FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Слављениче срећан рођендан, све нај... жив био оженио се :)

ево нађох ову !"!#"#"/%/$%%

пс.
Да ли би пре провео викенд на некој трци Ф1 или са њом? :per:

Одличан старт (тек сад видим да је Шумахер на самом почетку оштетио предње крило)

Дуел са Кубицом.
Овде је дошло до контакта предњег десног точка и крила, зато је Шумахеров други стинт трајао само 2 круга:

3433.jpg

Red Bull planira da povrati tempo tako što će koristiti F-duct sistem na trci u Valensiji.

Red Bull je na početku imao tempo za titulu ove godine, medjutim, u medjuvremenu, McLaren je podesio svoj tempo, iskoristio priliku u Turskoj, a zatim se popeo na vrh liste u šampionatu sa 1-2 u Kanadi, prošle nedelje.

Red Bull je koristio svoj F-duct sistem na treningu u Turskoj, ali su rešili da rade na njegovom usavršavanju i da ga ne koriste na trci u Kanadi.

Staza u Valensiji, poput Montreala, ima dugačke pravce i spore krivine, i očekuje se da pristaje McLarenovim bolidima i britanskom originalnom F-duct-u.

Vettel, koji je bio četvrti na trci u Kanadi, u petak je izjavio da je runda koja je vožena u Severnoj Americi konačno završena, i da se sada tim potpuno skoncentrisao na trku u Valensiji.

"Tamo, u Valensiji, sa F-duct sistemom, dobijamo jako bitan deo na automobilu", izjavio je Vettel za nemački Auto Bild Motorsport. :hvala:

"Naš tehnički direktor, Adrian Newey, nije došao u Kanadu, jer je ostao u našoj bazi kako bi završio naš F-duct sistem", dodao je Nemac. :whistling:

izvor F1 Serbia

JA ne znam sta vam on toliko smeta?

Ili se bojite da ne udje u formu? ;)

Ja sa nestrpljenjem ocekujem taj trenutak.;)
Ovo sada mi je tesko smaranje.Bori se,siroma' ,sa osrednjim bolidima i vozacima i gubi,a sve to potpada pod tu famoznu voznju "van forme".
Zelim gledati Schumachera u punoj formi,kako se bori sa sampionima i,dace Bog,gubi.:mrgreen:

Uzgred,oni Tasmanovi snimci su dobri i pokazuju da se Schumacher malo zaleteo nakon sjajnog starta(verovatno ga poneo zar) i ostetio prednje krilo,a u duelu sa Kubicom je takodje preforsirao,pa je isekao krivinu.Dobro je da se tu nije slupao.

Poslednja izmena:
Ja sa nestrpljenjem ocekujem taj trenutak.;)
Ovo sada mi je tesko smaranje.Bori se,siroma' ,sa osrednjim bolidima i vozacima i gubi,a sve to potpada pod tu famoznu voznju "van forme".
Zelim gledati Schumachera u punoj formi,kako se bori sa sampionima i,dace Bog,gubi.:mrgreen:

PA to bas ne ide jedno sa drugim, ako buude vozio kao pre, bice prilicno monotono... :per:

Uzgred,oni Tasmanovi snimci su dobri i pokazuju da se Schumacher malo zaleteo nakon sjajnog starta(verovatno ga poneo zar) i ostetio prednje krilo,a u duelu sa Kubicom je takodje preforsirao,pa je isekao krivinu.Dobro je da se tu nije slupao.

Tо са Кубицом је било занимљиво, у једном тренутку сам помислио да ће обојица завршити у зиду.
И Кубица је ту форсирао јер није под оним углом успео да лепо прође кривину него је и он секао.
Ишли су до самог краја, у сваком случају леп дуел.

Tо са Кубицом је било занимљиво, у једном тренутку сам помислио да ће обојица завршити у зиду.
И Кубица је ту форсирао јер није под оним углом успео да лепо прође кривину него је и он секао.
Ишли су до самог краја, у сваком случају леп дуел.

Kubica je tu pogresio sto nije ranije usporio i pokusao pravilno proci krivinu.
Mislim da bi se tu onda moglo diskutovati o Schumacherovom sticanju prednosti secenjem krivine,ako bi uopste i sacuvao poziciju ispred Kubice.
Srecom,Kubica nije takav kalkulant.Zato ga i volim.Trkac do srzi.:worth:

JA ne znam sta vam on toliko smeta?

Ili se bojite da ne udje u formu? ;)

Moras da shvatis, da se ovi pljuvaci u dubini duse, dive Schumacheru. Pre ili kasnije ce shvatiti sustinu. Toliko puta pomenuti NJEGA, nisu ni naiskreniji postovaoci Michala.
Sto se poljaka tice, ocigledno je da je Misko bio na idealnoj liniji i da kao takav ima prednost. Nema sanse da neko ko je sa dva tocka na travi ima prednost.

Poslednja izmena:
Moras da shvatis, da se ovi pljuvaci u dubini duse, dive Schumacheru. Pre ili kasnije ce shvatiti sustinu. Toliko puta pomenuti NJEGA, nisu ni naiskreniji postovaoci Michala.
Sto se poljaka tice, ocigledno je da je Misko bio na idealnoj liniji i da kao takav ima prednost. Nema sanse da neko ko je sa dva tocka na travi ima prednost.
Evo ja ću odmah da krenem da mu se divim :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:
...jel dosta???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back