Pa kao tu je negdje da se šarne
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rim dobio trku u Formuli 1
Beta
Čelnici Rima objavili su da su postigli dogovor sa prvim čovekom Formule 1 Bernijem Eklstonom oko organizacije trke u glavnom gradu Italije.
Predstavnici Rima su još u januaru imali preliminarne razgovore sa Eklstonom, a promoter trke Mauricio Flamini, bivši vozač Formule 2, u nedelju je potvrdio da je dogovor postignut, kao i da je ugovor potpisan, ali nije precizirao kada. Dogovor, ipak, ne znači da se najbolji vozači današnjice neće više takmičiti na legendarnoj "Monci".
Organizatori trke nadaju se da bi trke za Veliku nagradu Rima mogla da debituje u Formuli 1 2012. godine, ali je Eklston nagovestio da će se debi najverovatnije desiti godinu dana kasnije.
Ja se samo nadam da ce se cirkus i cirkusanti drzati podalje od antickih spomenika vecnog grada.. nekome je jos stalo do tradicije
Moze li iko da zamisli na sta ce ovo liciti,recimo,2020.??
Ako opstane do tada,nadam se na pravo takmicenje...bez matorog,sadistickog jarca i njegove vizije-uzimam koliko mi treba.![]()
Ne reci dvared!sad ćete definitivno biti jači... konačno![]()
Mercedes je uradio ono sto je dugo godina zeleo. Dva nemacka vozaca u nemackom timu. Sad mi je tek zao sto se Kimi nije vratio da sredi neke stare racune.
Berni konacno ima ono sto zeli - pravi veliki cirkus! Najvecu motivaciju sada ima Alonso, ali mislim da nece imati najbolji auto. Rozberg ce da kida, Baton de da se smeje kao budala, a Hamilton je valjda sredio daske u glavi i nadam se da moze ponovo u borbu za titulu.
Deda sigurno nije u formi. A taman je poceo da mi se dopada Mercedes GP. Ipak, gajicu blage navijacke simpatije prema Rozbergu u MGPu, naravno posle jednog i jedinog Meklarena
Da, i pretpostavljam da Fetel sada jede muda sto nije on seo u MGP...
Aha, znaci opet u Srba teorija zavere. Sto niko ne kaze kako u Mercesedesu voze
2 engleska vozaca: Hamilton i Button?
Koliko sam citao, povratak M.S su pozdravili:
Hakkinenn,
Irwine,
Villeneuve,
Mansell,
Verstapen,
Eclestone.
I bas mi je zao sto neki nece sa foruma navijati za njega.
Takodje mi je drago za sefa Ferrarija, Lucu, taj isti je oterao Schumija u penziju, a Schumi ju je trkanje u krvi. Sto rece mansell:`Voziti motore u trkama za dzabe, to moze samo istinski ljubitelj takmicenja, pa makar i tamo gde nije vičan`.
Mercedes je uradio ono sto je dugo godina zeleo. Dva nemacka vozaca u nemackom timu.
Aha, znaci opet u Srba teorija zavere. Sto niko ne kaze kako u Mercesedesu voze
2 engleska vozaca: Hamilton i Button?
Koliko sam citao, povratak M.S su pozdravili:
Hakkinenn,
Irwine,
Villeneuve,
Mansell,
Verstapen,
Eclestone.
I bas mi je zao sto neki nece sa foruma navijati za njega.
Takodje mi je drago za sefa Ferrarija, Lucu, taj isti je oterao Schumija u penziju, a Schumi ju je trkanje u krvi. Sto rece mansell:`Voziti motore u trkama za dzabe, to moze samo istinski ljubitelj takmicenja, pa makar i tamo gde nije vičan`.
Mihael se vratio tamo gde je ponikao i konacno cu moci da ga gledam bez preteranog nerviranja,ovo trkanje to odavno ne zasluzuje
Uostalom,bice lepo ponovo gledati jedina dva vozaca koja sam ludacki bodrio za ovih 15godina zajedno na stazi
Evo pozdravljam i ja njegov povratak, bice mi drago da ga kidaju Alonso i Hamilton![]()
Po meni u penziju su ga oterali Alonso i Raikonen. Inace jedva cekam mart![]()