo toga.Donosi mnogo toga loseg,ali i dobrog.
A znamo i da Toyota vec godinama baca stotine miliona u vetar.
Ispada da su male sanse da ovo smanjenje budzeta moze uroditi plodom.
Medjutim,ako bi to povecalo broj konkurentnih ekipa i kandidata za tiutlu na bilo koji nacin,ja ne bih imao mnogo sta protiv te odluke.
P.S.Pokusavam se setiti poslednje odluke koju je donela FIA,a da je bila dobra.:mrgreen:

:dash::dash: prosto drazesno!!!!

pa mamu im ebem nesposobnu,znaju li oni ista o seriji koju ovako sramno vode??? znaju li da ovde vec 59 godina nema mesta za slabe i siromasne (nekad je i moglo da prodje ali odavno ne)

dal da im daju po tri sasije,5 motora i 10 menjaca za celu seoznu :thumbdown:

Poslednja izmena:
Раде једну велику глупост.
Ф1 је одувек таква (немилосрдна).

Постојао је предлог да се уведе једна шасија за све тимове и тако сличне глупости.
Са таквим правилима би се несумњиво повећао број претендената за титулу али Ф1 једноставно није таква.
Постоје ниже категорије за такву врсту доказивања.
Ако тако нешто уведу какву би онда Ферари, Мекларен, БМВ имали мотивацију за рад.
Да имају одличан тим стручњака око себе а исту нпр. шасију као Форс Индија и слични, то нема смисла.

Ово смањивање буџета је са једне стране добро јер ће донекле помоћи мањим тимовима али са друге стране сигурно иде на штету оним ''великим''.

Кад се све сабере и одузме ипак сам против тог правила (морам то рећи Славици).

Poslednja izmena:
Eh koliko je puta samo Dejmon prestigao Sumahera, cak je jednom pretekao Sumahera i jos jednog vozaca ne secam se ko je to bio i nije bio zaostali vozac. Dvojicu odjednom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bilo je to na stazi Spa 2000 god. i to je bio Mika H. on je obisao Sumija a u tome mu je pomogao Zonta u BAR-u koji je i te kako bio zaostao :lol: Najace preticanje za mene koje sam do sada gledao...

@Michael Schumacher
@DB 06

Da li se secate GP Monaco 1992 kada je Mansell napadao Sennu 3-4 kruga do finisa i kako se Senna branio ? E tako se brani prvo mesto ...

Poslednja izmena:
@Michael Schumacher
@DB 06

Da li se secate GP Monaco 1992 kada je Mansell napadao Sennu 3-4 kruga do finisa i kako se Senna branio ? E tako se brani prvo mesto ...

Bila je to neobicna sezona.
Ja,kao navijac Senne,cesto sam bio u nedoumici da li da se raduejem ili da tugujem.
Sezonu je obelezio duel Senne i Mansella,koji se cesto zavrsavao tako sto bi Senna odolevao vise nego iko pred naletima nadmocnog Williamsa,a onda bi se sirova snaga u jednom momentu brutalno obracunala sa izdisucim McLarenom.Sjajne trke,koje su mahom pripadale Mansellu.
U Monaco je Mansell dosao sa 5 vezanih pobeda i vec je bilo jasno ko je sampion.
U toj agoniji mi je nekako promakla ta borba,iako sam sigurno gledao trku.Zapravo,izbledela mi je u secanju,jer je i pre i posle nje scenario obicno bio poznat i cesto slican.Ili Williams pojede McLaren ili se ovaj raspadne u ocajnickim Senninim pokusajima da nesto ucini.Posle vise nikad nism imao prilike da je pogledam.:( Ko je tada mogao znati na sta ce spasti F1.:roll: Sada upijam svaki dobar momenat kao sundjer.:lol:

Ja se secam kao juce da je bilo a i secam se da su me svi u kuci nekako cudno gledali :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ja sam gledao trku ne snimak ;)
Neverovatna zavrsnica, Senna na starim gumama a Mansell na novim.
Evo jednog snimka malo je duzi ali vredi ;)
http://www.99clips.net/video.php?vid=d141d1c9f

znao sam da je ta trka bila jako dobra ali tek sam je pre nekih 15 dana skinuo i pogledao. najcrnje je sto ja vicem i bodrim Mensela a u sebi ponavjam 'kretenu,pa nije ga obisao'' :D

odmah nakon prve krivine Seni je prso motor jer je ono bilo izvlacenje nemoguceg. danas i da hoces ne smes jer moras da pazis na ebeni motor i menjac

ubio bih za samo jednu takvu trku u 2008. (nema ni teorije za tako nesto)

pricacu ja sa nekom Slavicinom cerkom... zrtvovacu se zarad ljubitelja F1 na Krsti :lol:

Velikodusno,velikodusno.:lol:

Malo je off,ali zar ne bese jedna od dve Slavicine cerke(i Bernieve) srpska princeza?Jel i ti na to ciljas?
Ja sam cuo da se udala za jednog Karadjordjevica(sin Aleksandra-prestolonaslednika) inace oficira britanske vojske.
Ako je sve ovo tacno,moze li nam to doneti trku u skorije vreme :think: :D

Malo je off,ali zar ne bese jedna od dve Slavicine cerke(i Bernieve) srpska princeza?Jel i ti na to ciljas?
Ja sam cuo da se udala za jednog Karadjordjevica(sin Aleksandra-prestolonaslednika) inace oficira britanske vojske.

au druze,za ovo prvi put cujem.... ja i princeze dva pojma :mrgreen:

znao sam da je ta trka bila jako dobra ali tek sam je pre nekih 15 dana skinuo i pogledao. najcrnje je sto ja vicem i bodrim Mensela a u sebi ponavjam 'kretenu,pa nije ga obisao'' :D

odmah nakon prve krivine Seni je prso motor jer je ono bilo izvlacenje nemoguceg. danas i da hoces ne smes jer moras da pazis na ebeni motor i menjac

ubio bih za samo jednu takvu trku u 2008. (nema ni teorije za tako nesto)
Druze,posedujes kapital.Cuvaj se.:mrgreen:

ubio bih za samo jednu takvu trku u 2008
Mozda na sledecoj dozivis tako nesto-Lewis odoleva Kimijevim napadima.:lol:

Ja se secam kao juce da je bilo a i secam se da su me svi u kuci nekako cudno gledali :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ja sam gledao trku ne snimak ;)
Neverovatna zavrsnica, Senna na starim gumama a Mansell na novim.
Evo jednog snimka malo je duzi ali vredi ;)
http://www.99clips.net/video.php?vid=d141d1c9f

Snimak je sjajan, Brko jedva stoji na nogama na kraju :) , а dobro je i kad izlaze iz boksova, a masa stoji okolo - jedva da se probiješ.

Sve je to ok, ali mama Slavica je iz okoline Banja Luke, tako da... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back