Dr.Jekyll
Elita
- Poruka
- 16.708
Laku noć vama a ja idem da penim sa stručnjakom do 6 ujutru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laku noć vama a ja idem da penim sa stručnjakom do 6 ujutru.

Samo da vas ne zadrze prekovremeno.![]()

prosto drazesno!!!!

Eh koliko je puta samo Dejmon prestigao Sumahera, cak je jednom pretekao Sumahera i jos jednog vozaca ne secam se ko je to bio i nije bio zaostali vozac. Dvojicu odjednom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najace preticanje za mene koje sam do sada gledao...@Michael Schumacher
@DB 06
Da li se secate GP Monaco 1992 kada je Mensell napadao Sennu 3-4 kruga do finisa i kako se Senna branio ? E tako se brani prvo mesto ...

ja sam gledao trku ne snimak @Michael Schumacher
@DB 06
Da li se secate GP Monaco 1992 kada je Mansell napadao Sennu 3-4 kruga do finisa i kako se Senna branio ? E tako se brani prvo mesto ...
Ko je tada mogao znati na sta ce spasti F1.
Ja se secam kao juce da je bilo a i secam se da su me svi u kuci nekako cudno gledalija sam gledao trku ne snimak
![]()
Neverovatna zavrsnica, Senna na starim gumama a Mansell na novim.
Evo jednog snimka malo je duzi ali vredi
http://www.99clips.net/video.php?vid=d141d1c9f
pricacu ja sa nekom Slavicinom cerkom... zrtvovacu se zarad ljubitelja F1 na Krsti![]()

Velikodusno,velikodusno.
Malo je off,ali zar ne bese jedna od dve Slavicine cerke(i Bernieve) srpska princeza?Jel i ti na to ciljas?
Ja sam cuo da se udala za jednog Karadjordjevica(sin Aleksandra-prestolonaslednika) inace oficira britanske vojske.
Ako je sve ovo tacno,moze li nam to doneti trku u skorije vreme![]()
![]()

Druze,posedujes kapital.Cuvaj se.znao sam da je ta trka bila jako dobra ali tek sam je pre nekih 15 dana skinuo i pogledao. najcrnje je sto ja vicem i bodrim Mensela a u sebi ponavjam 'kretenu,pa nije ga obisao''
odmah nakon prve krivine Seni je prso motor jer je ono bilo izvlacenje nemoguceg. danas i da hoces ne smes jer moras da pazis na ebeni motor i menjac
ubio bih za samo jednu takvu trku u 2008. (nema ni teorije za tako nesto)

Mozda na sledecoj dozivis tako nesto-Lewis odoleva Kimijevim napadima.ubio bih za samo jednu takvu trku u 2008

au druze,za ovo prvi put cujem.... ja i princeze dva pojma![]()

Ja se secam kao juce da je bilo a i secam se da su me svi u kuci nekako cudno gledalija sam gledao trku ne snimak
![]()
Neverovatna zavrsnica, Senna na starim gumama a Mansell na novim.
Evo jednog snimka malo je duzi ali vredi
http://www.99clips.net/video.php?vid=d141d1c9f
, а dobro je i kad izlaze iz boksova, a masa stoji okolo - jedva da se probiješ.Velikodusno,velikodusno.
Malo je off,ali zar ne bese jedna od dve Slavicine cerke(i Bernieve) srpska princeza?Jel i ti na to ciljas?
Ja sam cuo da se udala za jednog Karadjordjevica(sin Aleksandra-prestolonaslednika) inace oficira britanske vojske.
Ako je sve ovo tacno,moze li nam to doneti trku u skorije vreme![]()
![]()