gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
PA sto ste onda svi napadali Sumahera dok je bio favorizovan? Kada je bilo jasno daje bio bolji od svakog timskog kolege. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA sto ste onda svi napadali Sumahera dok je bio favorizovan? Kada je bilo jasno daje bio bolji od svakog timskog kolege.![]()
PA sto ste onda svi napadali Sumahera dok je bio favorizovan? Kada je bilo jasno daje bio bolji od svakog timskog kolege.![]()
Njemu je sve zabranjeno, a drugima je sve dozvoljeno, cak je i pozeljno da se u zaru borbe izbacuju rivali sa staze napolje..

ili cik-cak 

Kako zasto. Zato sto je Nemac, a mi ih valjda ne volimo. Ali zato se ubismo za Mercedes, Opel, Bmw,....
Kako zasto.
Zato sto je najbolji, ever..
Onaj ko je najbolji , uvek mu se ima nesto prigovoriti.
Njemu je sve zabranjeno, a drugima je sve dozvoljeno, cak je i pozeljno da se u zaru borbe izbacuju rivali sa staze napolje..
Ma smesno.
Izvinjavam se svim fanovima Šumahera (čak sam stavio i veliko slovo) i ovaj post me je toliko dirnuo da tek sada vidim koliko sam bio obnevideo od zlobe prema ovom čikici.
Meni su oči otvorene ovim postom i sada imam sasvim drugačiji pogled ka njemu.
Evo,sebe ću da kaznim![]()
(čak sam stavio i veliko slovo)

A da, on je iz McM tabora....Pa što ondak meće tačku pored Dr?A da, on je iz McM tabora....

Pa što ondak meće tačku pored Dr?A da, on je iz McM tabora....

Pa što ondak meće tačku pored Dr?A da, on je iz McM tabora....
Sta smo sad uradili?![]()
Razlika između pravog doktora Džekila i mene je samo u toj jednoj tačci.Pa što ondak meće tačku pored Dr?A da, on je iz McM tabora....
Zato sto se to uci u srednjoj!
Sala mala!![]()

Doktore da nisi ti bio danas malo više na suncu.
Ne mogu da te prepoznam.

Moje znanje nije dozvoljavlo da se bahćem srednjom školom već sam odmah izučio zanat![]()

Razlika između pravog doktora Džekila i mene je samo u toj jednoj tačci.
Moje znanje nije dozvoljavlo da se bahćem srednjom školom već sam odmah izučio zanat![]()
Mi scusi... kaze se "u tacki", da budemo gramaticki ispravni![]()

KAko Delboj kaze, uno kuba libre por mua...![]()
...otprilike tako...ide sve nepovezano ali ka nekom cilju.