FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Massa: Piquet Jr robbed me off the 2008 title
Friday 2nd October 2009

Felipe Massa has hit out at Nelson Piquet Jr, saying his fellow countryman's antics in Singapore cost him the 2008 Drivers' Championship title....

mali uplakani seronja

Hamilton 'shocked' by Massa's complaint
Friday 2nd October 2009

Lewis Hamilton has given short shrift to Felipe Massa's complaint that he was robbed of the 2008 Drivers' Championship by Renault fixing that season's Singapore GP....

link

massa-tells-lewis-title-race-will-be-fight-to-the-finish-415x275.jpg

ne zna se koji je kilaviji i koji vishe kukumavchi :lol:

ipak mislim da je gori ovaj nash upishanko :roll:

sledece godine smo ugasili totalno...

Poslednja izmena:
Svaka cast za prognozu,a i za ove zanimljive izjave.:ok:
Znaci,trka po suncu,a trening kako se potrefi kome.Nije ni to lose.Mogla bi neka kisica sutra da nekome od slabijih pomogne i donese dosta uzbudjenja u nedelju.

О Алонсу сам доста коментарисао тако да не вреди тупити зубе.

Колико год да је Кими равнодушан према неким стварима, не верујем да би дозволио да буде други возач, а чини ми се да у Мекларену нема избора.
Него, ја се не бих изненадио ако би увели трећи болид (у том случају би код нас било места за све, Маса, Кими, Алонсо) :)
А ако већ нема места, нашима ми би било најпаметније да убеде Кимија да вози рели, лепо му обезбеде оног Абарта, што није проблем и удри...:)

Stvarno se izlupase jutros,kao da je poledica.
Skoro kao na srpskim putevima u dane vikenda.:lol::roll:
Lewis ponovo moze izbiti na p1 pre prve krivine,ali ostaje da vidimo sa koliko goriva krecu svi,kao i to kako ce kome funkcionisati auto u toku trke.

Five drivers have been been moved down the grid for the Japanese Grand Prix.

They are Jenson Button, Rubens Barrichello, Adrian Sutil, Sebastien Buemi and Fernando Alonso

All of the drivers except Buemi were penalised for failing to slow down sufficiently after Buemi left debris at the exit of Spoon curve during Q2.

Buemi, meanwhile, was punished for driving his broken car back to the pits instead of stopping on the track.

Poslednja izmena:
Ako ima ista dobro u ovom kaznjavanju,onda je to mozda pomeranje oba BGP-a dalje od bodova,sto bi moglo odloziti promociju sampiona(a verovatno i hoce).
Rosberg i Kubica su u sjajnoj poziciji.Visoko su skocili,a dobro natankovani.Ovi iza njih se nece usreciti sutra.
Vettel je veliki favorit,ako nedorasli Renaultov motor izdrzi.
Lewis je komotno mogao sipati goriva za jos jedan krug,mozda i dva.

Јаој што волем ове испите недељом у 8 ујутру :poludeo:
Нећу бити у могућности да пратим трку, али не сумњам да ће ми ваши коментари дочарати атмосферу са трке :D

Taman sam hteo u dve recenice rezimirati,a onda sam procitao Tasmanov post i eto ga sad...stranica kucanog teksta vam ne gine :lol:
Bez panike,zezam se.
Jedva se razbudih.Dok su predstavljali grid,bio sam budan,a sledeca scena koju sam video je poredak nakon drugog kruga.Gde sam bio u medjuvremenu,ostace misterija.:mrgreen:
Sreca je da su ubrzo reprizirali start.
Ja sam vise ocekivao od Lewisovog KERS-a,ali sam vec zaboravio da je na Suzuki prva krivina preblizu.tacnije,grid je preblizu prvoj krivini.:(
Ipak,malo je falilo...
Button je najzad malo pokazao zube i rizikovao pri preticanju.Sad ce mi lakse pasti njegova titula.
Kova me dosta razljutio onim naguravanjem sa Sutilom.Tesko je proceniti da li je preterao,ali je vidno bio sporiji,a u toj situaciji je Button besplatno ugrabio 2 mesta.
Malo je popravio utisak onim lukavim preticanjem Fisichelle,mada ne dovoljno da mi bude zao kad ga sutnemo iz ekipe.
SC je bio prava stvar.niko nije teze stradao,niko nije nista izgubio,a imali smo 6-7 neizvesnih krugova posle njega.
Vec me pocinje hvatati panika u zavrsnim krugovima,Svaku drugu trka nam budu kobni.
Sta je dobio na startu,Lewis je izgubio na kraju,zahvaljujuci KERS-u.Koji mu je kad se poceo kvariti?:confused: Valjda ga vise ne unapredjuju...Joj,samo da se ta skalamerija vise izbaci dogodine.:thumbdown:
Vettel je sjajno kontrolisao trku.Steta sto nema koji bod vise.
Inace,sticem utisak da je Sutil ucesnik svakog drugog incidenta ove sezone.Verovacu da je to posledica pravog trkackog temperamenta.U malo boljem autu bi se to brzo dalo proceniti.
P.S. Skoro stranica. :rumenko: Jedino ce kolega Tasman blagobnaklono gledati na ovo.:mrgreen:

Jel izlazio Safety car,koliko puta i zbog cega?Ukratko.Hvala

Jeste.Jednom.Alguersuari izleteo u 130R,ali unutra(tesko je razumeti kako je to uspeo) :eek: pa je ostao lom na stazi.Kimi je tako nadoknadio preko 10 sekundi iza Lewisa i opasno ga ugrozavao do kraja.Lewisu otkazao KERS.Jos su neki probali da se okoriste u tom "vozicu",ali bezuspesno.

Taman sam hteo u dve recenice rezimirati,a onda sam procitao Tasmanov post i eto ga sad...stranica kucanog teksta vam ne gine :lol:

Хвала колези Раце Мастеру на посту (таман колико треба и шта треба), и на информацијама из прве руке (прво сам овде бануо, још нисам видео резултате).
Да се закључити да је трка што се тиче занимљивости знатно изнад овогодишњег просека.

Хвала колези Раце Мастеру на посту (таман колико треба и шта треба), и на информацијама из прве руке (прво сам овде бануо, још нисам видео резултате).
Да се закључити да је трка што се тиче занимљивости знатно изнад овогодишњег просека.

Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo.:mrgreen:
Drugu bi ti pesmu pevao da si gledao trku.:lol:
Dobro,nije bila losa i bila je iznad ovogodisnjeg proseka,ali nije za arhivu.
Pitanje je da li je i mogla biti bolja u datim okolnostima.Button ziherasi odavno,Lewis i Kimi bolje ne mogu,kao i oba BMW-a,Toyota je amaterska ekipa(uprkos podijumu),Webber baksuz,Vettel suvise brz za ostale...

Ocekivao sam vise od Suzuke, da budem realan.
Maltene sam pola prespavao.
Start ocekivan, samo sam se ponadao da bi Lewis mogao da ugrozi Vettela. Medjutim, nista od toga.
Spavao sam u etapama od oko 10 krugova. I probudih se iz zimskog sna 17 krugova pre kraja i vidim Truli ispred Lewis. Misteriozno, pitam ukucane da neko nije slucajno video nesto sumnjivo, kvar ili izletanje. Niko nista. Do kraja trke sam vestacki odrzavan u budnom stanju, nadajuci se da ce mozda biti jos koje preticanje.

Kako god, dominacija Vettela. Kimi je prilicno napredovao danas, ali njegov sunarodnjak me je jos jednom razocarao. Mislim da su sad gotovo svi u Mclarenu izgubili strpljenje. Bron je opet profitirao, ne znam ni sam kako, ali vidim da su se probili. Ostali tu i tamo. Ponadao sam se da ce mozda Lewis napasti posle SC-a, ali dobro je i ovako, mogao je njega Kimi da ugrozi. Sve u svemu, Suzuka me je razocarala ove godine. Ako sam izostavio nesto "zanimljivo" molio bih vas da me dopunite :D

PS Koliko je Webber danas puta bio u boksu? :D

. Bron je opet profitirao, ne znam ni sam kako, ali vidim da su se probili.

PS Koliko je Webber danas puta bio u boksu? :D

BGP je profitirao oprobanom tehnikom-ko ceka doceka,a ispred bili Kovalainen i Sutil,pa nije bilo tesako docekati.
Do duse,Button je nekoga i prestigao(mislim Kubicu) u prvim krugovima,a nasrtao je i na rubensa posle SC-a,ali nista.
Za Webbera ne znam,prestao sam brojati posle petog stopa.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back