FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao predivan je, jedva cekam da ga vidim u crvenom kombinezonu :D
nego me malo brinu ove alonsove price, decko ili mnogo masta ili je toliko siguran za prelazak u ferrari... ovako nije ni kimica pricao pre potpisivanja ugovora sa ferrarijem iako je to sve bilo 100% sigurno...

a kad je Kimica o bilo cemu pricao :)

mislim da je glava namirisao priliku da se uvuce u najbolji bolid na svetu pa ovim jos vise pritiska mucenog masu koji ionako ne sme vise napraviti nijednu gresku! takodje zna da nije bas lako dovesti najveceg tanenta u zadnjih 15 godina

glava je sve osim glup

jao predivan je, jedva cekam da ga vidim u crvenom kombinezonu :D
nego me malo brinu ove alonsove price, decko ili mnogo masta ili je toliko siguran za prelazak u ferrari... ovako nije ni kimica pricao pre potpisivanja ugovora sa ferrarijem iako je to sve bilo 100% sigurno...

Hehe,postoji razlog za sve.
Tacno je da Kimi ne prica kad ne mora,ali tom prilikom su motivi bili sasvim druge prirode.
Naime,Kimi je za Ferrari,gotovo tajno,potpisao decembra 2005. da bi jos celu sledecu sezonu vozio za McLaren.Nije bas bilo mudro obelodaniti novost,kako za njega,tako i za ostale umesane strane.

Problemi u MM su se javili zato sto je Alonso dogovorio mesto prvog vozaca, a oni ga zajebali. Zanima me sta bi se dogodilo da Hamilton nije Englez. Da li bi imao isti tretman?

Stoti put -Stavite sebe u njegovu poziciju.Kod podesavanja bolida najvaznije je iskustvo vozaca.Sve sto je znao on, znao je i Hamilton. Imao je vise kvarova koji su karakteristicni za druge vozace(koliko se secam-2 puta menjac,motor...)Da nije bilo onog u Madjarskoj, Alonso bi bio sampion.Ja bih postupio isto ako ne i ostrije od toga.A vi?
Komentatori na HRT-u i Mladen Jergovic, koje svi postujete, rekli su istinitu stvar:
"Sta god rekli iz McLarena, to je ipak Hamiltonova momcad".
Najbolji vozac za preticanja danasnjice (2006).M.J.-"Alonso.Najbolji vozac za preticanja ujedno je i najbolji za odbranu pozicije."

Postavljao sam vec ovu sliku,govori vise od 1000 reci.

lewis-1.jpg

Ne zelim da zapocinjem raspravu,Kimi je moj vozac broj 2,zasluzio je titulu jer je imao puno pehova ali da su u McLarenu samo malo bili pametniji,realno Alonso bi uzeo trecu uzastopnu.
Moze da vam se ne svidja njegov dug jezik,mada bolje da znas na cemu si nego da cuti kao Kimi i ne znas sta ti misli, ali vozacko umece morate da priznate.
Budimo realni.

Stoti put -Stavite sebe u njegovu poziciju.Kod podesavanja bolida najvaznije je iskustvo vozaca.Sve sto je znao on, znao je i Hamilton. Imao je vise kvarova koji su karakteristicni za druge vozace(koliko se secam-2 puta menjac,motor...)Da nije bilo onog u Madjarskoj, Alonso bi bio sampion.Ja bih postupio isto ako ne i ostrije od toga.A vi?
Komentatori na HRT-u i Mladen Jergovic, koje svi postujete, rekli su istinitu stvar:
"Sta god rekli iz McLarena, to je ipak Hamiltonova momcad".
Najbolji vozac za preticanja danasnjice (2006).M.J.-"Alonso.Najbolji vozac za preticanja ujedno je i najbolji za odbranu pozicije."

Postavljao sam vec ovu sliku,govori vise od 1000 reci.

lewis-1.jpg

Ne zelim da zapocinjem raspravu,Kimi je moj vozac broj 2,zasluzio je titulu jer je imao puno pehova ali da su u McLarenu samo malo bili pametniji,realno Alonso bi uzeo trecu uzastopnu.
Moze da vam se ne svidja njegov dug jezik,mada bolje da znas na cemu si nego da cuti kao Kimi i ne znas sta ti misli, ali vozacko umece morate da priznate.
Budimo realni.

Nisam Alonsov fan, ali mislim da su ga u McLarenu tretirali bedno u odnosu na Hamiltona.

Greska. Trebalo je da napisem "vise nego bedno". Obicno ne komentarisem, ali jos kad sam videla dirljivu asocijativnu fotku.... ne smem vise ni rec, banovace me.

Ma sto bi te banovali kada si iskreno postavio komentar...pa svi znamo da je Hamilton bio dete McLarena i ako je nosio broj 2...sta da se radi takva je sudbina..neko ima srece neko ne...;)

Problem "kruzenja" na treningu postoji odavno.
Prosto je neverovatno da se niko nije setio da resi problem,vec se pribegavalo narusavanju regularnosti treninga i trke dosadasnjim nacinom kaznjavanja.
Evo,poslednji put su platili u McLarenu,a da se nista nije postiglo,osim nezadovoljstva u nasem taboru(delimicno i sa pravom).
Heidfeld je i dalje ostecen,mozda,jer bi imao sansu da se plasira na kraju i vise od ona dva mesta.
Mozda i ne.
Alonsu ne bi pomogla ni pole position.
Koji je onda smisao?
Izgrednika treba kazniti,ali je glavna poenta da osteceni bude adekvatno obestecen.
Dosadasnjom penalizacijom to nikako nije postizano.
Ovo novo pravilo mozda se pokaze dobrim,iako ne nudi satisfakciju usporavanima,jos uvek.
Kako god,bar je eksplicitnije i jasnije,pa nece biti diskusije nakon kaznjavanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back