FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево Хамилтонове грешке (чиста возачка грешка):

Обратите пажњу на редаре...[/QUOTE]

Kad se sad nisu slogirali...:lol:
Da nije Lewis "gadjao" onu Allianz reklamu :confused: :lol:

Vozacka greska,ali minimalna.Gadno je bez TC.I neka je.
Mnogo su se razmazili.
Svojevremeno se i Senna vrteo.Vrteli se i drugi(narocito po kisi).
Veliki sampion mora da se prevrtao u grobu dok su ispodprosecni vozaci po kisi vozili bez problema.On ceo zivot usavrsavao taj aspekt voznje,a onda doslo vreme da auto skoro sam vozi.:xE,pa nema vise.:cool:
I jos jedna stvar me nervirala-softverski start.Pa jedan Schumacher je u prvoj trci daleke '91. spalio kvacilo do prve krivine,koliko je bio napaljen i zeljan uspeha,a do prosle godine ni da se "potpisu" na startu.
Plasim se samo da razmazeni vozacici ne pocnu izletati naveliko,kao Lewis danas i Massa vec tradicionalno :mrgreen: ,pa da se ne digne halabuka za vracanje TC-a.
Dole TC.:D

Ево Хамилтонове грешке (чиста возачка грешка):

Обратите пажњу на редаре...[/QUOTE]

Kad se sad nisu slogirali...:lol:
Da nije Lewis "gadjao" onu Allianz reklamu :confused: :lol:

Vozacka greska,ali minimalna.Gadno je bez TC.I neka je.
Mnogo su se razmazili.
Svojevremeno se i Senna vrteo.Vrteli se i drugi(narocito po kisi).
Veliki sampion mora da se prevrtao u grobu dok su ispodprosecni vozaci po kisi vozili bez problema.On ceo zivot usavrsavao taj aspekt voznje,a onda doslo vreme da auto skoro sam vozi.:xE,pa nema vise.:cool:
I jos jedna stvar me nervirala-softverski start.Pa jedan Schumacher je u prvoj trci daleke '91. spalio kvacilo do prve krivine,koliko je bio napaljen i zeljan uspeha,a do prosle godine ni da se "potpisu" na startu.
Plasim se samo da razmazeni vozacici ne pocnu izletati naveliko,kao Lewis danas i Massa vec tradicionalno :mrgreen: ,pa da se ne digne halabuka za vracanje TC-a.
Dole TC.:D

sjajno,prava sustina... Luis ovakvu gresku prosle godine ne bi mogao napraviti jer mu bolid ne bi dozvolio. stavite prosecnog Masu u masinu (za mene i dalje spora) bez pomagala i rezultat je obicna nula

mene samo zanima sta ce biti u Monci (dok je jos imamo)

[/QUOTE]
FIA je odlučila uvesti pravilo kojim će prisiliti vozače da ubrzaju svoj povratak u boks nakon odvezenog letećeg kruga.

Whiting je izjavio kako će na sutrašnjim kvalifikacijama vozači imati točno 1 minutu i 39 sekundi vremena za povratak u boks. Vrijeme povratka započet će s mjerenjem od druge linije sigurnosnog automobila (50 metara prije prvog zavoja), a završiti na prvoj liniji sigurnosnog automobila ()nakon zavoja broj 15.

Ukoliko se vozač ne vrati u okviru predviđenog vremena, smatrat će se da je vozio nepotrebno sporo.
Znaci 99 sekundi.
Hoce li ovi iz Super Agurija stici za to vreme do famozne linije? :mrgreen:

Bilo bi glupo da nekoga kazne u slucaju da bude sporiji od 1:39,a iza njega ne bude niko kilometar-dva.
I meni svasta padne na pamet.:rolleyes: :D

Nego,jel se i vama desava ,kao Lewisu i Massi,da prilikom voznje na Pc-u(ako se komanda preko tastature moze nazvati voznjom-cast onima sto imaju volan) malo zarotirate ili izletite?
Ja,dok ne naucim stazu,ukljucim onu opciju "neunistivosti bolida" i vozi Misko.Posle ih oderem bez pomagala.:mrgreen: 8)

Nego,jel se i vama desava ,kao Lewisu i Massi,da prilikom voznje na Pc-u(ako se komanda preko tastature moze nazvati voznjom-cast onima sto imaju volan) malo zarotirate ili izletite?
Ja,dok ne naucim stazu,ukljucim onu opciju "neunistivosti bolida" i vozi Misko.Posle ih oderem bez pomagala.:mrgreen: 8)

А шта возиш?
Мени је Нордик био дао један мод за GTR 2 чини ми се и нисам знао како се зовем, на крају сам направио мали помак, али само мали...

au,bolje da mi ovo nisi pominjao... ja sam zaludjenik :mrgreen:

jako je zaebano na tastaturi (nikako da odvojim novac za volan) ali kad naucis to je uzivancija. ja sam u stanju da vozim po 7 sati i da pri tom potpuno izgubim osecaj za vreme. jednostavno,samo pratim krugove i razmisljam o tome

pogledajte dokle je to doslo

А шта возиш?
Мени је Нордик био дао један мод за GTR 2 чини ми се и нисам знао како се зовем, на крају сам направио мали помак, али само мали...

Mislio sam na F1.
Ja to,onako rekreativno,da upoznam stazu pre trke,nista ozbiljno(kao da i mogu u pomenutim uslovima nesto vise).

Ја сам Ф1 2002 вози до изнемоглости, научио сам сваку стазу напамет.
Слаба ми је машина за ове нове верзије.
Ускоро планирам да узмем јачу машину, па прекидам пензију;)

ako neko igra GTR2 mogu da mu dam link za F1 2008 mod.... uradjen je stravicno dobro

videli ste na snimku koliko je realno to postalo,ja sam se bas naprzio a fali mi samo volan (postao sam i deo jednog tima koji ubacuje kola iz GTL u GTR2)

Пошаљи ми тај линк на пп или да ти дам мејл.
Инсталациони GTR2 ми је негде на компу па ако га нађем инсталираћу га по ко зна који пут.

Ја сам Ф1 2002 вози до изнемоглости, научио сам сваку стазу напамет.
Слаба ми је машина за ове нове верзије.
Ускоро планирам да узмем јачу машину, па прекидам пензију;)

Jos da ti i "imenjak" prekine penziju...di bi vam kraj bio :think: :D
Nego,Nordi,jel ovo :spam: ?
Ti si bio mod pa znas.
Da nam nesha ne podvikne :rtfm: :lol:
Odo' ja.

F1 2002.
Na drugom nivou im jos pariram,ali preko toga potop.
Cak i drugi kad malo otezam(iskljucivanjem TC-a:mrgreen: i jos nekih stvari,a pojacavanjem agresivnostiprotivnika) dobro se oznojim.:D
Kao sto rekoh,samo rekreativno.;)

ja igram GTR2,GTL,rFactor (ima par sjajnih F1 modova) i Race 07... to su najbolje simulacije na svetu a kad iskljucis pomoci postaje bolesno (isteras ih na Nordslajfe pa sta ti bogovi daju)

nece se Nesa ljutiti,kasno je,nasi smo a i treba ubiti vreme pred trening

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back