FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde ovi što imaju problema sa kolokvijumima,pacijentima i liturgijama ali kada te u sred uzbudljive trke potrefi pr.liv i to ne samo jednom,e to je tek "sr.nje"...pitam ja posle toga ove moje :"šta sam propustio" a oni :"onaj za koga navijaš se nije čuo iz usta komentatora tako da te zabole za ostalo" i to onako nervozno mi kažu...pa vi sad vidite čija je muka najveća.

I ti jednog kineza da uzmes ;)

Ajde ovi što imaju problema sa kolokvijumima,pacijentima i liturgijama ali kada te u sred uzbudljive trke potrefi pr.liv i to ne samo jednom,e to je tek "sr.nje"...pitam ja posle toga ove moje :"šta sam propustio" a oni :"onaj za koga navijaš se nije čuo iz usta komentatora tako da te zabole za ostalo" i to onako nervozno mi kažu...pa vi sad vidite čija je muka najveća.

TV u klonju,za svaki slucaj!

Onda te nista ne moze iznenaditi! :hahaha: :rotf:

TV u klonju,za svaki slucaj!

Onda te nista ne moze iznenaditi! :hahaha: :rotf:

Ko će me onda tek isterati iz klonjare :mrgreen:

Naleteh na jednu veoma veoma veoma važnu vest...neću ništa da komentarišem jer je vest "prekopirana" od drugih izveštača...koliko je ovo tačno ne znam ali mi neće biti svejedno i ako jeste.

Razilaze se Mercedes i Meklaren

Čuveni nemački proizvođač automobila Mercedes namerava da prekine saradnju sa ekipom Meklaren, koja se takmiči u šampionatu Formule 1, objavio je danas dnevni list "Bild".

Mercedes se navodno odlučio na prekid saradnje, bez obzira na to što sa Meklarenom ima ugovor do kraja 2011. godine, a konačni razgovori o razlazu bi trebalo da počnu ovog vikenda u Abu Dabiju.
Nemački proizvođač automobila odlučan je da prekine saradnju iako ima u vlasništvu oko 40 odsto deonica britanskog tima. Mercedes je, kako se navodi, zainteresovan za bližu saradnju sa timom Bron GP, kome je ove sezone isporučivao motore.

Spekulacije o prekidu saradnje dva giganta nije hteo da komentariše šef sportskog tima Mercedesa Norbert Haug.
"Ukoliko želimo nešto da uradimo, sa tim se mora složiti i Meklaren i obrnuto. Podsećam da imamo dogovorenu saradnju, a sve ostalo su spekulacije koje ne želim da komentarišem", istakao je Haug.

izvor:Tanjug

Nema bre nista od toga. Haug je sve danas demantovao. Ugovor vazi do 2012. Cela frka se digla oko toga koliko udela treba da ima Mercedes u Meklarenu. Zato su i krenule one price oko preuzimanja vecinskog vlasnistva u BGP.
Lauda je cele sezone peckao Hauga i zapitkivao ga kada ce da nalepe zvezdu na BGP. Zavrsili su sezonu bez zvezde i ko zna hoce li je imati sledece godine na nosu. Verovatno hoce zbog keca na istom.
Do 2012. verovatno ce dobiti i vecinski deo u Meklarenu i vuk sit i ovce na broju.

Odavno se protezu glasine o razlazu,ali se ne opterecujem time.
Bice mozda tezak prelazni period,ali cemo preziveti.
Povukla se i goropadna(mada stagnirajuca) Honda pocetkom '90-tih,a uskoro je i Senna otisao,pa smo za 5-6 godina docekali titulu.
Posle smo i uz Mercedesov motor,Miku i Kimija tavorili skoro 10 godina.
Izes Mercedes,nije sve ni u njemu.:cool:
Jos ako se ovo suludo izjednacavanje motora nastavi,postace i nebitno ciji je motor.
Ipak,lepo bi bilo da jos malo vozikamo zvezdu na nosu.

Jadan Bebeto:

25unvcl.png

Ако је та информација са платама тачна, онда је то брука.
По ком основу Кими добија толике паре :confused:
Разумео бих да је то зарада за 2008 али за ову сезону, па то је брука.

Ако је та информација са платама тачна, онда је то брука.
По ком основу Кими добија толике паре :confused:
Разумео бих да је то зарада за 2008 али за ову сезону, па то је брука.

Mislim da je za Kimija vise nego tacna informacija
Bolji ugovor nije potpisan jos od onog Villeneuveovog iz '98 sa BAR-om.

Mislim da je Mihajlo imao 50 po sezoni. :think:

Imao je i rezultate.;)
Do duse,imao je jos neke "sitnice",koje Kimi nema,ali da ne ulazim u detalje,jer je Tasman pricao samo o rezultatima.
Kako god,mislim da nisu izgubili na Kimiju.Jedna vozacka i dve timske titule su ok.To sto se u vreme Michaela naviklo na mnogo vise,ostavljam za analizu mozgovima u Maranellu.
A i spanski bankari su solidno poduprli Ferrarijeve finansije po pitanju Kimija,pa ne treba mnogo ni kalkulisati,imajuci jos u vidu da ga zamenjuje Alonso.Najbolje sto se moglo postici u datim okolnostima.

Raikkonen: McLaren is my only option
Thursday 29th October 2009

Kimi Raikkonen may have just given McLaren the upper hands in negotiations after revealing that the Woking team is his "only" option to remain in F1.

Raikkonen is without a race-seat for next year's Championship having agreed to part ways with Ferrari a year earlier than expected.

And although Toyota have made it clear they want the former World Champ, Raikkonen says he's only interested in racing for McLaren.

"Toyota has not even been discussed," Raikkonen told Finland's MTV3. "If I want to drive (F1) cars, then McLaren in the only option. I should know the situation in the next few days."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back