Fangio
Aktivan član
- Poruka
- 1.217
Sto su dosadni sa tim trecim bolidom
Nego u neku ruku ih razumem, kakav krs su sklopili za ovu godinu, tri bolida im jedino i mogu pomoci da se bore sa Renoom u konkurenciji konstruktora 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto su dosadni sa tim trecim bolidomNego u neku ruku ih razumem, kakav krs su sklopili za ovu godinu, tri bolida im jedino i mogu pomoci da se bore sa Renoom u konkurenciji konstruktora
![]()

Sto su dosadni sa tim trecim bolidomNego u neku ruku ih razumem, kakav krs su sklopili za ovu godinu, tri bolida im jedino i mogu pomoci da se bore sa Renoom u konkurenciji konstruktora
![]()
Nije taj bolid krs, samo mu treba pravi drajver...
![]()

Rossi bi voleo da vozi Ferrari
Росију је сада најпаметније да се сконцетрише на Мото ГП шампионат, пошто је онај Лоренцо "јачи него икад", и ове сезоне ће то бити тешка борба за титулу (да не причам о оном рекорду који му је остао да обори)

Док сам тражио нешто у вези Росија наиђох на нешто што је апсолутни еквивалент ВН Аустрије коју сребрни стално форсирају
само за сребрне
Док сам тражио нешто у вези Росија наиђох на нешто што је апсолутни еквивалент ВН Аустрије коју сребрни стално форсирају
само за сребрне![]()

само за сребрне

Овај део приче је истинит
Постоји на званичном сајту снимак, све са разговором Хамилтона и тима
Али мени је занимљивији онај део где Витмарш у тренутку уласка Хамилтона и Батона у прву кривину говори Батону онако панично "гориво је критично, мора се чувати" (у том стилу), то је очигледно значило да се повуче иза Хамилтона и не покушава да напада.
Е сада, ту мени има нелогичности.
Како је могло да се деси да ови из тима потврде Хамилтону да га Батон неће напасти, а ипак је дошло до тога.
Изгледало је као да тим жели да Батон претекне Хамилтона, а онда када је овај напао долази панична порука Батону, да му је гориво на критичном нивоу.
Делује ми као да Џенсон није био обавештен о томе.
Али постоји и онај део приче где је Батон рекао да је Хамилтон направио грешку на уласку у кривину 8 па му се зато тако брзо приближио
Мислим да би све ове недоумице решио снимак комуникације на релацији Батон-тим, али зашто он није објављен![]()
Najbolje je da se zvanicno dopusti team order i kraj.
Valjda je normalno da tim jednog vozaca favorizuje, jer je nemoguce da obojica budu prvaci.
Ili gresim.
Tacno tako. Ne treba neko da bude po svaku cenu favorizovan, ali kada vec dodje do direktne borbe, jako je glupo da izbace jdan drugog, kao sto se desilo RB.
Ko mislim da je brzi neka to pokaze na treningu, pa neka dobije prednost.