FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad nesto razmisljam, jbte kolko su ta ugljenicna vlakna dobra kad se on pri 220 na sat zabije u gume i ostane ne povredjen....:/

Tu veliku ulogu igraju i visoke bocne starne kokpita,kao i "podrska za glavu i vrat" ,ma koliko je vozaci mrzeli.
Da se Heikki ovako zabio pre 14-15 godina,dobro bi se "ulubio" na levom boku.
Naime,tek nakon Sennine pogibije je doneto pravilo da se povecaju bocne strane kokpita i poradilo se na povecanju bezbednosti uopste.

Tu veliku ulogu igraju i visoke bocne starne kokpita,kao i "podrska za glavu i vrat" ,ma koliko je vozaci mrzeli.
Da se Heikki ovako zabio pre 14-15 godina,dobro bi se "ulubio" na levom boku.
Naime,tek nakon Sennine pogibije je doneto pravilo da se povecaju bocne strane kokpita i poradilo se na povecanju bezbednosti uopste.

Uvek uvedu neke nove mere posle velikog sudara :/

Uvek uvedu neke nove mere posle velikog sudara :/
Samo sto to stradalima vise ne znaci nista.
Kad samo pomislim kakvi velikani su izginuli,mozda i nepotrebno,tuga me spopadne.
U sustini,najbolji vozaci su dozivljavali i najvece nesrece.Malo i apsurdno,ali tako je.
Sreca pa su tragicni ishodi nakon crnog vikenda u Imoli '94. prestali.
Neka tako i ostane.

odredjeni ''strucnjaci'' ovde su govorili da ne trcimo pred rudu i da ce Katalunja pokazati pravo stanje stvari... medjutim,Barsa dodje i prodje a meklaren se kao po obicaju sagnuo Ferrariju i ne vidim nacin da se to prekine :D

trka dosadna kao po obicaju a samo mi je zao Glave jer je zasluzio bar 5. mesto

u Turskoj se nastavlja dominacija najboljeg tima i najboljeg vozaca na svetu

odredjeni ''strucnjaci'' ovde su govorili da ne trcimo pred rudu i da ce Katalunja pokazati pravo stanje stvari... medjutim,Barsa dodje i prodje a meklaren se kao po obicaju sagnuo Ferrariju i ne vidim nacin da se to prekine :D

Žalim druže,dosta je bilo ;)

e sad ga ebi :confused:

pa na koji nacin mislis da ce osamuceni Finac i onaj smesko balavac to da prekinu?? budite srecni dok Bavarci ne krenu opet da vam lupaju samare

nemate vi ni bolid ni vozaca za titulu,imali ste dvojicu pa ste ih pustili. djavo vam je kriv

Ma žalim druže ali dosta je bilo.....pa moram to čoveče da kažem jer ne znam šta više da radim kada stvarno loše delujemo.....upravu si za ovo,samo moram malo sebe da hrabrim.

Iznenadjenja(posebno neprijatna) po pravilu dolaze kad ih najmanje ocekujes.Zato se i zovu iznenadjenja.:mrgreen:
Salu na stranu,plasim se da u Turskoj svima ne nabijete kompleks nize vrednosti.
Ipak,bicu optimista.:D

Ovo sam morao da izdvojim.
Jel ti to potajno simpatises Alonsa?:lol: Zezam se malo,znam ja sta ti mislis o njemu.;)

Ne bih odvagivao njegove zasluge,ali mi je stvarno tuzno gledati ga kako tavori u sredini.
Bar zbog toga bih voleo da se nekad i "visoko" plasira.

Стичем утисак да си то крајње ''олако'' закључио.
Било би ми неизмерно драго да ми кажеш ''параметре'' на основу којих процењујеш возача. (било којег)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back