FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok, nije on dobra osoba, ali što se vozačkih veština treba se setiti da su ih pravili svi. Do juče ste Massi predviđali otkaz, a sad? Grešaka će svakako biti više nego pre upravo zbog novih pravila, ali to je meni zapravo prava stvar. Ona situacija kad smo nekoliko godina imali praktično nepogrešivog Šumahera u nadmoćnom Ferariju bila je za ... zev.

Taj ''konj'' je prošle godine za dlaku izgubio titulu. Takvih se firme ne odriču.

Ma sto se mene tice Massa mi nije ni bitan, i ako bude jos neke greske napravi necu tugovati jer ce time samo raskrciti put Vettelu do Ferrarija...

Evo i mene ljudi,vratih se sa odmora i odmah pritisak za šlog :x (a nije od kobasica i švargli).
Kao prvo čestitke ferariju.
Kao drugo - - - - - imao sam neki osećaj kao da je Hamilton tokom trke bio odsutan mislima u 3pm :shock:....jednostavno neshvatljivo,mislim da ni on sam ne bi mogao da objasni šta je sve ono izvodio juče.
Ona mahanja pacerima nakon obilaženja mi deluju zastrašujuće.
Nećemo da mu stavljamo glavu na panj ali bi morao da razmisli (zadnje dve trke) u čemu je problem.
Heiki je vozio (iako je imao najbrži krug - pih :-( ) kao da vozi eskurziju iz obdaništa u obilazak manastira.
BMW - fantastični i samo tako nastavite ;)
Nemam reči više i snage da se bavim ovom trkom :evil:

Neću druže više ovoliko da odsustvujem...šta ćeš upisali me za radničke sportske igre.
Iskreno,teško mi je i toliko što sam im čestitao ali mi je još teže kada vidim koliko se ovi naši pate (pogotovo Hamilton sa obilaženjem Force India :shock: :-x :evil:).

Neću druže više ovoliko da odsustvujem...šta ćeš upisali me za radničke sportske igre.
Iskreno,teško mi je i toliko što sam im čestitao ali mi je još teže kada vidim koliko se ovi naši pate (pogotovo Hamilton sa obilaženjem Force India :shock: :-x :evil:).

***,decko navikao pobedjivati ranijih godina,pa sad ne ume da se kontrolise u porazu.:-(
Mlad je,popravice se.
Mislim da je on lik koji ce nas jednom zadiviti dugim nizom vezanih pobeda.Samo da ga auto posluzi.Sad tako ne izgleda,ali brzo on uci.Naucice i da prebrodi neocekivane situacije i da iskontrolise emocije u vezi nekih vozaca.:)
Nadam se u McLarenu(za razliku od Kimija).
I nadam se da si na tim igrama imao vise uspeha,nego McM u Bahreinu.:D
P.S.Hehehe..ova cenzura.
Nije tesko biti fin...sa cenzurom.:lol:

***,decko navikao pobedjivati ranijih godina,pa sad ne ume da se kontrolise u porazu.:-(
Mlad je,popravice se.
Mislim da je on lik koji ce nas jednom zadiviti dugim nizom vezanih pobeda.Samo da ga auto posluzi.Sad tako ne izgleda,ali brzo on uci.Naucice i da prebrodi neocekivane situacije i da iskontrolise emocije u vezi nekih vozaca.:)
P.S.Hehehe..ova cenzura.

Znam da je navikao pobeđivati ali samo prošle godine...surov je ovo sport i emocije mogu da ga odvedu u propast...mlad je zato i ovo kažem.
Da će ga bolid poslužiti u to ne sumnjam samo ne bih voleo da ga porazi brzo sputavaju ali to se ipak najbolje videlo sada nekim početničkim greškama koje je pravio.
Jašta nego da sam imao više uspeha nego naš Meklaren...prvi u rukometu od 8 ekipa :mrgreen:

Znam da je navikao pobeđivati ali samo prošle godine...surov je ovo sport i emocije mogu da ga odvedu u propast...mlad je zato i ovo kažem.
Da će ga bolid poslužiti u to ne sumnjam samo ne bih voleo da ga porazi brzo sputavaju ali to se ipak najbolje videlo sada nekim početničkim greškama koje je pravio.
Jašta nego da sam imao više uspeha nego naš Meklaren...prvi u rukometu od 8 ekipa :mrgreen:

Dominirao je on i u nizim kategorijama.Na to sam mislio.
McLaren ga je prosle godine malo isforsirao,bez prave logisticke psiholoske podrske.
A i neke stvari su mu se poklopile(Alonsov autodestruktivni inat),pa je stekao lazni utisak dominantnosti.
Bolid mora biti bolji i brzi,osim sto je pouzdan.Vec dve trke imamo problem sa setapom ili nekim tehnickim sitnicama.Tome mora doci kraj.

Dominirao je on i u nizim kategorijama.Na to sam mislio.
McLaren ga je prosle godine malo isforsirao,bez prave logisticke psiholoske podrske.
A i neke stvari su mu se poklopile(Alonsov autodestruktivni inat),pa je stekao lazni utisak dominantnosti.
Bolid mora biti bolji i brzi,osim sto je pouzdan.Vec dve trke imamo problem sa setapom ili nekim tehnickim sitnicama.Tome mora doci kraj.

Samo dve trke budite srećni. Ranijih sezona ste imali i većih problema, a sad vam bar motori ne pucaju na svakoj drugoj trci kako su to umeli ranije.

Mlad je,popravice se.
P.S.Hehehe..ova cenzura.

Hamilton je prosecan vozac i ne razumem sto mu tol'ko dizete cenu. Tesko da on moze vise od dve uzastopne pobede, a kamo li do dve uzastopne titule.

Hamilton je prosecan vozac i ne razumem sto mu tol'ko dizete cenu. Tesko da on moze vise od dve uzastopne pobede, a kamo li do dve uzastopne titule.

Lewis je u F1 dosao kao veliki talenat.
Prosle sezone,osim sto je potukao sve rekorde kao debitant,bio je uz rame Alonsu i Kimiju.
Ove sezone je promenljiv.
Prva trka-odlican.
Druga-problemi sa promenom guma su ga uskratili za bolji plasman.
Treca-jako kontroverzna.Izletanje na treningu nije veliki greh.Tu se podesava auto,ispituju se krajnje mogucnosti ...Izletece mnogi do kraja sezone na treningu.;)Start ocajan i onda psihicki pad.Bezglavo jurcanje,udaranje Alonsa,a sve da se nadoknadi minus.To malo baca senku na njegov dosadasnji ucinak,ali seti se Kimija u Australiji.I on je pravio greske pod pritiskom.Mozda manje od Lewisa,ali znacajne po krajnji plasman.
Ono gestikuliranje ne zelim komentarisati vise.Nadam se samo da se nece ponoviti.
Sve u svemu,Lewis jos nije dokazao da je prosecan vozac.Ja verujem i da nece,a vreme ce pokazati.

Ja mislim da je najbolje resenje da se njemu u bolid vrati TC pa da on tako uzme titulu... Vise mi je na glavu sela prica o njemu... I da je prosecan i da nije vise me ne interesuje.
A one price kojih sam se nacitala da je on Schumijev naslednik mogu ti sto su to pisali i sto to pricaju da okace macku o rep...
Kao sto smo zaboravili Massine greske nakon ove trke red je i da se Hamiltonove greske zaborave... I da o tome kakav je ko vozac pricamo tek na kraju sezone...

Ju ljudi ala ste se napisali za ova 3 dana dok nisam ni bacila oko na krstaricu...!!! Da vas obavestim da nisam gledala trku i da zato nisam dosla da se svadjam sa vama...tj da se prepirem sa vama ali sta da radim takav je zivot...ali sledecu trku vam obecavam jednu dobru raspravu..;-)

Ju ljudi ala ste se napisali za ova 3 dana dok nisam ni bacila oko na krstaricu...!!! Da vas obavestim da nisam gledala trku i da zato nisam dosla da se svadjam sa vama...tj da se prepirem sa vama ali sta da radim takav je zivot...ali sledecu trku vam obecavam jednu dobru raspravu..;-)

Ne znam samo oko cega raspravu...

Samo se vi ovde svadjajte i prepirite, ja cu vala da uzivam citajuci vase postove :lol:

Nego DB 06 sta sada mislis o BMW-u ?

Vec sam ti ranije rekao da si ti medju retkima koji nisu naseli na blede rezultate u zimskim testovima BMW-a.I cestitao ti.:D
Sada mislim da je BMW tamo gde sam ga i ocekivao na kraju prosle sezone- na postolju.
Ostaje da vidimo koja stepenica ce biti na kraju.Polako pocinjem verovati i da ce razdvojiti "nedodirljive" od prosle sezone,ali polako.
I,da,jako me raduje konkurentnost BMW-a.
Mislim da dobrim delom u tome zasluge ima i vozacka postava.
Williams,koji se zimus ozbiljno nametnuo,nije ispunio ocekivanja,a mislim i da tu delimicno ulogu igra neiskustvo(verovatno i nizi kvalitet)vozaca.
P.S.Sumnjiv si mi nesto. :think: Prvo ovo providjenje za BMW,pa "trica" na kladionici...:lol:

sva je prilika da je Glava terao pun gas pre famoznog ''poljupca'' sa hamiltonom

dakle,krivica je samo balavceva

I te kako je krivac, Alonso nije ni malo kocio, a Hamilton je naleteo na njega kao da ga nije video :roll: A mozda mu je i proslogodinji kolega bas nedostajao pa je resio malo da ga ''poljubi'' :lol:
Bilo je prica da je Alonso ono namerno uradio, ali meni ovde deluje obrnuto...
Evo i snimka gde se sve vidi sve, pa sami presudite ko je kriv:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back