Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
ima neke vesti o plavusanu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Finci su neunistivi.Pisao sam o tome.
Posle nesrece se razjare i postizu jos bolje rezultate.![]()
sad nesto razmisljam, jbte kolko su ta ugljenicna vlakna dobra kad se on pri 220 na sat zabije u gume i ostane ne povredjen....:/
dokazano u slucaju hakinen (adelaide 1995)....![]()
Tu veliku ulogu igraju i visoke bocne starne kokpita,kao i "podrska za glavu i vrat" ,ma koliko je vozaci mrzeli.
Da se Heikki ovako zabio pre 14-15 godina,dobro bi se "ulubio" na levom boku.
Naime,tek nakon Sennine pogibije je doneto pravilo da se povecaju bocne strane kokpita i poradilo se na povecanju bezbednosti uopste.
Samo sto to stradalima vise ne znaci nista.Uvek uvedu neke nove mere posle velikog sudara :/
e kako se zakucao covek u zid..a nista mu nije......strasno
U pavu si.U pitanju je '95.
Ja sam napisao pogresan podatak(onaku u zaru pisanja,ne proveravajuci),ali sam na taj udes mislio.![]()

u PAVU si?![]()

odredjeni ''strucnjaci'' ovde su govorili da ne trcimo pred rudu i da ce Katalunja pokazati pravo stanje stvari... medjutim,Barsa dodje i prodje a meklaren se kao po obicaju sagnuo Ferrariju i ne vidim nacin da se to prekine
trka dosadna kao po obicaju a samo mi je zao Glave jer je zasluzio bar 5. mesto
u Turskoj se nastavlja dominacija najboljeg tima i najboljeg vozaca na svetu
Žalim druže,dosta je bilo![]()
e sad ga ebi
pa na koji nacin mislis da ce osamuceni Finac i onaj smesko balavac to da prekinu?? budite srecni dok Bavarci ne krenu opet da vam lupaju samare
nemate vi ni bolid ni vozaca za titulu,imali ste dvojicu pa ste ih pustili. djavo vam je kriv
odredjeni ''strucnjaci'' ovde su govorili da ne trcimo pred rudu i da ce Katalunja pokazati pravo stanje stvari... medjutim,Barsa dodje i prodje a meklaren se kao po obicaju sagnuo Ferrariju i ne vidim nacin da se to prekine
u Turskoj se nastavlja dominacija najboljeg tima i najboljeg vozaca na svetu

Ovo sam morao da izdvojim.trka dosadna kao po obicaju a samo mi je zao Glave jer je zasluzio bar 5. mesto
Zezam se malo,znam ja sta ti mislis o njemu.Стичем утисак да си то крајње ''олако'' закључио.
Било би ми неизмерно драго да ми кажеш ''параметре'' на основу којих процењујеш возача. (било којег)