FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kvalifikacije-1.jpg

na FOX-u je neki komentator Vladimir M. zajedno sa Alexandrom Babicem...

Nije to "neki Vladimir M." ,vec sveznajuci Vladimir Mijaljevic.:lol:Specijalista za sve sportove.Jedino je Deki Pantelic "talentovaniji" od njega u celoj Srbiji.:lol::roll:
Malo je covek odvaljivao,ali moglo se trpeti.

Inace,cestitke Ferrariju i vama koji se radujete uspesima doticne ekipe.
Zivo me zanima kako ce se razvijati situacija ako Massa ostane ispred Kimija.
Kako god,srebrni su odmah iza,pa se pazite s ledja.:D
Alonso ce da popi*di u onoj kanti od Renaulta.:mrgreen:
Sutra ce biti borbe,nadam se.A bice i kise,sva je prilika.Pre ili za vreme trke,manje bitno-staza ce biti vlazna.
I,da,napred McLaren:super:

Poslednji krug je uvek nosio i rizik da neko bude blokiran u svom "brzom krugu",slucajno ili namerno.
Ovo danas mi se ne cini namernim.Jednostavno,mnogo vozaca se naslo na stazi na kratkom rastojanu. Desava se.Uzgred,zeznuli su i Alonsa.

Svaka cast sto ste pogodili za onog Mijaljevica kako su pojedini rekli jedinog novinara na fox-u ali ipak ja mu odajem priznanje jer za razliku od onog "lepotana"(hvataca leptirova) Ace Stojanovica koji kad je seo u komentatorsku stolicu izgledao je kao beba sa novim igrackama ovaj Mijaljevic se stvarno potrudio da nesto nauci tipa da oni mali brojevi ispod imena vozaca su vramena koje isti prave,te da ima nekoliko sektora na stazi i da se cak i tu prave odredjena vremena sto je za onom Stojanovicu to bilo jasno tek u drugoj godini prenosa ali ovaj Mijaljevic neda ono Babicu da progovori pa se ovaj poceo boriti za svoj glas...,haha, tu sam vec poceo da se smejem ali za prvu trku nisu bili losi.
Cestitke Ferariju na prvom redu a oni moji likovi iz Williamsa ko zna sta planiraju ili da li mogu ista planirati. Ocigledno se nisu snasli na ovoj stazi mada mislim da cemo se boriti za bodove.

Poslednji krug je uvek nosio i rizik da neko bude blokiran u svom "brzom krugu",slucajno ili namerno.
Ovo danas mi se ne cini namernim.Jednostavno,mnogo vozaca se naslo na stazi na kratkom rastojanu. Desava se.Uzgred,zeznuli su i Alonsa.

Ne cini ti se namernim? A zasto su popili po 5 mesta nize kazne danas onda? :D

Kovalainen i Hamilton startuju sa pozicija 8 i 9. ;)

Zalili se Heidfeld i Alonso...

Како ли ће проћи дуел Алонсо-Хамилтон:confused:
Алонсо ће учинити све да Хамилтона задржи из себе, колико ће кругова издржати:think:
Да ли ће и колико BMW успети да задржи McLaren иза себе.
Све ће ово трку учинити још занимљивијом, па ако још падне киша.................

majstore,kako da ga zadrzi iza sebe kad ga u trci nece ni videti?

Хамилтон креће са 9 места.
Већ видим окршај између њега и Алнсо у првом завоју.
Хамилтон ће кренути из исте колоне у којој се налази Алонсо, то би Алонсу донекле требало да олакша одбрану на самом старту.

Како ли ће проћи дуел Алонсо-Хамилтон:confused:
Алонсо ће учинити све да Хамилтона задржи из себе, колико ће кругова издржати:think:
Да ли ће и колико BMW успети да задржи McLaren иза себе.
Све ће ово трку учинити још занимљивијом, па ако још падне киша.................

pa alonso je sam izjavio kako ce da pokusa na bilo koji nacin na zezne mclaren samo zbog onog sto je dozio kod njih, moguce je cak i da ga izbaci sa staze, jer alonso kao je i sam rekao nisu vazni bodovi vec samo to da mclaren osvoji sto manje bodova... e sada koliko je to pametno ne znam :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back