FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Читам вести па наиђох на занамљиву:

Наиме, Бриаторе не пориче да је трка била намештена али тврди како је Пике предложио да се закуца у зид :hahaha:
С' друге стране Пике тврди како је то све договорено на састанку пре трке и да је тада за место удеса одабрана кривина 17 јер у њеној близини није било крана за извлачење болида, такође одређено је и у ком кругу треба то да уради.
Пике каже да је то прихватио јер му позицију у тиму није била завидна, па се на тај начин надао да ће бити награђен од стране тима.

.
:eek:
Blagi Boze! :dash:

U brate, bas radi ova forumska policija. Fetel je potrosio 6 motora. E sad oce li prvo da ubaci 7. ili 8. :hahaha:
Salu na stranu. Ostala su mu jos dva do kraja sezone, ako mu oba zviznu dobice +10 mesta za 9. motor.

Mercedesovi motori se ozbiljno namecu kao najbolji u ovom trenutku.

Ja sam se nesto istripovao da Fors opet moze da napravi neko cudo. Mozda turim Zutila na 4. mesto u kladionici :super: .

Meklaren ima ugovor sa Mercedesom do kraja 2011. Po Nemackoj se prica da ce Mercedes odustati od Meklarena ukoliko ne dobiju vecinsko vlasnistvo nad ekipom. U tom slucaju ce preuzeti u potpunosti Brona gde bi do 2012. trebalo da imaju 75% vlasnistva. Sve to znaci da cemo mozda vec sledece godine imati 4 srebrna auta na pisti sa sve trokrakom zvezdom na BGP.

Cim je Santander potpisao ugovor sa crvenima, valjda je sve jasno ko ce gde voziti sledece godine. Ostaje samo jos da mi dovucemo Finlandiju za sponzora i put povratka je otvoren za Kimija :per:

Ja sam se nesto istripovao da Fors opet moze da napravi neko cudo. Mozda turim Zutila na 4. mesto u kladionici :super: .

:

Samo je pitanje da li Sutil moze dostici Fizikov fanatizam iz Belgije.
Da mu je McLaren ponudio mesto za sledecu godinu,mozda bi i bilo za ocekivati.:)
Mislim da je Fisichella daleko prevazisao sebe na prosloj trci,kako bi se uglavio u upraznjeno mesto u crvenom bolidu.

Naravno,to mu je bio vrh i može da se pozdravi sa podijumom :arrow:

Evo,vec je imao vatreno krstenje u crvenom bolidu :lol:
Previse konja su mu dali(jednog na nosu auta,a jos treba proveriti ima li koji i u kokpitu :lol: ).

Giancarlo Fisichella's difficult Ferrari initiation continued. For the second session in a row, the Italian was at the foot of the timesheets - but this time because he had slewed off the road and crashed into the tyre barriers at the Parabolica just before the session's halfway point.
:klap:

Prednost domaćeg terena je čudo. Koliko su na kraju visoki ovi ivičnjaci u Monzi? Ceo Ferrari kuka još od Belgije kako će njihov bolid imati problema sa gaženjem ivičnjaka u Monzi, a onda Italijani stave takve sa kojima će i SVI ostali imati problema.
Doduše, sudeći po treninzima, McLarenu nisu mnogo smetali, ali su se mnogi drugi žalili.

Bravo Hamiltone, bravo i Zutile :bravo: Fiziko bolje da si ostao u Indii :mrgreen: Najvise me je odusevio ovaj drugi vozac Fors Indije, Luici (nikako da naucim kako se zove) sto godina nije vozio a sedmi. Alonso nije los, ima KERS moze da preskoci neke na startu. A ovi BMW izgleda resili da se prodaju za sto manje pare.

Cestitke drugu Tasmanu(zna on vec zbog cega).:klap:
Malo je falilo,mada je pitanje da li je sve jos gotovo.Ono Lewisovo neoprezno blokiranje Buemija bi moglo doneti promene na gridu.Stvarno ne znam zasto on povremeno ima takve ispade koncentracije.Ne lici mi to na bezobrazluk,jer nije nista profitirao,a moze imati stete ili je ima(kao u Kanadi ptosle godine).
Mercedes zari i pali asfaltom.:worth:
Imam utisak da bi sutra trebalo ozbiljno racunati sa BGP-om.Bicemo pametniji kad dobijemo tezine bolida,ali mi se cini da oni nisu medju laksima.

Cestitke drugu Tasmanu(zna on vec zbog cega).:klap:
Malo je falilo,mada je pitanje da li je sve jos gotovo.Ono Lewisovo neoprezno blokiranje Buemija bi moglo doneti promene na gridu.Stvarno ne znam zasto on povremeno ima takve ispade koncentracije.Ne lici mi to na bezobrazluk,jer nije nista profitirao,a moze imati stete ili je ima(kao u Kanadi ptosle godine).
Mercedes zari i pali asfaltom.:worth:
Imam utisak da bi sutra trebalo ozbiljno racunati sa BGP-om.Bicemo pametniji kad dobijemo tezine bolida,ali mi se cini da oni nisu medju laksima.

Хвала друже :)
Одавно нисам испратио задњи минут квалификација на ногама.

Честитке сребрнима, имате одличан темпо.
Љуци ме је позитивно изненадио.
Надам се да ће Кими претећи Зутила пре прве шикане, и да ће моћи држати темпо са Хамилтоном...
И да, стварно не знам шта му је требало оно :roll:
Да ли није видео овог из Торо Роса или шта већ, али не треба му то...

Нажалост мале су шансе да ћу гледати трку због аеромитинга али се надам позитивном исходу.

Zanimljive kvalifikacije. Force India oduševljava. Na stranu Sutil, Liuzzi je taj koji me je baš prijatno iznenadio.
Mislim da je Hamilton lagan, njegovo vreme iz Q3 je nešto malo slabije nego u Q2. Ruku na srce, nisam obraćala previše pažnje na vremena ostalih vozača, pa možda grešim.
Ross Brawn je rekao da su oba njegova vozača na 1-stop strategiji, tako da možemo od njih očekivati solidnu trku.
Uhvatila sam na RTL-u izjavu C. Hornera iz Red Bulla. Nažalost, slabo stojim sa nemačkim (a njegov engleski "u pozadini" se slabo čuo), pa nisam puno toga razumela, ali je bilo jasno da i on spominje 1-stop strategiju, samo ne znam u kom kontekstu.
U svakom slučaju, očekujem zanimljivu trku sutra.

Zanimljive kvalifikacije. Force India oduševljava. Na stranu Sutil, Liuzzi je taj koji me je baš prijatno iznenadio.
Mislim da je Hamilton lagan, njegovo vreme iz Q3 je nešto malo slabije nego u Q2. Ruku na srce, nisam obraćala previše pažnje na vremena ostalih vozača, pa možda grešim.
Ross Brawn je rekao da su oba njegova vozača na 1-stop strategiji, tako da možemo od njih očekivati solidnu trku.
Uhvatila sam na RTL-u izjavu C. Hornera iz Red Bulla. Nažalost, slabo stojim sa nemačkim (a njegov engleski "u pozadini" se slabo čuo), pa nisam puno toga razumela, ali je bilo jasno da i on spominje 1-stop strategiju, samo ne znam u kom kontekstu.
U svakom slučaju, očekujem zanimljivu trku sutra.

Gledajuci ovako povrsno,deluje da su oba BGP-a zaista tezi od ostalih i to znacajno.
Ne verujem da je Lewis mnogo laksi od Sutila i Kimija.
Bilo bi za ocekivati da je Sutil najlaksi,uprkos uzlaznoj formi Force-a.
Ko okaci tezine,ima pice od mene.:lol:

Nisam imao priliku danas da gledam kvalifikacije (ko i vecinu ove sezone) tako da ne znam sta se tacno desavalo. Moracu ipak do sutra da skinem snimak. Uglavnom, raduje me pol Lewisa, samo jos da okacite tezine bolida i superiska :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back