gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Bas tako,mogu da se menjaju pre starta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne videh samo zasto je morao rano u boks,ali bez toga ne bi bilo ni ovog briljiranja,pa ne zalim.
).
I Kimi je odlicno vozio.Vise od ovog tesko da je mogao.Inace,Kimi po obicaju ulazi u slabiju sredisnjicu sezone.Do sada se budio na kraju.Videcemo sta ce biti ove godine.

).Različiti mentaliteti. Ništa drugo.Zapalo mi je za oko kako Kimi rezignirano gleda na Massino skakanje oko podijuma(u fazonu:koji je ovome).

Extra trka....Heikki je morao ranije u box zato sto mu je u prvoj krvini pukla guma,ne znam s kim je imao kontakt(mozda sa Kimijem),ali je na stazi dobio svakog ko je bio ispred njega....A ono preticanje Lewisa za prvo mesto je dokaz da Mclaren moze da parira,na kraju samo 4 sec iza Masse.Sve u svemu,uzbudljiva trka i pomalo me je zacudila taktika Mclarena,ali sami su rekli da im gume ne bi izdrzale.Ali i pored 3 stopa ozbiljno su ugrozili Ferrari...
Ostali su bili na nivou (ukljucujuci i Fizikelu)![]()
medjutim,voleo bih da pitam Masu zbog cega se us*ao praznog smeska i zasto mu je ostavio slobodan put u onoj krivini!!!!! da ga je drzao jos malo Kimi bi na kraju lagano bio drugi
Nagrada publike.
Pobedili smo vam Kimija sa stopom vise,a mogli smo vam i Masu,prema tome.....
Pobedili smo vam Kimija sa stopom vise,a mogli smo vam i Masu,prema tome.....
ne,to je jednostavno preticanje praznog coveka na opasno brzoj stazi,i to lika koji se usere cim vidi nekog pored sebe... kad nas pobedite onda napisi ovako nesto

ma ebo timski rad... video bih kako bi jednog Kimija ili Kubicu onako prosao
Pa pobedili smo.Ti ja Massu ne racunamo,jel da?![]()
Nesto tako kontam:sbbkbb da Massa,sticajem kojekakvih okolnosti,uzme titulu.:shock:
Pozeleneo bih od muke.![]()
Umjesto da se drži lijeve strane Masa se izmiče i ustupa je Luisu.:mad:
zasto niste??????????
Prvo ti meni objasni kako je "krelac" mogao sa jednim stopom vise da bude ispred svetskog sampiona,koji ove sezone vozi mnogo bolji bolid od Mclarena. Blago receno Kimi se izblamirao....A dovoljna mi je ta satisfakcija sto je Lewis na stazi obisao Masu...

care!!!!