FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto su dosadni sa tim trecim bolidom :roll: Nego u neku ruku ih razumem, kakav krs su sklopili za ovu godinu, tri bolida im jedino i mogu pomoci da se bore sa Renoom u konkurenciji konstruktora :D

Sto su dosadni sa tim trecim bolidom :roll: Nego u neku ruku ih razumem, kakav krs su sklopili za ovu godinu, tri bolida im jedino i mogu pomoci da se bore sa Renoom u konkurenciji konstruktora :D

Nije taj bolid krs, samo mu treba pravi drajver... ;)

sp9.jpg

Rossi bi voleo da vozi Ferrari

Росију је сада најпаметније да се сконцетрише на Мото ГП шампионат, пошто је онај Лоренцо "јачи него икад", и ове сезоне ће то бити тешка борба за титулу (да не причам о оном рекорду који му је остао да обори)

Росију је сада најпаметније да се сконцетрише на Мото ГП шампионат, пошто је онај Лоренцо "јачи него икад", и ове сезоне ће то бити тешка борба за титулу (да не причам о оном рекорду који му је остао да обори)

E pa pošto je pao i slomio potkolenicu - komplet... Za tri meseca može da dodje i da pozajmi štake od Webera...:sad2:

Док сам тражио нешто у вези Росија наиђох на нешто што је апсолутни еквивалент ВН Аустрије коју сребрни стално форсирају

само за сребрне :)

Док сам тражио нешто у вези Росија наиђох на нешто што је апсолутни еквивалент ВН Аустрије коју сребрни стално форсирају

само за сребрне :)

E bravo i ja se secam ovoga.

TAda su jos imali nesto u glavi, pa su ima pravilo ko povede trku u prvoj krivini sa starta, taj ima prednost tokom trke. I nema rizika od onakvih situacija koje su se dogodile RB.

Red Bull produžio ugovor sa Webberom do kraja 2011

Ekipa Red Bull Racing je danas potvrdila da je produžila ugovor sa Markom Webberom za još godinu dana.

Ovo znači da će Australijanac i njegov timski kolega, Sebastian Vettel, koji su imali udes na Velikoj nagradi Turske ostati zajedno u ekipi još najmanje godinu dana.

Nedavno je javljeno da tim iz Milton Keynesa zeli da zadrži Vettela na duži rok. Ipak, Webber kaže da je zadovoljan što je produžio saradnju sa Red Bullom za samo godinu dana.

„Zna se već da ne želim da se zadržavam još dugo u Formuli 1, tako da je ovakav kraći ugovor bio najbolja opcija“, izjavio je lider šampionata.

Red Bull je već potvrdio da Sebastian Vettel ima ugovor za 2011.

Hamiltonu bilo rečeno da ga Button neće prestići
Autor F1Racing

Formula1.com je objavila službeni video pregled Velike nagrade Turske koji daje novu perspektivu na dvoboj McLarenovih vozača.

Jasna poruka za Hamiltona

Nakon što se prebacio u mod za štednju goriva, Lewis Hamilton je tijekom VN Turske dobio informaciju od momčadi da ga Jenson Button neće pokušavati prestići, otkrivaju detalji koji su se danas pojavili.

Naime, Formula1.com je objavila službeni video pregled utrke koji nudi potpuno novu perspektivu na borbu između McLarenovih vozača, ali i na karakter Jensona Buttona.

"Lewis, moramo sačuvati gorivo. Oba bolida rade isto," javili su Hamiltonu nakon sudara između Vettela i Webbera.

No, lucidni Hamilton je shvatio Buttonove namjere i preko radija momčadi izrazio zabrinutost njegovim ponašanjem: "Dečki, pa Jenson mi se približava."

"Ako popustim, hoće li me Jenson prestići ili neće?"

Momčad mu odgovara: "Neće Lewis, neće te prestići."

Sadržaj poruka za Buttona nepoznat

Još nije poznato kakvu je poruku Jenson Button dobio ili što je razumio iz instrukcija koje su dolazile od McLarena, budući da je doista iskoristio prednost situacije i prešao svog momčadskog kolegu.

No, Hamilton je vrlo brzo odgovorio na njegov napad i prvu poziciju vratio u direktnom dvoboju na stazi, još jednom porazivši Buttona.

Овај део приче је истинит
Постоји на званичном сајту снимак, све са разговором Хамилтона и тима
Али мени је занимљивији онај део где Витмарш у тренутку уласка Хамилтона и Батона у прву кривину говори Батону онако панично "гориво је критично, мора се чувати" (у том стилу), то је очигледно значило да се повуче иза Хамилтона и не покушава да напада.

Е сада, ту мени има нелогичности.
Како је могло да се деси да ови из тима потврде Хамилтону да га Батон неће напасти, а ипак је дошло до тога.
Изгледало је као да тим жели да Батон претекне Хамилтона, а онда када је овај напао долази панична порука Батону, да му је гориво на критичном нивоу.

Делује ми као да Џенсон није био обавештен о томе.
Али постоји и онај део приче где је Батон рекао да је Хамилтон направио грешку на уласку у кривину 8 па му се зато тако брзо приближио

Мислим да би све ове недоумице решио снимак комуникације на релацији Батон-тим, али зашто он није објављен :think:

Овај део приче је истинит
Постоји на званичном сајту снимак, све са разговором Хамилтона и тима
Али мени је занимљивији онај део где Витмарш у тренутку уласка Хамилтона и Батона у прву кривину говори Батону онако панично "гориво је критично, мора се чувати" (у том стилу), то је очигледно значило да се повуче иза Хамилтона и не покушава да напада.

Е сада, ту мени има нелогичности.
Како је могло да се деси да ови из тима потврде Хамилтону да га Батон неће напасти, а ипак је дошло до тога.
Изгледало је као да тим жели да Батон претекне Хамилтона, а онда када је овај напао долази панична порука Батону, да му је гориво на критичном нивоу.

Делује ми као да Џенсон није био обавештен о томе.
Али постоји и онај део приче где је Батон рекао да је Хамилтон направио грешку на уласку у кривину 8 па му се зато тако брзо приближио

Мислим да би све ове недоумице решио снимак комуникације на релацији Батон-тим, али зашто он није објављен :think:

Najbolje je da se zvanicno dopusti team order i kraj.
Valjda je normalno da tim jednog vozaca favorizuje, jer je nemoguce da obojica budu prvaci.
Ili gresim.

Najbolje je da se zvanicno dopusti team order i kraj.
Valjda je normalno da tim jednog vozaca favorizuje, jer je nemoguce da obojica budu prvaci.
Ili gresim.

Tacno tako. Ne treba neko da bude po svaku cenu favorizovan, ali kada vec dodje do direktne borbe, jako je glupo da izbace jdan drugog, kao sto se desilo RB.

Ko mislim da je brzi neka to pokaze na treningu, pa neka dobije prednost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back