FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rossferrbarc2010b127946.jpg

Masta je jedno, realnost sasvih druga. Sta bi dobio, osim love, ulaskom u F1.
Kimi je sasvim druga prica. Njemu su najvaznije pare, bez obaveze da donese neki uspeh. Za razliku od njega Hakkinen je doneo 2 titule, ginuo na stazi, radio sa mehanicarima, testirao...
Svako moze da sedne u bolid , pa sta bude.

PA to nije prvi put. OD kada je Sumaher dosao u Ferrari, a Marlboro mu je bio sponzor, boje su se promenile vise nego ikad pre...

Mislim, bas je mnogo bilo bele zbog toga, sto ranije nije bio slucaj.

Marlboro je blago meni bio jedan od sponzora Ferarija dok je Mihael vozikao karting

2-1.jpg

1-1.jpg

A sa Senom pocinjete da preterujete... kao da niko ziv nakon njega ne sme koristiti crveno-belu kombinaciju. Da li da podsecamo da smo Crveni bili dok je meklaren jos bio u mudima?

Poslednja izmena:
Cini mi se da je Ferari crven zato sto je to bila predratna italijanska boja. Englezi su bili zeleni, Francuzi plavi a Nemci zuti, ne znam tacno. Ne drzite me za rec, jer sam to pokupio iz nekog dokumentarca pre hiljadu godina, pa se ne secam najbolje.

Jeste tako je. Ranije je svaka nacija imala svoju boju u toj preteci Formule 1. Italijanska je bila crvena, zato su osim Ferrarija bili crveni i Alfa, Lancija, Maserati...

Samo mislim da su nemci "srebrni"....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back