Taman sam hteo u dve recenice rezimirati,a onda sam procitao Tasmanov post i eto ga sad...stranica kucanog teksta vam ne gine

Bez panike,zezam se.
Jedva se razbudih.Dok su predstavljali grid,bio sam budan,a sledeca scena koju sam video je poredak nakon drugog kruga.Gde sam bio u medjuvremenu,ostace misterija.

Sreca je da su ubrzo reprizirali start.
Ja sam vise ocekivao od Lewisovog KERS-a,ali sam vec zaboravio da je na Suzuki prva krivina preblizu.tacnije,grid je preblizu prvoj krivini.

Ipak,malo je falilo...
Button je najzad malo pokazao zube i rizikovao pri preticanju.Sad ce mi lakse pasti njegova titula.
Kova me dosta razljutio onim naguravanjem sa Sutilom.Tesko je proceniti da li je preterao,ali je vidno bio sporiji,a u toj situaciji je Button besplatno ugrabio 2 mesta.
Malo je popravio utisak onim lukavim preticanjem Fisichelle,mada ne dovoljno da mi bude zao kad ga sutnemo iz ekipe.
SC je bio prava stvar.niko nije teze stradao,niko nije nista izgubio,a imali smo 6-7 neizvesnih krugova posle njega.
Vec me pocinje hvatati panika u zavrsnim krugovima,Svaku drugu trka nam budu kobni.
Sta je dobio na startu,Lewis je izgubio na kraju,zahvaljujuci KERS-u.Koji mu je kad se poceo kvariti?

Valjda ga vise ne unapredjuju...Joj,samo da se ta skalamerija vise izbaci dogodine.

Vettel je sjajno kontrolisao trku.Steta sto nema koji bod vise.
Inace,sticem utisak da je Sutil ucesnik svakog drugog incidenta ove sezone.Verovacu da je to posledica pravog trkackog temperamenta.U malo boljem autu bi se to brzo dalo proceniti.
P.S. Skoro stranica.

Jedino ce kolega Tasman blagobnaklono gledati na ovo.