Arya^^
Zainteresovan član
- Poruka
- 491
Šta da mu krene,prostata?!
Znaci dobijas reputaciju za ovo, cim mi odobre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da mu krene,prostata?!

joj ala će ova gomila pljuvača da pojee svoje reči kad proradi "fon deda"... jedva čekam![]()

ovo je kao preporučeno za tebe

I ja jedva čekam jer nam još samo njegova prljavština i bezbrazluk trebaju u ovom šampionatu.![]()

Počeo sam brojati sva ta preticanja nego sam se zabrojao negde oko 37
Nemam vremena sad pa ako neko ima vremena nek izbroji za nas.![]()

Autor videa kaze da to nisu sva![]()

Bas me interesuje, kakva ce reakcija biti kada Schumacheru krene.
Da ne bude samo ~team order i razne teorije zavere.

Schumacherov nekadašnji rival, Mika Hakkinen, podržava odluku Nemca da se vrati u sport i da čak pobedi u nekoj od trka u 2010., ali je zabrinut nedostatkom strpljenja koje vlada u ovom sportu.
I ja jedva čekam jer nam još samo njegova prljavština i bezbrazluk trebaju u ovom šampionatu.![]()

negde sam pročitao 32 ukupno do sada uključujući preticanja na startuPočeo sam brojati sva ta preticanja nego sam se zabrojao negde oko 37
Nemam vremena sad pa ako neko ima vremena nek izbroji za nas.![]()

joj ala će ova gomila pljuvača da pojee svoje reči kad proradi "fon deda"... jedva čekam![]()
Ma sta zna Hakinen...![]()
Realno ovo mi liči samo na Stefanovićev pokušaj da dobije malo na kredibilitetu pogotovo posle njegovih izjava da je njegova kompanija sarađivala sa Bundeswehr -om što se ispostavilo kao potpuna laž a da ne govorim o finansijskim rezultatima njegove kompanije koje su iskopali nemački medijiJa mislim da je ovo dobra stvar,ako ne budu po obicaju muvali na tenderu i krali novac. Namenski je za F1 ,i nadam se da ce proci sve uslove za tako nesto i da cemo jednog dana svi lepo ici u pazovu da gledamo trke. Ovako nam najbliza solucija dodje Madjarska,svaka im cast, kod njih ima i F1 i Red Bull Air Race,gde ces bolje.
Jedna od veoma korisnih stvari je ta sto ova staza osim za formulu moze da bude upotrebljena i za auto i moto trke,tuning/drift manifestacije,aero miting
,i da smo pametni pa da bude kao na Nürburgring-u,dodjes,platis i izduvas se ko covek na stazi,testiras svog nabudzenog yuga,a ne da ljudi ginu na ulicama svaki boziji dan
Van sezone i trka neka je koriste i kao auto pijacu,neka prodaju i paprike sto se mene tice,al dajte da imamo neke koristi od toga,a ne da bude tek onako zarad necije licne promocije i zgrtanja novca.

) bogatijih ,sa većom tradicijom u auto sportu i brojem ljudi koji prati trke mi dobijemo organizaciju trke.Možda u nekom paralelnom univerzumu 

Mnogi ce napisati da nije najbolji, ali je pitanje sta je za nekog merilo najboljeg. Titule ili lepo lice.

Ferari je uspeo da identifikuje problem sa njihovim motorima.Navodno je reč o pneumatskim ventilima koji dopuštaju da previše vazduha "pobegne".Ferari će morati da traži dozvolu od FIA da bi rešili ovaj problem jer je razvoj motora zamrznut.
Alonso je danas potvrdio da je Ferari uspeo da identifikuje problem sa motorima,ali je demantovao priče o pneumatskim ventilima![]()
negde sam pročitao 32 ukupno do sada uključujući preticanja na startu
![]()
ovo je broj preticanja bez računanja prvog kruga
generalno ne pokazuje ništa,zanimljiv odnos Šumaher - Rozberg![]()