El Caballero
Aktivan član
- Poruka
- 1.661
Ako se u Ferariju i odluche za to, to mora da bude do perfekcije diskretno, prakticho nemoguce, jer je rak rana F1 poklanjanje pobede i ostalo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se u Ferariju i odluche za to, to mora da bude do perfekcije diskretno, prakticho nemoguce, jer je rak rana F1 poklanjanje pobede i ostalo!
Pa mislim da ima je ona fora sa pit stopom vishe izvikana i da ce posheti iz FIA da im *****ju vrlo skoro!

Ja ne vidim nikakvu foru... Ko je kriv sto je Massa laksi??? Samo on... Ne rade oni to namerno... A u prethodnom postu sam objasnila sta bude ako je neko laksi...
Fernando Alonso ce sutra napraviti iznenadjenje
Jel ono Kimi peva u duetu?
Cudan mu onaj mikrofon.
Neodoljivo me podseca na pivo,ali to je malo verovatno.Mora da mu je preostalo osvezavajuce tecnosti posle trke,pa da ne propadne.![]()

На основу чега си то закључила?

imas li ikakvu predstavu koliko trka u F1 ima Skuderija iza sebe???
Ma kapiram, ali od proshle sezone su postali veoma alergichni na te fore ko je 1 a ko. 2. vozach u ekipi! Pre neki dan je o tome prichao Shumi, posebno za vreme kad je vozio sa Barikelom, a par puta je, svi znamo, to bilo jaaaaako ochigledno!