FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno,ono negodovanje Lewisa u dva navrata je potpuno neprimereno i iznenadjujuce za mene.:shock:
Verujem da ce on u karijeri uzeti titulu,ali se plasim da ce ga jako tesko biti trpeti i na ekranu,a i na stazi i oko nje.:-(
Ali,polako,sacekajmo da odraste.:lol:

sad je sve sjelo na svoje mjesto!!!

massa je imao mjesto koje mu je danas pripadalo, samo mi zao kubice izgubi covjek 1 mjesto, ali drago mi za kimmija i za hamiltona:D

sve je sad dobro, red je bio da ‚‚beba‚‚ malo bude po pritiskom, heiki svaka cast

sad je sve sjelo na svoje mjesto!!!

massa je imao mjesto koje mu je danas pripadalo, samo mi zao kubice izgubi covjek 1 mjesto, ali drago mi za kimmija i za hamiltona:D

sve je sad dobro, red je bio da ‚‚beba‚‚ malo bude po pritiskom, heiki svaka cast

par pitanja!!

kako moze da ti u isto vreme bude zao Kubice a drago zbog Kimice,ako mu je Finac ukrao poziciju???

srece ti,na cemu svaka cast Heikiju??

Uh,danas sam tolko zivaca izgubio,stvarno ne znam sta je sa McM,a vidim da je BMW tu blizu....Mada Bahrein nikako nije Mclarenova staza,tako da sam realno ocekivao podium....Stvari ce se sloziti u Evropi,bar se nadam :lol: A za intru ce biti dosta posla u kladzi ;)

Stvarno,ono negodovanje Lewisa u dva navrata je potpuno neprimereno i iznenadjujuce za mene.:shock:

Mozda se Satu i Nakajimi zahvaljivao na fer i kulturnoj borbi :lol:

A Sato je kralj kakvog nema,on em ne gleda u retrovizore,em ne obraca paznju na plave zastave,a cini mi se da je cak i radio iskljucio posto je poceo da napada i skoro blokira vozace koji ga obilaze za krug :P

Ma Hamilton je na ovoj trci samo dokazao i kakav je vozac i kakva je osoba... Sada ce verovatno da dobije batine od tate jer nije osvojio nijedan poen...
Ne znam samo sta je on umislio, da je Bog pa onako dize ruku i pokazuje nesto vozacima... Alonso ga je samo tako spustio na zemlju... Sto kaze DB 06 plakace oni za Alonsom...
Umesto da McLaren ima samo jedan problem-Ferrari, sada ce ih imati gomilu...

Sta svi odma lajete,pa jedan los dan,nije smak sveta....Pa sta bi trebalo sve da se prica posle Ferrarijevog debakla u Australiji.....

Pa imaju razloga da se ljute jer onakve gluposti i početničke greške samo Negro može da napravi. Što se tiče Australije jako sam besan i kažem samo hvala bogu pa Enzo nije živ jer bi Masa i Kimi imali pune uši a verujem i ostatak tima.

Sta svi odma lajete,pa jedan los dan,nije smak sveta....Pa sta bi trebalo sve da se prica posle Ferrarijevog debakla u Australiji.....

Naravno,nije kraj sveta.Svirace se jos koji put samo jedna himna posle trke-britanska.:D
Samo,treba i skrenuti paznju na neke nepozeljne momente.

Inace,mnogi su se pitali posle trke u Brazilu prosle sezone,hoce li onaj kiks ostaviti traga na Lewisu.
Mislim da smo danas dobili odgovor.Osecaju se posledice.Verujem,medjutim,da ce to Lewis prebroditi.

Ma Hamilton je na ovoj trci samo dokazao i kakav je vozac i kakva je osoba... Sada ce verovatno da dobije batine od tate jer nije osvojio nijedan poen...
Ne znam samo sta je on umislio, da je Bog pa onako dize ruku i pokazuje nesto vozacima... Alonso ga je samo tako spustio na zemlju... Sto kaze DB 06 plakace oni za Alonsom...
Umesto da McLaren ima samo jedan problem-Ferrari, sada ce ih imati gomilu...
Ok, nije on dobra osoba, ali što se vozačkih veština treba se setiti da su ih pravili svi. Do juče ste Massi predviđali otkaz, a sad? Grešaka će svakako biti više nego pre upravo zbog novih pravila, ali to je meni zapravo prava stvar. Ona situacija kad smo nekoliko godina imali praktično nepogrešivog Šumahera u nadmoćnom Ferariju bila je za ... zev.
Bolje i poslušni magarac nego bandoglavi konj :wink:
Taj ''konj'' je prošle godine za dlaku izgubio titulu. Takvih se firme ne odriču.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back