Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
torta je extra i mogla bi češće da se servira ipak smo 2 puta osvojili duplu pobedu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala svima koliko vas ima, evo nasi mi danas poklonise pobedu, dan ne moze biti lepsi![]()
ma pusti dekicu da počiva u miru njegovo vreme je prošlo,sada su tu neki novi klinci(luis.vetel.kubica).
JA ne znam sta vam on toliko smeta?
Ili se bojite da ne udje u formu?![]()
Ja sa nestrpljenjem ocekujem taj trenutak.
Ovo sada mi je tesko smaranje.Bori se,siroma' ,sa osrednjim bolidima i vozacima i gubi,a sve to potpada pod tu famoznu voznju "van forme".
Zelim gledati Schumachera u punoj formi,kako se bori sa sampionima i,dace Bog,gubi.![]()
Uzgred,oni Tasmanovi snimci su dobri i pokazuju da se Schumacher malo zaleteo nakon sjajnog starta(verovatno ga poneo zar) i ostetio prednje krilo,a u duelu sa Kubicom je takodje preforsirao,pa je isekao krivinu.Dobro je da se tu nije slupao.
Siniša, osušio ti se jezik... polako, imamo još dve sezone ispred nas. Poješćeš reči svoje veruj mi.
PA to bas ne ide jedno sa drugim, ako buude vozio kao pre, bice prilicno monotono...![]()
Nisam nešto u toku,jel to starcu na japaner ugrađuju neka pomagala?
Tо са Кубицом је било занимљиво, у једном тренутку сам помислио да ће обојица завршити у зиду.
И Кубица је ту форсирао јер није под оним углом успео да лепо прође кривину него је и он секао.
Ишли су до самог краја, у сваком случају леп дуел.
Evo ja ću odmah da krenem da mu se divimMoras da shvatis, da se ovi pljuvaci u dubini duse, dive Schumacheru. Pre ili kasnije ce shvatiti sustinu. Toliko puta pomenuti NJEGA, nisu ni naiskreniji postovaoci Michala.
Sto se poljaka tice, ocigledno je da je Misko bio na idealnoj liniji i da kao takav ima prednost. Nema sanse da neko ko je sa dva tocka na travi ima prednost.