Lepo sam ja rekao; Hamilton vs ostatak grida 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nece. Nemoj se osvrtati na patoloske tipove prema najboljem svih vremena.
Njega moze svako dostici od tih istih, jer ima samo:
7 titula
91 pobedu
xx nebitnih pole pozicija.
Mnogi ce napisati da nije najbolji, ali je pitanje sta je za nekog merilo najboljeg. Titule ili lepo lice.

Mislim da Hamilton I Alonso imaju puno vise.![]()

nije samo u tome što je startovao sa loših pozicijai šta sa tabelom? Pa kad je Hamilton startovao skoro zadnji, normalno da je morao sve da pretekne... plus je polovina bila u boksu tada, ali nema veze...

nije samo u tome što je startovao sa loših pozicija
![]()
isto kao prethodna tabela,bez računanja prvog kruga,preticanja kroz boks,zaostalih vozača...
samo direktni dueli na stazi
neki su trkači,drugi samo vozači![]()

Mislim da Hamilton I Alonso imaju puno vise.![]()
Ferari je uspeo da identifikuje problem sa njihovim motorima.Navodno je reč o pneumatskim ventilima koji dopuštaju da previše vazduha "pobegne".Ferari će morati da traži dozvolu od FIA da bi rešili ovaj problem jer je razvoj motora zamrznut.
Alonso je danas potvrdio da je Ferari uspeo da identifikuje problem sa motorima,ali je demantovao priče o pneumatskim ventilima![]()

i šta sa tabelom? Pa kad je Hamilton startovao skoro zadnji, normalno da je morao sve da pretekne... plus je polovina bila u boksu tada, ali nema veze...
Ali dobro, njega su svi pustili... 
Normalna stvar... Tako je bilo i recimo ko se seca Belgije 95. ili kada je ono bilo kada je Sumaher startiovao 15. a pobedio...Ali dobro, njega su svi pustili...
![]()

Ovo si ti rekao,nemoj posle "mi imamo nešto protiv njegovih pobeda"![]()

Nekako mi nije jasno sta njih sprecava da u tajnosti promene neki deo i prave se ludi, kao nijko nista ne zna...![]()

mass dumperKako se niko ne seca Alonsovih front dumpera iz vremena Renaulta ( sezona 2006).
Kugla u unutrasnjosti opruga.
Neznam cemu je sluzila, ali posle provale od strane tehnickog tela u Fia-e, momentalno vracena normalna opruga.
A pustili su ih skoro 13 trka.

Fetel je bio bez svećice,teško da je to bio duel na stazi,nisu ni Masi i Hamiltonu ubacili to preticanje.Možda i nisu skroz tačne,nebitnoSlazem se, npr. Alonso je preteko Fetela u Bahrejnu, a pise mu 0 preticanja![]()
Normalna stvar... Tako je bilo i recimo ko se seca Belgije 95. ili kada je ono bilo kada je Sumaher startiovao 15. a pobedio...Ali dobro, njega su svi pustili...
![]()