brera
Aktivan član
- Poruka
- 1.467
a ukupno dve su vozile :rolleyes:
Pa kako dve kada ih je pet i svih pet su vozile ili za tebe kvalifikacije nisu sastavni deo F1 ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ukupno dve su vozile :rolleyes:
Pa kako dve kada ih je pet i svih pet su vozile ili za tebe kvalifikacije nisu sastavni deo F1 ?
lepo bogami,Kimici unistili krug ali srecom opet imamo pobednika trke
povela se diskusija zasto je hamilton vozio na tvrdim gumama!!
verovatno je meke veoma brzo trosio i zbog toga je sa ovim imao problema u osmici
za trku,naravno.A i za Kimija i Lewisa.

Setite se 2005,mogla je to biti 1-2 Mclarena,ali je Montoya cini mi se zbog istrosenih guma napravio gresku u osmici,i Alonso zavrsio drugi....Moze se to i ovog puta nekome desiti...

I pored katapultirajuceg starta,mislim da ce Kimiju biti tesko da se izbori sa McLarenima.
Mozda je Kimi lak,ali ne verujem ni da Heikki i Lewis imaju mnogo goriva,kao sto se do sad desavalo.
Uz to,Kimi krece sa "prljave" strane,ako se ne varam.
Dobro je sto je McM uspeo da razdvoji Ferrarije.Najzad ima sanse za ozbiljnu borbu na startu.
Jos kad bi Massa "pao",bilo bi...za trku,naravno.A i za Kimija i Lewisa.
![]()
A sve to radi smanjenja troskova 
Tim stručnjaka za aerodinamiku radi na tome a kako sam razumjela ukinuće aerodinamičke dodatke kojih na bolidu ima bezbroj. Oni će da osmisle svoj paket. Bolidi bi trebali biti bez raznoraznih krilaca i malo širi u odnosu na današnje.Na HRT-u danas pricali i o aerodinamickim promenama i vracanju slikova,samo nisam uhvatio pricu od pocetka.
nevazno,steta je vec nacinjena (ako je bio Kimi jer ni ja nisam bas obratio paznju na taj snimak)
ovo nam je 198. pol i bas bih voleo da Kimica uzme jubilarni za par trka
Meni se takođe učinilo da je to bio Kimi a ne Masa.