FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam mozda ja ne govorim dobro srpski, ne znam gramatiku i ostalo ali 2 (slovima DVA) bilo cega mogu da budu razliciti. Kada se kaze razliciti timovi, moze da znaci SAMO DVA tima. Mozda ja gresim! ;)

ROTF nisam mogao mirno da spavam. :lol: Jer svi ostali vozaci imaju predrasuda, pa pustaju druge opusteno, drugarski, kao "znamo se" i kese su, ma paceri nijedni, samo Hamilton ne! :lol:

ROTF ili već ne znam kako,brinem se za vas,imaćete nemirne snove...opet ROTF ili već ne znam kako z;)

Da izaberemo boju za 2011.?

6d9spkl6-1.png

i4bmlgku-1.png

mclarenwhitebysonic2k-1.png

mokibsoe-1.png

Meni najimpresivnije deluje ova crno-crvena kombinacija. A i povratak u osamdesete u crveno-beloj varijanti nije los. Jedino ne bih bas voleo da vidim ovu fabricku narandzastu...

Siva boja mi deluje nedovrseno,a narandzasta uzasno.Te drecave boje uzimaju samo anonimusi ili oni brendirani,ali u go....a do guse.Jadno mi je to.
Ostaje bela i crna.
Obe su mocne,ali meni bela vise prija,sto je svakako povezano sa osamdesetim godinama proslog veka i jos po necim.

19. januar 2010. | 20:21 | Izvor: B92, Reuters
Vitmarš novi predsednik FOTA
Beta
Šef ekipe Meklaren Mercedes Martin Vitmarš izabran je za novog predsednika Asocijacije timova Formule 1 (FOTA).

Vitmarš je na poziciji prvog čoveka FOTA zamenio predsednika Ferarija Luku di Montecemola, koji je krajem prošle godine podneo ostavku na tu funkciju. Potpredsednik organizacije, čiji su članovi svih 13 timova u šampionatu Formule 1, biće šef Ferarija Stefano Domenikali, dok će radnu grupu za sportske propise voditi Kristijan Horner, prvi čovek ekipe Red Bul.

Na sastanku održanom u utorak Ros Bron šef ekipe Mercedes GP, koja je prošle godine pod imenom Bron GP osvojila obe titule, je imenovan za prvog čoveka radne grupe zadužene za tehničke propise.

U ovogodišnjem šampionatu Formule 1, koji počinje 14. marta u Bahreinu, takmičiće se: Ferari, Meklaren, Mercedes GP, Vilijams, Red Bul, Toro Roso, Reno, Fors Indija, Zauber, USF1, Kampos, Lotus i Virdžin.

A sad cete da cujete nasu pesmu...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back