FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja gledam svaki dan RTL nemački preko satelita i tamo je Šumaher svaki dan u vestima zajedno sa svojim prijateljom Rosom i sve se prepravlja i modifikuje po mišljenju dekice a Rosberga niko ništa ne pita.
A iz trke u trku vidimo da oni sve više zaostaju za konkurentima.

Isti taj Rosberg je po meni bolji i od Barichela,Petrova,Hulkenberga,Buemija a svi oni su ispred njega.

Ja gledam svaki dan RTL nemački preko satelita i tamo je Šumaher svaki dan u vestima zajedno sa svojim prijateljom Rosom i sve se prepravlja i modifikuje po mišljenju dekice a Rosberga niko ništa ne pita.
A iz trke u trku vidimo da oni sve više zaostaju za konkurentima.

Isti taj Rosberg je po meni bolji i od Barichela,Petrova,Hulkenberga,Buemija a svi oni su ispred njega.

Ма какви, нема од тога леба...

Већина који деле твоје мишљење, говоре како је дужа шасија уведена само због Шумахера, а ту нема истине.
Јесте да њему одговара дужа шасија због веће тенденције ка преуправљању него подуправљању, али та дужа шасија је уведена само из разлога што на неким стазама то даје предност (видели смо после да је опет враћена краћа, сад не знам на којој возе)

Да Брон форсира Шумахера како би се возили на тамо неком 15-ом месту, а да не форсира Розберга где би у том случају можда могли да се пењу на постоље :hahaha: то су благо речено глупости.

Ја не видим ни једну "опипљиву" чињеницу која би ме убедила да се Розберг запоставља односно Шумахер форсира.

Sta fali ako su informacije dobre?

Jel bi pre gledao na RTSu trku sa glupom komentatorima ili na HRTu sa dobrim, kao sto je i bilo?

Ja sam uvek gledao na HTR kada sam mogao jer su bolji komentatori. :idea:
Ovde cu se sloziti sa tobom.
Ne znam samo kad je to RTS prenosio trke F1?

Svaka tebi čast ali ih ja ne bi mogao slušat sa tim iskrivljenim rečnikom..

Njima je on savrseno prav. :)
Ono boldovano ti je tipican hrvatski izraz.;)

Nema potrebe da ovde unosimo netrpeljivost tog tipa.Isticimo kvalitet i tezimo njemu.

U to ime,evo malo kvalitetnog humora...i poucnog...eh,kako ljudi predvidese svasta.

Пол-позиција:
едит: (стављен нови, да видимо ко је упорнији ФОМ или ја)

едит 2: изгледа су они упорнији

Poslednja izmena:
Heheheh....drug Tasman pokusao krasti video od FOM-a. :mrgreen:

Stvarno su smradovi.Kao da ce propasti sto im neko "pozajmi" minut i po snimka.
'Ocete pare,jel?!! Evo vam pare(toliko sam besan da cu upotrebiti smajli iz kategorije "zabranjeno za mladje od 18" :mrgreen: )
images-1.jpg
Mozda je i ovaj adekvatan
bj1-1.gif
Bagra monopolisticka.:kletva:

Sta fali ako su informacije dobre?

Jel bi pre gledao na RTSu trku sa glupom komentatorima ili na HRTu sa dobrim, kao sto je i bilo?

Ja sam uvek gledao na HTR kada sam mogao jer su bolji komentatori. :idea:

RTS je davno prenosio trke F1..
danas F1 prenosi FOX..
al su uzasno losi..
po meni vec duuugi niz godina HTV ima najbolji prenos sa sve komentatorima..
nasi komentatori su nekako "mrtvi"..
kao da prenose neku misu

au ova staza mraci,nigde sljunka,trave, ko po sinama da voze. ...mozda da podignu most ili da postave lezeci da je ucine zanimljivijom

xaxaxaxa,zeleo sam da formula leti i evo mi. Steta sto je to bio webber

Sta se pobogu ono izdesavalo,hamilton ne propusta sigurnosno vozilo,massa i alonso su ludaci sto postuju pravila,a sada je i 9 vozila pod istragom ,zbog cega?!?!?!?

Kobajasi je vozac dana,svaka mu cast na onom potezu tj. oba:super:

Трка занимљива (с' обзиром на конфигурацију стазе)

Фетел и Ред Бул су овај викенд били неухватљиви.
Шта кажете, Хамилтон је пар пута неправедно кажњаван, да слажем се са тим, и овај пут је неправедно благо кажњен.
Да је ишао како је требао да иде након бокса би се сигурно нашао иза Алонса, а можда и Масе, а онда не да не би било постоља, него би тешко дошао и до бодова.
Ми смо и овај викенд имали добар темпо, али сад смо били у дефициту са срећом.
Још један одличан старт Шумахера и још једна катастрофална тактика за њега...

И на крају, сигурно јунак викенда јесте Кобајаши, свака му част, возити онаквим темпом скоро целу трку је врхунски подухват :worth:

Molim kraci pregled desavanja nakon izricanja kazne Lewisu za nas sa jeftinijim ulaznicama.:lol:
Morao sam da prekinem pracenje trke u tim momentima,a ni do tada nisam bas sve pomno ispratio.
Zato necu detaljnije komentarisati,osim konstatacije da je trka za ovu stazu daleko prebacila ocekivanja.Na startu,borba na sve strane.Odlicno,odlicno.:klap:

Svaka čast Meklarenu na 2 i 3 mestu za malo da budemo brži od sigurnosnog vozila pa bi opet bili na P1.

Ali nema veze i Sebastian je zaslužio pobedu i drago mi je za njega.

Weber standardno samo što je ovog puta nadleteo samog sebe.(nije se nadao da ovi zeleni kombajni koče mnogo ranije u odnosu na prave F1 bolide.

Ferari ispao glup kad se sve saber na kraju.I ako nisam njihov fan ovo nije bilo uredu i još jednom se pokazalo da ova FIA nema više mozga ni grama sa ovim pravilima.Upropastili su trku.

Baričelo se probudio i bilo bi lepo da tako i nastavi.

Kobajši zaslužio još 5 poena za sve što je uradio danas i trebalo bi ga nagraditi.

Dekicu i Rosberga da ne spominjem jer trka nije ni počela a njima već javljaju da im se prednje kočnice pregrevaju.Sramota Ros.

Poslednja izmena:
VN EVROPE

1 Sebastian Vettel Red Bull Racing 1:40:29,571
2 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes + 5,042
3 Jenson Button McLaren-Mercedes + 7,658

4 Rubens Barrichello Williams F1 + 20,627
5 Robert Kubica Renault F1 + 22,122
6 Adrian Sutil Force India F1 Team + 25,168
7 Kamui Kobayashi Sauber F1 + 30,965
8 Sebastien Buemi Scuderia Toro Rosso + 31,299
9 Fernando Alonso Scuderia Ferrari + 32,809
10 Pedro de la Rosa Sauber F1 + 42,414