FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Schumacher odgovorio kritičarima
Autor F1Racing Petak, 25 06. 2010 17:03
U intervjuu kojeg je dao britanskom BBC-ju, Michael Schumacher je objasnio zašto svoje kritičare ne doživljava ozbiljno.

schumacher_hmm.jpg

Kritičari ga oplakuju kako bi privukli pozornost na sebe

Sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher je odgovorio kritičarima koji su negativno komentirali njegov nastup na Velikoj nagradi Kanade prije dva tjedna.

Schumacher naime tvrdi da mu nastupi u povratničkoj sezoni idu kako je i očekivao.

"Njih ne doživljavam ozbiljno jer u Formuli 1 postoje različiti elementi, a jedan od njih je i show business," rekao je Schumacher. "Zbog toga ih ne mogu doživjeti kao realne kritičare pa to pripisujem show businessu jer svojim sažaljevanjem mene na sebe skreću pozornost, što možda rade i namjerno."

Nove slick gume su najveći problem

Schumacher je priznao da je na nekim utrkama ove godine možda mogao napraviti bolji posao, ali smatra i da je to dio procesa učenja.

"No, se u svemu, mislim da nema puno ljudi na svijetu koji bi se i u 41. godini nakon tri godine pauze mogli vratiti i natjecati na ovako visokoj razini. Ja nisam zaboravio voziti. Znam što radim i mislim da radim najbolje što mogu. Kada sam osvojio 91 pobjedu i 7 naslova, još uvijek sam razmišljao o tome kako mogu postati bolji, a isto radim i sada."

Schumacher vjeruje da su nove slick gume najveći faktor koji mu ne dozvoljava da vozi na vrhu poretka.

"Slučaj je sigurno drugačiji od onih koje sam do sada imao u svom iskustvu. No, čini se i da svi drugi imaju problema, čujem da ljudi nisu sigurni što raditi u nekim trenucima."

"To je najveće iznenađenje za nas i s tim smo posebnih problema imali u Kanadi. Zapravo, to nam je najveći problem ove godine," zaključio je.

izvor F1 Racing lijepa im ..3,14m

Button zabrinut performansama suparnika
Autor F1Racing Petak, 25 06. 2010 16:36

Lewis Hamilton smatra da McLaren ovog vikenda nema prednost u odnosu na suparnike, no to ih ipak neće obeshrabriti.

button_valencia_bridge.jpg

Button upozorava na Ferrari

Sporiji McLarenov vozač, Jenson Button tvrdi da će njegova momčad ovog vikenda morati dati svoj maksimum kako bi osvojila što više bodova, sugerirajući tako da ne očekuje da će biti u formi poput nekih suparnika.

Button je na današnjem drugom slobodnom treningu bio tek deveti najbrži, no McLaren, za razliku od suparničkih bolida, ovog vikenda nema nove komponente na svom bolidu.

"Bolid je prilično dobar, no jedini je problem što je ovdje puno brzih bolida," rekao je Button. "Ferrari izgleda vrlo, vrlo brz."

"Čak Renaulti i Mercedes izgledaju jednako konkurentno. Ovo će biti težak vikend za nas, ali ipak ćemo uživati u njemu."

"Ovdje nemamo poboljšanja na bolidu za razliku od drugih momčadi i to je pomalo zafrknuto. Ali, nove dijelove ćemo imati na Silverstoneu. Ovdje se samo moramo boriti i pokušati postići najbolji rezultat s onim što imamo."

Hamilton kaže da McLaren nije obeshrabren

Njegov momčadski kolega Lewis Hamilton je rekao:

"Danas i nije bilo tako loše. Prvi trening je bio prilično dobar i kao što sam već rekao jučer, čini mi se da su drugi... bit će interesantno vidjeti koliko su brzi. Izgledaju vrlo, vrlo konkurentno, uglavnom više u letećem krugu nego u uvjetima utrke."

"Mislim da smo im bliže, ali imamo problema u brzim zavojima. Ipak, nećemo se prestati truditi. Ne radi se o limitaciji štete, nego o postizanju maksimuma u uvjetima u kojima oni imaju prednost."

izvor F1 Racing.hr.

Da li ovo odgovara Vašoj visosti ?? :hvala:

Sta fali ako su informacije dobre?

Jel bi pre gledao na RTSu trku sa glupom komentatorima ili na HRTu sa dobrim, kao sto je i bilo?

Ja sam uvek gledao na HTR kada sam mogao jer su bolji komentatori. :idea:

Ne znam samo kad je to RTS prenosio trke F1?

Svaka tebi čast ali ih ja ne bi mogao slušat sa tim iskrivljenim rečnikom..

Rađe ću slušati ove naše mada zbog njih i ne gledam F1 tako da ih nešto mnogo i ne slušam.

Poslednja izmena:
Ne znam samo kad je to RTS prenosio trke F1?

Svaka tebi čast ali ih ja ne bi mogao slušat sa tim iskrivljenim rečnikom..

Rađe ću slušati ove naše mada zbog njih i ne gledam F1 tako da ih nešto mnogo i ne slušam.

Bilo je nekad, ti i tvoj omiljeni vozac ste tada bili jos mali... :)

Pa nista, ja bih radije jeo hrvatski sladoled nego srpsko gov... Pa ko voli nek izvoli! :bye:

Mada iskreno i meni smeta kada neko pise na srpskom jeziku kao da je polupismen.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back