Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Biće zanimljivo pogotovo ako bude preticenja na izlasku iz tunela gde je možda i jedino moguće mesto za obilazak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

skini bre tu čitulju sa avatara...

skini bre tu čitulju sa avatara...
Uzivajskidaj bre čitulju, ovo su kolorne strane
Jel ti i Fangio smeta?
...Ionako ce posle da prica...
60 godina od prve trke u Formuli 1
Formula 1 je u četvrtak je proslavila 60. godišnjicu prve trke u istoriji šampionata koja je održana na britanskom „Silverstonu“ 1950. godine.
Na premijernoj trci Formule 1, kojoj je prisustvovala i cela britanska kraljevska porodica, uključujući i sadašnju Kraljicu Ujedinjenog Kraljevstva Elizabetu II, trijumfovao je Đuzepe ’Nino’Farina, a na putu do pobede ostvario je i pol poziciju i najbrži krug.
Iako je prošla sezona bila jubilarna 60. u šampionatu prava godišnjica obeležena je u četvrtak u Monte Karlu, gde su voženi prvi slobodni treninzi pred trku za Veliku nagradu Monaka, šestu ove sezone. Upravo u Kneževini je bila vožena jedna od trka premijernog šampionata Formule 1, a te 1950. godine domaćini trka su bili, pored Britanije, i Švajcarska, Belgija, Francuska, Italija i Sjedinjene Države, pošto je legendarna trka „Indijanapolis 500“ bila deo šampionata.
Tog 13. maja na stazi „Silverston“ Farina je trijumfovao u Alfa Romeu ispred dvojice timskih kolega Luiđija Fađolija i Redžinalda Parnela, posle dva sata i 13 minuta.

Vrni avatar![]()

Kume,ja bi da mi to....kratko resimo...Ionako ce posle da prica...
![]()
Jeste,majku mu,potpuno si u pravu.i ja sam ga tako dozivljavao.Nedodirljiv,nedokuciv...Ma lep je i ovaj, ali onaj je bio bas onako - bogovski!

A vi bi ste njega po kratkom postupku, je l' te?
Ja ne. Odveo bih ga u sumu, vezao za drvo i sek'o mesec dana...komad po komad...

Jeste,majku mu,potpuno si u pravu.i ja sam ga tako dozivljavao.Nedodirljiv,nedokuciv...
Ne znam,nisam pametan...ALi,neka prenoci ovaj,pa cemo videti.Mozda i "odradi ulogu"![]()

Promenio si sliku?! Nista vise nece biti isto kao pre![]()
![]()

Nadam se da nam nece okrenuti ledja u nedelju 
, pa da sad ovako okusam srecu, imam dobar predosecaj za Alonsa![]()
![]()
redneck nigga style![]()