stonoga_rs
Ističe se
- Poruka
- 2.029
kaako ce biti u turskoj???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) mozda sansa za BMW.A i cudna strategija McM-a da krece sa vise goriva tesko da je korisna(do sad nije bila).
Kimi ce biti prvi, pa najbrzi je. Jedino Masa moze da mu parira, jer je Meklaren ove godine definitivno losiji u odnosu na proslu. Sada je mala razlika izmedju BMW-a i Meklarena koji naravno imaju losije bolide od Ferarija. Turska odgovara Ferariju, ali nikad nista nije sigurno u F1. KIMI RAIKKONEN IS THE BEST. Bio sam njegov fan dok je bio i u Meklarenu. Prezirao sam Ferari, ali zbog Kimija sam ga zavoleo. F1 pratim od ' 95 tada je moj favorit bio Dejmon Hil u Reno Vilijamsu, zatim Mika Hakinen u Meklarenu i naravno nikad nisam gotivio Sumahera, kao sto se vidi, jer su ovo bili njegovi najveci rivali.

.Drag je meni Kimi i dalje,ali srecan mu put,ja ostadoh uz McLaren,iako mi nije bilo svejedno kad je odlazio.
Kimi ce biti prvi, pa najbrzi je. Jedino Masa moze da mu parira, jer je Meklaren ove godine definitivno losiji u odnosu na proslu. Sada je mala razlika izmedju BMW-a i Meklarena koji naravno imaju losije bolide od Ferarija. Turska odgovara Ferariju, ali nikad nista nije sigurno u F1. KIMI RAIKKONEN IS THE BEST. Bio sam njegov fan dok je bio i u Meklarenu. Prezirao sam Ferari, ali zbog Kimija sam ga zavoleo. F1 pratim od ' 95 tada je moj favorit bio Dejmon Hil u Reno Vilijamsu, zatim Mika Hakinen u Meklarenu i naravno nikad nisam gotivio Sumahera, kao sto se vidi, jer su ovo bili njegovi najveci rivali.
Nisam gledao vremensku prognozu za Tursku,ali mislim da bi trebala biti bar malo niza temperatura od prosle godine.Ipak je ovo maj,a prosla trka se vozila u avgustu.
A kako ce to uticati na bolide...visa matematika.Lakse je sacekati,pa videti.
Aj da te i ja malo ispravim
Maria Teresa de Filippis je ucestvovala dve sezone 1958-59 i imala je jedno 10 mesto (Belgija 1958) i ukupno 5 GP dok (na tri GP je startovala a na 2 se nije kvalifikovala) je Lella Lombardi ucestvovala tri sezone 1974-76 imala je jedno 6 mesto u Spaniji i ukupno je ucestvovala na 17 GP ali se na 5 GP nije kvalifikovala. Obe su bile Italijanke i Maria trenutno ima 82 godine dok je Lella umrla 1992 u 48 godini od raka... Lella je i posle formule nastavila da se trka, 1981 godine zauzela je 2 mesto na 1000 km Monza.
.--------------------------------------------------------------------------------
Lela Lombardi i Đovana Amati (ako su mi tacni podaci). Lela je osvojila neki bod (ili cak pola boda, ne znam tacno), a Djovana nije postigla neki uspeh ni osvajala bodove. Za Mariju ne znam, to su stvarno bili poceci, a nisam guglala.
(Ipak sam bacila post, iako sam se zarekla da necu, sem tiketa).
Mada, Brera je car podataka.
Iako mrsava,ova Lewisova desetinka ispred Masse ipak ohrabruje.![]()
Massa gresio..Tipican primer uzrocno-posledicnog odnosa.postigao ju je na samom kraju a Masa je dosta gresio (mnogi su jer je staza prilicno izazovna)

Bilo je i vreme da ga popusti ona napaljenost sa perethodne dve trke.Morace Schumi opet da ga "rehabilituje".
mislim da smo utvrdili koje su dve zene vozile u F1!!!!
Djovana se nikad nije kvalifikovala za neku trku

mislim da smo utvrdili koje su dve zene vozile u F1!!!!
Djovana se nikad nije kvalifikovala za neku trku