FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da procesljam pravila, mislim da sa kojim gumama je zavrsio kvalifikacije sa istim pocinje trku ?! Odoh da gledam ovi slepci ne prenose direktno $#@%$#@%(*&^^#@#^ mater Baskirsku...

Jergovic ne rece nista o onom "blokiranju" juce.
Kanda ga nije ni bilo,jer sam naisao na vest da je to bila priprema za brzi krug jednog od Ferrarija.
Sve ukazuje da je to istina:Alonso nije kaznjen,niko ne prica o tome...

Sjajna,sjajna trka.:worth:
Junaci trke:
1.Heikki-vise preticanja nego svi zajedno u prve 4 trke.:worth: Ne videh samo zasto je morao rano u boks,ali bez toga ne bi bilo ni ovog briljiranja,pa ne zalim.
2.Jarno "Laki Topalovic" Trulli(ne moze brze,jurimo trideset na sat:rotf:).
3.Hermann Tilke-tvorac remek dela u Turskoj.
--------------------------------------------------------------------
A "Mali" ...Mali mu ga dao po gasu. 8) Neobicna strategija,hrabra i maestralno odradjena.
Trebalo je prestici Ferrari,makar i mnogo tezi.A to mu je i omogucilo ocuvanje drugog mesta.
I sam start i kasnjenja Heikkija mi vise lici na taktiku,nego na kiks.Kimi je ustopovan,cak i unazadjen,sto je odlicno ispalo za McM.
I Kimi je odlicno vozio.Vise od ovog tesko da je mogao.Inace,Kimi po obicaju ulazi u slabiju sredisnjicu sezone.Do sada se budio na kraju.Videcemo sta ce biti ove godine.

Ah,da,cestitke i pobedniku(red to nalaze,nista vise). :neutral:

Kimiju svaka cast jer je na startu jedva izvukao zivu glavu i bolid mu sigruno nakon toga nije bio savrsen!!!

medjutim,voleo bih da pitam Masu zbog cega se us*ao praznog smeska i zasto mu je ostavio slobodan put u onoj krivini!!!!! da ga je drzao jos malo Kimi bi na kraju lagano bio drugi

ipak,Ferrari je ubedljivo najbolji tim u sampionatu a Kimi je prosle sezone nakon 5 trka bio u ocajnoj poziciji tako da je i dalje najveci (za mene i jedini) pretendent na krunu

I Kimi je odlicno vozio.Vise od ovog tesko da je mogao.Inace,Kimi po obicaju ulazi u slabiju sredisnjicu sezone.Do sada se budio na kraju.Videcemo sta ce biti ove godine.

Ja mislim da Kimi postaje pametniji i ne juri više kao lud da bude prvi ako situacija ne dozvoljava. Inače bi na startu došlo do sudara sa Heikijem. Ovako se pametno izmaknuo i na kraju završio mnogo bolje nego Heiki.

Kimi jos vuce teske traume iz McLarena 2006. kada je na svakoj trci imao primedbe na bolid.
Jednom se cak i Blazicko sa HRT-a nasalio i rekao da je Kimi opet vozio traktor.:lol:
Taj McLaren je zaista bio uzasan,ali danas ne bih rekao da mu je auto lose isao,iako je on apostrofirao "malo" ostecenje nakon duela sa Heikkijem,a vec u sledecem trenutku rekao da mu to nije toliko smetalo u postavljanju najbrzeg kruga.:confused:
Navika.

Zapalo mi je za oko kako Kimi rezignirano gleda na Massino skakanje oko podijuma(u fazonu:koji je ovome :lol: ).

Masa i hamilton su dva krelca... Kimi im uzme titulu ispred nosa,malo se poraduje i ode da se napije. lik ima stila

ova dvojica kad pobede skacu kao ludi a hamilton se toliko kezi da ga kasnije boli vilica. i naravno,kad vidim njihove oceve u kadru bacam peglu

Extra trka....Heikki je morao ranije u box zato sto mu je u prvoj krvini pukla guma,ne znam s kim je imao kontakt(mozda sa Kimijem),ali je na stazi dobio svakog ko je bio ispred njega....A ono preticanje Lewisa za prvo mesto je dokaz da Mclaren moze da parira,na kraju samo 4 sec iza Masse.Sve u svemu,uzbudljiva trka i pomalo me je zacudila taktika Mclarena,ali sami su rekli da im gume ne bi izdrzale.Ali i pored 3 stopa ozbiljno su ugrozili Ferrari...
Ostali su bili na nivou (ukljucujuci i Fizikelu) :lol:

Extra trka....Heikki je morao ranije u box zato sto mu je u prvoj krvini pukla guma,ne znam s kim je imao kontakt(mozda sa Kimijem),ali je na stazi dobio svakog ko je bio ispred njega....A ono preticanje Lewisa za prvo mesto je dokaz da Mclaren moze da parira,na kraju samo 4 sec iza Masse.Sve u svemu,uzbudljiva trka i pomalo me je zacudila taktika Mclarena,ali sami su rekli da im gume ne bi izdrzale.Ali i pored 3 stopa ozbiljno su ugrozili Ferrari...
Ostali su bili na nivou (ukljucujuci i Fizikelu) :lol:

ne,to je jednostavno preticanje praznog coveka na opasno brzoj stazi,i to lika koji se usere cim vidi nekog pored sebe... kad nas pobedite onda napisi ovako nesto

medjutim,voleo bih da pitam Masu zbog cega se us*ao praznog smeska i zasto mu je ostavio slobodan put u onoj krivini!!!!! da ga je drzao jos malo Kimi bi na kraju lagano bio drugi

Dosadio mu "timski rad".;)

Mislim da je Lewis to briljantno uradio.Krenuo je iz "zavetrine" dovoljno rano da ga ne uhvati turbulencija pri kocenju i postavio se bocno daleko pre krivine.Massa vise nije imao sanse,tezi i na spoljnoj strani,a uz to i nemotivisan da se sudara.

Kad bolje razmislim,McLareni su najvecim delom obelezili ovu trku,sto zbog taktike Lewisa,sto zbog sticaja okolnosti za Heikkija.
BMW danas anemican.
Alonso sasvim solidan,a i Piquet je najzad bar nesto pokazao.
Trulli mi ne izbija iz glave-"Jurim kao lud".:lol: Nagrada publike.:ok:

Prvo ti meni objasni kako je "krelac" mogao sa jednim stopom vise da bude ispred svetskog sampiona,koji ove sezone vozi mnogo bolji bolid od Mclarena. Blago receno Kimi se izblamirao....A dovoljna mi je ta satisfakcija sto je Lewis na stazi obisao Masu...

:rotf::rotf: care!!!!

samo nek on ovako nastavi da se blamira i blago meni donese mi i drugu titulu za redom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back