FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi gde ima da se odgleda trka od juče?

Dajte neki link.

Ova dupla pobeda mora opet da se pogleda na miru.

Odesh na ovaj site http://thefreevpn.com/ i skinesh softver.
Startujesh program i okachish se na treci UK server (free)
odesh na site http://www.bbc.co.uk/iplayer/ i gledash trku direktno, ako hocesh kasnije je skinesh celu.
prenose sve, kvalifikacije i trku.
radi savrsheno ako ti treba neka pomoc ti kazhi.
Pratite malo,mladji ste, trebalo bi bolje da pamtite.:rtfm:

Crtani film o Resavskoj školi...
A pored Ljucija i Sutil je u poslednjem krugu obišao Šumahera.
A to nisi prepisao....

šta sad hoćeš da kažeš da treba i ja da pišem nešto o ispušenoj muštikli zvanoj šumaher i da kvarim ovako lep naslov teksta zbog kog sam i postavio isti.dekica pole ove blamaže treba da nađe neki dobar razlog što napušta f1 jer ga klinci prelaze kako hoce samo je glupi masa polomio nos i nije uspeo da ga pređe od sve dece.

Mozda napisete peticiju Fia sa sledecim tekstom:
Mi ( dole potpisani ) predlazemo da se M.S kazni u svakoj trci sa sledecim razlozima:
- ne volimo ga ..
- kazna sledi cim se kvalifikuje za Q3..
- kazna sledi cim obidje nekoga,
- kazna sledi ukoliko momentalno ne propusti vozaca koji ga zeli obici,
- i jos mnogo toga...

On i kada gubi, ustvari dobija , kao cuveni Djokovic.

Kao sto napisah, Michael je samo ucio od pokojnog , velikog, vozaca, kako se u zaru borbe izgurava direktan rival ( Prost , nekoliko puta ) i to je mnogo
dobro naucio.

Poslednja izmena:
Citiram Massu na jedan njegov osvrt:

"Ponekad ljudi ne znaju šta govore. Recimo, nikom nije bilo stalo do Webbera, i sad kad pobijedi dvije utrke odjednom je fenomenalan, a Sebastian onaj koji puca pod pritiskom. Ljudi brzo mijenjaju mišljenje, ali činjenica je da je puno vozača u F1 sposobno osvojiti naslov prvaka", tvrdi Felipe.

Ево правог одговора:

Ja lično ne volim dekicu ali od kako se on vratio sve je više preticanja i uzbuđenja tokom trke.

U ovom slučaju sa Masao ostajem pri svom prvom stavu da je glup i da je zaboravio koga on to pokušava obići jer ovo nije dekici ni prvi ni poslednji put da brani svoju poziciju bez obzira na posledice što je i par puta pokazao na ovoj trci(kubica,liuci,sutil itd) a i tokom cele sezone.Tvrd je dekica orah ali u ovom slucajuj po meni nije kriv.

Poslednja izmena:
Ja lično ne volim dekicu ali od kako se on vratio sve je više preticanja i uzbuđenja tokom trke.

U ovom slučaju sa Masao ostajem pri svom prvom stavu da je glup i da je zaboravio koga on to pokušava obići jer ovo nije dekici ni prvi ni poslednji put da brani svoju poziciju bez obzira na posledice što je i par puta pokazao na ovoj trci(kubica,liuci,sutil itd) a i tokom cele sezone.Tvrd je dekica orah ali u ovom slucajuj po meni nije kriv.
Ej posle ovoga cenim da će nekad biti nešto od tebe!!:hvala::klap:

Po ovom snimku ako neko treba da bude krivac to je Massa,zašto:
Pa zato što mu se zalepio u dupe pri brzini od ko zna koliko stotina km na sat,Šumi malo prikočio,i isao putanjom koja je njemu odgovarala (tj. iskusno ga zatvorio ) i ovaj nije imao gde nego na travu. Šumaher je branio svoju poziciju nije dužan da massi ostavlja prostora da ovaj može da prodje,to onda ne bi bila trka ,bio bi balet :zzzz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back