FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I to sto kazes.Iskustvo je znacjanije.Massa ga ima.:lol:
U odnosu na Massu,Hamilton je vanzemaljac.
Imao je i Massa dobar bolid prosle godine,pa ga je pocetnik Lewis pobedio.
Ima on dobar bolid i ove godine,a 0(nula) bodova.Lewis 14.
a mislim da je odlepio kad su mu napunili oci sampanjcem,pa mu nije bilo do raspodele istog.
A jeste li culi njegov savet neiskusnima(Kubici i Heikkiju) da se sampanjac pije a ne prska se u oci.
Hehe,mozda je Kimi bio ljut sto prosipaju dragocenu tecnost.:lol:

ma ako cemo iskreno ni jedan ni drugi ne mogu nikako da se pokazu ako se nadju na nekoj poziciji u sredini... jos je hamilton kukao kako je mnogo bio zedan, jaooooo... kao da je samo on to bio... bas se ponasa i daje izjave kao dete... dok je kovalainen bio odlican a i ok je kao osoba... a za massinu izjavu da bolid nije bio u redu necu ni da pricam, poceo je mnogo i on da kuka... za onu gresku nikako neki tehnicki problem nije mogao da bude kriv jer ga nije ni bilo, sam je usao prebrzo u krivinu i izleteo na sljunak...

a kimija su oci pekle od sampanjca, probaj i ti tako pa ces da vidis, hehehe ;)

Ne volim ni Ferari a jos manje Masu ali danasnje pljuvanje po coveku je preterano. A posto je to i nepravedno a ja mrzim nepravde i nametnutu sili ustajem u odbranu Mase.

Zasto ste toliko zapenili na coveka? Sta sad ? Napravio jednu hebenu gresku u Maleziji i sad ga treba lincovati? pa sta reci za Hamiltona onda koji u dve poslednje trke gubi ogromnu prednost i ostaje bez titule? Sta reci za desetine drugih gresaka drugih vozaca?

U Australiji bi covek osvojio lepe bodove ali je upravo Ferari zahebao tako sto nije u stanju da natakne dobru pumpu za benzin u bolid... a niko ne pominje Raikonena koji je ostao bez goriva u Australiji. A Raikonen je faca sad... A Raikonen ne zna da pogleda merac goriva. Sto se mene tice Raikonen je jos gori od Mase. U Australiji je ispao majmun a prvo mesto u Maleziji je zauzeo samo zahvaljujuci kazni koju je pokupio Mclaren.

Toliko o gluposti Kimija i Ferarija u prve dve trke ... a u odbranun s moje strane omrznutog Mase.

Ne volim ni Ferari a jos manje Masu ali danasnje pljuvanje po coveku je preterano. A posto je to i nepravedno a ja mrzim nepravde i nametnutu sili ustajem u odbranu Mase.

Zasto ste toliko zapenili na coveka? Sta sad ? Napravio jednu hebenu gresku u Maleziji i sad ga treba lincovati? pa sta reci za Hamiltona onda koji u dve poslednje trke gubi ogromnu prednost i ostaje bez titule? Sta reci za desetine drugih gresaka drugih vozaca?

U Australiji bi covek osvojio lepe bodove ali je upravo Ferari zahebao tako sto nije u stanju da natakne dobru pumpu za benzin u bolid... a niko ne pominje Raikonena koji je ostao bez goriva u Australiji. A Raikonen je faca sad... A Raikonen ne zna da pogleda merac goriva. Sto se mene tice Raikonen je jos gori od Mase. U Australiji je ispao majmun a prvo mesto u Maleziji je zauzeo samo zahvaljujuci kazni koju je pokupio Mclaren.

Toliko o gluposti Kimija i Ferarija u prve dve trke ... a u odbranun s moje strane omrznutog Mase.

e ovako ja sada tebi nesto da kazem... ti slobodno stani na njegovu stranu... ali kimija ne diraj... massa je sam kriv, evo sada gledam ponovo njegovu gresku, eeee ono nije normalno, bre a i u australiji nije bio nikakav, samo je pravio neke greske...
a to sto je kimi ostao bez goriva nije ni vazno, to je bio trening, tamo svako pravi greske...
kako je to samo kimi gori od masse??? ajde reci mi molim te jer me bas interesuje!!! alo massa zna da mu mesto vozaca visi o konci i da samo cekaju trenutak da ga izbace a pravi onakve greske... a hemilton gubi bodove ali ih i osvaja, a ovaj ima 0 bodova, sto je jedna velika sramota za jednog vozaca ferrarija :x

ps svako ima pravo na svoje misljenje, a tebi ako se ne svidja sta cu ti...

Nije to bas tako.
Massa je napravio dve smesne i neshvatljive greske na prve dve trke.
Mada,ovo "neshvatljive" i nije bas njsrecniji izraz,jer je jasno ko dan da covek ne zna voziti bez TC-a.
Izvrteo se na stazi oba puta,bez da je bio pod nekim pritiskom ili da je nesto jurio.
Blamirao se on i prosle godine,narocito po kisi.Ne smem ni zamisliti sta ce se desiti ove godine sa njim ,ako padne kisa.
Massa je covek koji je u stanju izvesti odlicnih nekoliko krugova,pa cak i celu trku,ali to ni on sam ne zna kada ce se desiti.Nepouzdan,jednom recju.A ambiciozan,daleko preko svojih mogucnosti.

e ovako ja sada tebi nesto da kazem... ti slobodno stani na njegovu stranu... ali kimija ne diraj... massa je sam kriv, evo sada gledam ponovo njegovu gresku, eeee ono nije normalno, bre a i u australiji nije bio nikakav, samo je pravio neke greske...
a to sto je kimi ostao bez goriva nije ni vazno, to je bio trening, tamo svako pravi greske...
kako je to samo kimi gori od masse??? ajde reci mi molim te jer me bas interesuje!!! alo massa zna da mu mesto vozaca visi o konci i da samo cekaju trenutak da ga izbace a pravi onakve greske... a hemilton gubi bodove ali ih i osvaja, a ovaj ima 0 bodova, sto je jedna velika sramota za jednog vozaca ferrarija :x

ps svako ima pravo na svoje misljenje, a tebi ako se ne svidja sta cu ti...

Kimi trku u Australiji nije zavrsio jer je ostao bez goriva a ne trening... hm hm

Čestitke crveni!
Da ne bih bio lud bio bih blesav...zaista celu trku nisam mogao da shvatim šta je i u čemu je problem bio kod nas (Meklaren) :?:
Onakvo smaranje iza Webera i ponašanje bolida (pa mogu da kažem oba) nije svojstveno nama.Neka me neko podseti kada smo toliki bili epizodisti u nekoj trci?Nadam se da je ovo samo ružan san (iako sam radio sinoć treću smenu pa trka pa ponovo posao i maltene nisam ni spavao).Po meni je ovo (možda navijački i to kažem) sramota jer nisam video ni delić borbenosti na stazi oba naša bolida.Mehaničari posebna priča.
Sve iskrene čestitke za BMW - oduševili me!!!

hamilton nije mogao da pridje Veberu a sticem utisak da mu je svaka zadnja krivina bila nocna mora jer ju je cesto veoma tesko prolazio,uz blokade i gubitak linije

Pa vidi se da je pacer koji samo vata na brz bolid. Ako uzme pole position bude prvi ... ako ne onda bude Takuma Sato hahahaha. ma kakvi... Takuma Sato ima mnogo vise hrabrosti od Hamiltona. On je znao i velike face da obrne. Secate se kako je uradio ALonsa u Kanadi ? :D

sada ponovo gledam ono masino izletanje i nikako mi on nije jasan... mnogo on poceo da umislja... sada mu je kriv bolid sto ne zna da koci na vreme...
Da, ali ako ćemo pošteno, izletali su i mnogo ugledniji vozači od njega. On je danas imao i peh što se to desilo na takvom mestu da više nije mogao posle da krene ni na ''gurku''.

Ta brzina im jos nije dovoljna ni da dodju do polea,a jedan krug u trci nista ne znaci,kad ih ostaje jos 50-60 ili vise.
.....

Што се лепо може видети на Кубицином примеру.
Човек је имао тек шесто време, а завршио је на другом месту (и то без икакве опасности од губитка истог).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back