FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepo bogami,Kimici unistili krug ali srecom opet imamo pobednika trke

ne sumnjam ni da ce Finac preteci usrani meklaren i doci na podijum

lepo je sto ova dva mucenika pokusavaju da ustanove kvarove na Kimijevom bolidu svojim prefinjenim sluhom a nije im palo na pamet da ne moze da se vrati na stazu u sred veoma brze krivine :rolleyes:

e da,zaboravih Pikea..... odlaskom super agurija i njegovih pulena,Brazilac je po mom misljenju najgori vozac u sampionatu i ne zasluzuje da blati ocevo prezime. nadam se da ce veoma brzo biti najuren iz F1

Poslednja izmena:
lepo bogami,Kimici unistili krug ali srecom opet imamo pobednika trke

Stekao sam utisak da je Alonso izblokirao Massu.
Bar je tako pisalo.
Ako je stvarno tako i ako je to bio Massin "pole" krug,onda mu se mora cestitati.
Bilo bi to preko 0.5 sekundi ispred Heikkija,mozda i cela sekunda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ocajno podesen Lewisov bolid ce mu uzeti puno vremena u krivini br.8 sutra.
Mada,derao je levuprednju i u onoj levoj,sporoj krivinipre cilja(ne znam sad broj),sto ga prati od pocetka sezone.nesto bi morao preduzeti po tom pitanju.Postaje nedolicno njegovih ambicija i reputacije od prosle sezone.

Kimica je laksi od Mase tako da ovo mozda i nije toliko lose... u svakom slucaju ce uzeti podijum a hamilton ne deluje nista posebno

ako i sutra na ovoj brilijantnoj stazi ne vidimo nista onda ja sve ovo teram do djavola

povela se diskusija zasto je hamilton vozio na tvrdim gumama!!

verovatno je meke veoma brzo trosio i zbog toga je sa ovim imao problema u osmici

McLareni ceo vikend imaju slab S2 i tu osmicu,a uz to Lewis celu sezonu ostre leve krivine prolazi na tri tocka.Bilo bi dobroda je samo do guma,ali mislim da tu ima jos neki problem.

Piquet je stvarno ispod nivoa F1.
Ako su BMW pravili za Kubicu,onda su ga bas napravili,jer Heidfeld nikako da ga pobedi ove sezone.
A i pricali smo o uticaju nesreca na Fince.Heikki se preporodio.:D

Bilo bi lose za trku da Alonso popije kaznu zbog onog blokiranja.
Ako je bio Massa u pitanju,kazna ne bi ni imala neki efekat,osim "pedagoskog".
Ali,kako je FIA dosledna i ozbiljna organizacija :mrgreen: :roll: ,mogao bi Fernando na sa p12 da startuje.

I pored katapultirajuceg starta,mislim da ce Kimiju biti tesko da se izbori sa McLarenima.
Mozda je Kimi lak,ali ne verujem ni da Heikki i Lewis imaju mnogo goriva,kao sto se do sad desavalo.
Uz to,Kimi krece sa "prljave" strane,ako se ne varam.
Dobro je sto je McM uspeo da razdvoji Ferrarije.Najzad ima sanse za ozbiljnu borbu na startu.
Jos kad bi Massa "pao",bilo bi...:super: za trku,naravno.A i za Kimija i Lewisa.:D

hm,problem je sto Kimica ne brine o Masi... ovaj tvoj bi vec morao :wink:

mozda nas ceka mayhem na startu jer je prva krivina uzasno teska (i na simulacijama je jedva prolazim bez kontatka sa drugima)... ocekujem i dosta vozackih gresaka jer je staza fantasticna

videcemo

Da nam bolid malo bolje ide,Massa bi bio u fokusu,ovako...ima dosta brige i bez njega.
A mozda nam on sam pomogne na ovoj zahtevnoj stazi i uskrati nas brige.:lol:
Massa ima strasnukoncentraciju za jedan krug,ali sutra se vozi 50 i neki...Znaci,isto toliko sansi da nas uveseli.:mrgreen:
Tri Mercedesa na stazi ne bih nikako zeleo da vidim sutra.;)
Ako ne moze da vodi trku neki od ove dvojice,ne treba mi ni onaj sa rotacijom.

I pored katapultirajuceg starta,mislim da ce Kimiju biti tesko da se izbori sa McLarenima.
Mozda je Kimi lak,ali ne verujem ni da Heikki i Lewis imaju mnogo goriva,kao sto se do sad desavalo.
Uz to,Kimi krece sa "prljave" strane,ako se ne varam.
Dobro je sto je McM uspeo da razdvoji Ferrarije.Najzad ima sanse za ozbiljnu borbu na startu.
Jos kad bi Massa "pao",bilo bi...:super: za trku,naravno.A i za Kimija i Lewisa.:D

da bilo bi lepo za vas kad bi pao,samo ko visko leti nisko pada,zato brinite da vi zavrsite trku.....;)

znas sta... kad vidim trecu mecku na stazi,kao da me neko klepio mokrom carapom po glavi

staza je strasno brza i zahtevna a vozaci bez pomagala i (dobrim delom) iskustva. mislim da cemo biti veoma srecni ako sutra ne vidimo safety

Na HRT-u danas pricali i o aerodinamickim promenama i vracanju slikova,samo nisam uhvatio pricu od pocetka.Kako god,promena ce biti.Cilj je jasan-da se omoguci preticanje,koje sada skoro onemogucavaju turbulencije u krivinama,koje pravi bolid ispred.
Trebalo bi biti zanimljivih trka od iduce sezone.
Uostalom,nije F1 preko noci ni spala na ovakvu monotonu predvidljivost.Ne moze se ni vratiti tako brzo na stari nivo.
Za pocetak,bar su treninzi postali zanimljiviji ili njihov ishod u najmanju ruku.Nije mnogo,ali je nesto.
Za dve godine,mozda cemo opet pratiti trke u ekstazi.:D

Na HRT-u danas pricali i o aerodinamickim promenama i vracanju slikova,samo nisam uhvatio pricu od pocetka.
Tim stručnjaka za aerodinamiku radi na tome a kako sam razumjela ukinuće aerodinamičke dodatke kojih na bolidu ima bezbroj. Oni će da osmisle svoj paket. Bolidi bi trebali biti bez raznoraznih krilaca i malo širi u odnosu na današnje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back