FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno,treba biti oprezan po pitanju postignutih rezultata,zbog taktiziranja sa gorivom,a moguce je da ga Kubica ima malo vise,bar od Masse,ali sam ipak fasciniran.

Alonso za osmim zaostaje cak vise od sekunde :shock:,preko dve za Kubicom.
Imam utisak da ga je i on dobro natankao pre Q3.Cak je i logicno,s obzirom na karakteristike staze i jos vise njegovog Renaulta.
Sutra ce sve biti mnogo jasnije.

jes vala... bravo majstore!!! nisam siguran za njegov rezervoar ali to sada nije ni bitno
Naravno da nije.Fantastican krug.Tim pre ako znamo da ovde opterecenje gorivom i ne odnosi puno vremena.
voleo bih da pitam masu kako je uspeo da izgubi pol a nesto se trsi vec dva dana ali sta ces,od njega ionako nema leba
A zamisli,ceo vikend je napaljen,ceo vikend najbrzi i to ubedljivo,pa jos proslogodisnji pobednik i sad pukne u Q3.:mrgreen: Mora da je blago popi*deo.

ma on ima srece sto je uopste vozio u trecem delu

Da,jedva se ugurao u Q3,ali mala vajda.10-ti ili 11-ti,isto mu dodje.
Ipak,zivo me zanima kada ce sutra na dolivanje otici.

nek ide kad hoce... nemoc njegovog tima je ocigledna i ovo je bacenih godinu dana za njega (namerno ne govorim dve jer nece on to dugo trpeti)

Brazilac nije ni bleda senka svog velikog oca

Alonso nikako sebi ne sme dozvoliti da dve godine tavori u sredini.
Nema tih para(dobro,ima,ali...) koje mogu kompenzovati nesto takvo,jer bi
postojala sansa da trajno ostane u prosecnim ekipama,posto dobrih vozaca sada ima vise nego dobrih ekipa.Nisu kao Alonso,ali su dovoljno dobri.
Svojevremeno je i Villeneuve pristao da ode u bledunjavi BAR za veliku lovu i propao.
A sigurno je mogao jos dosta pruziti,jer je tad imao potencijala i samopouzdanja.
Renaultu fali i vise od sekunde,a to se ne spusta tako lako.Ne za jednu sezonu.

P.S.Moram priznati da me BMW fascinira.Navijam za McLaren odavno,ali dr Teissen tiho i bez skandala podize ekipu i stvara mozda i sampionsku za godinu-dve.Radovao bi me uspeh BMW-a,narocito nakon neubedljivih rezultata zimus,kada smo ih skoro otpisali.

Alonso nikako sebi ne sme dozvoliti da dve godine tavori u sredini.
Nema tih para(dobro,ima,ali...) koje mogu kompenzovati nesto takvo,jer bi
postojala sansa da trajno ostane u prosecnim ekipama,posto dobrih vozaca sada ima vise nego dobrih ekipa.Nisu kao Alonso,ali su dovoljno dobri.
Svojevremeno je i Villeneuve pristao da ode u bledunjavi BAR za veliku lovu i propao.
A sigurno je mogao jos dosta pruziti,jer je tad imao potencijala i samopouzdanja.
Renaultu fali i vise od sekunde,a to se ne spusta tako lako.Ne za jednu sezonu.

P.S.Moram priznati da me BMW fascinira.Navijam za McLaren odavno,ali dr Teissen tiho i bez skandala podize ekipu i stvara mozda i sampionsku za godinu-dve.Radovao bi me uspeh BMW-a,narocito nakon neubedljivih rezultata zimus,kada smo ih skoro otpisali.

I mene je fascinirao BMW kao i Kubica, svaka mu cast... Izvezao je kvalifikacije majstorski...
A sto se tice Alonsa sve ce da nam bude jasno na kraju sezone... Tada cemo da znamo ko ce gde da zavrsi, tj. u kom timu...

Inace moram jos da dodam da je Vettel izjavio da je ljut na ljude iz Toro Rossa jer mu nisu podesili bolid dobro... Sto se tice Masse sutra se njegova karijera odlucuje, jos jedna greska i definitivno leti, jer je i sam Schumacher rekao da je Massa sve dzokere iskoristio na prve dve trke...

Daj Boze, on Hamiltona sigurno prelazi, e sada pitanje je ko koliko goriva ima... Ali bolje da sacekamo trku sutra i sve ce nam biti jasno...

Hmmm..ne znam bas.
Kubica je verovatno lak i trebao bi odjuriti na startu.A i na cistom je delu staze,kao i Lewis, sto injemu daje sansu da dobrim startom cak prestigne Massu.
Kakvu ce startegiju Ferrari imati za start,ostaje da se vidi.
A sta ce Kimi da uradi na startu,to niko ne zna.Ipak,sumnjam da ce se puno probiti,ako se ovi napred ne kvrcnu malo.:mrgreen:

Hmmm..ne znam bas.
Kubica je verovatno lak i trebao bi odjuriti na startu.A i na cistom je delu staze,kao i Lewis, sto injemu daje sansu da dobrim startom cak prestigne Massu.
Kakvu ce startegiju Ferrari imati za start,ostaje da se vidi.
A sta ce Kimi da uradi na startu,to niko ne zna.Ipak,sumnjam da ce se puno probiti,ako se ovi napred ne kvrcnu malo.:mrgreen:

Na kraju krajeva nije ni vazno, sta bude bice... Ne mozemo mi da odlucujemo...

С' обзиром да је Маса био и више него убедљив у прва два дела квалификација предпостављам да је поприлично натанкован.
Маса је пол-позицију изгубио у предпоследњој кривини.
Кимију ова стаза баш и неодговара али верујем да ће доћи до постоља, ако не и до победе, очекујем од старта агресивну вожњу са његове стране (онако како он то зна).
Маса би могао Кубицу претећи у првих пар кругова, можда чак и на старту, али пошто креће са нешто прљавијег дела тешко.
Очекујем да ће Кубица отићи у бокс пре '''нас'' и ''сребрних'' што Маси пружа још једну прилику да преузме водећу позицију.
И наравно да незаборавим Ковалаинена и Хамилтона који такође очекују постоље.
Надам се занимљивој трци са што више претицања на самој стази...

Ja ipak mislim da je Massa laksi od Kimija.
Mislim da ce za McM biti uspeh i jedno mesto na postolju u trenutnim okolnostima.
Pitanje je kako ce funkcionisati Lewisov bolid,nakon onog lupanja u petak.
Ni danas mi nije bio preterano siguran i ubedljiv.Mozda ce voziti opreznije.
Heikki je predaleko i ako ne profitira na startu,tesko ce do postolja,osim ako se
ne slupaju ovi ispred.
.

Ferrari fantastican... Massa se napokon povratio... Kimi savrsen... Kubica vise nego odlican... Ostali svi divni... Hamilton blagi uzas...

Sta reci osim najbolji smo!!! Inace BMW prvi sto se tice konstruktora, 1 bod vise od Ferrarija, onda ide McLaren i ostali... Sto se tice vozaca Kimi prvi i verujem da ce tako ostati do kraja, onda Haidfeld drugi, a Hamilton sebe zakopa definitivno...

Ferrari rutinski.Cestitke.

Prva stvar koja me zanima:sta bi Lewisu na startu :confused:
Sta god daje bilo,postaje simptomaticno da mu se ponavlja ono zbog cega je prosle godine izgubio titulu-bezglavost nakon neocekivanog problema(kao u Brazilu).Covek(pardon,dete :lol:) ima problema sa samopouzdanjem na momente.
I drugi problem-opterecenost Alonsom.Ovde moram reci da bih jako voleo videti snimak i jos vise cuti zvuk sa Alonsovog bolida.Znajuci da je i on sklon smicalicama,ne bi me iznenadilo da je malo abgasovao,kada je video da mu se Mali zalepio u rep.Ipak,velika glupost Lewisa.Ako je Alonso "cist" drago mi je sto je preziveo kontakt.
Kubica los na startu i laksi vise nego sto sam mislio.Njima su podijum i konstantna forma jedino bitni,rekao bih.
Coulthard se ovaj put nije raspao,sto je napredak.:mrgreen:

Nakon danasnjeg Massinog uspeha,ne treba brzo donositi zakljucke,ali imam utisak da bi Ron Denis mogao zazaliti sto se onako lako odrekao Alonsa.Lewis ce me mozda demantovati(dace bog),Heikki tesko. :-|

Velicanstveno!!!!! ocekivana dvostruka pobeda i sada je konacno sve doslo na svoje mesto,odnosno,masa vise ne zakida poene svom timu (bilo je i vreme)

osvrnucu se prvo na smeska... STA,DO DJAVOLA,UMISLJA TAJ BALAVAC??? :mad:krenuo je kao amater i gledao kako ga obilaze svi redom,poljubio se sa zadnjim delom glavinog bolida (nostalgija valjda,a voleo bih i da je Glava malo liznuo kocnicu...) a onda mase kamikazi i Fiziku kao da oni trebaju da se sklone 10 metara od njega.... da nije zavrsio trku sa nekoliko zalosnih kilometara zaostatka za Skuderijom bio bi smesan,ovako je samo jadan,nadobudan i bezobrazan

elem...

Masa : konacno shvatio da vozi najbolji bolid na svetu i doneo timu lepe bodove

Kimica : nije mi bas zadovoljan ali nema razloga za to jer ima mesto u sampionatu koje mu pripada i koje ce zauzeti na kraju sezone a pored toga,smesko je bio miljama daleko od bodova. veoma mirna trka i sjajnih 8 bodova

Kubica : sjajno,jos jednom

Haidfeld : nismo ga mnogo ni vidjali ali on je najkonstantniji ove sezone i kao rezultat toga ima drugo mesto u sampionatu

Heiki : lose!!! potpuno mrtva trka,bez ikakvih sansi da makar pridje Bavarcima. moze ga samo tesiti sto je opet dobio balavca ali to danas i nije bilo tesko. masa mu je proslog puta poklonio podijum ali je sada bio miljama daleko od njega

Truli : sjajno,nista drugo

Veber : veoma dobra trka i lepa dva poena

Niko : ne videh ga danas ali ce sigurno biti zadovoljan bodom

----------------------------------------------------------------------------------------

Ferrari : ocekivano najbolji a dominacija ce se tek nastaviti u Evropi
BMW : pobeda je zaista jako blizu ali oni i sa ovim rezultatima pevaju
mclaren : umesto da jure nedostizni Ferrari sada ce se osvrtati za BMW-om jer ih Bavarci samaraju drugu trku za redom. u svakom slucaju,ne pise vam se dobro ako ovako nastavite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back