Uostalom, to proširenje su vozači često koristili u poslednjih par godina. Ne sećam se da se ikad postavljalo pitanje kažnjavanja.
Ako mene dobro secanje sluzi, to prosirenje nije postojalo do 2007

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uostalom, to proširenje su vozači često koristili u poslednjih par godina. Ne sećam se da se ikad postavljalo pitanje kažnjavanja.
A inace, mogu ti priloziti istu situaciju kao sto je bila ta u Spa prosle godine, u kojoj Alonso nije kaznjen. Svi znamo kakvo je pravilo doneseno nakon proslogodisnje trke![]()
Ako mene dobro secanje sluzi, to prosirenje nije postojalo do 2007![]()
Jeste. Ali ovo mi je ovde mnogo sumnjivo, mada ne verujem da ce nesto biti od svega toga...
Okrenimo se Monzi, hocu da me neko demantuje i da mi kaze da Alonso ne ide u Ferrari![]()
Jeste. Ali ovo mi je ovde mnogo sumnjivo, mada ne verujem da ce nesto biti od svega toga...
Okrenimo se Monzi, hocu da me neko demantuje i da mi kaze da Alonso ne ide u Ferrari![]()
Још једном и окрећемо се Монци (надам се)![]()
Tacno ce se desiti da se necemo uopste okrenuti Monci![]()
Ne verujem u to, a ako je tacno onda Pikeu treba da se zabrani da ikad vise sedne u bolid.
Fiziko u Ferariju, mozda. Ako im je stvarno Malja duzan za motore, mogu da se dogovore, ionako su uzeli vise boda nego sto su sanjali da mogu![]()
Zasto da mu se zabrani. Team order, zar ne?
Isto je uradio Mac Bossman, u fudbalu, pa sada pise memoare.
Ево окренули смо се Монци
Шта, Алонсо прелази у Ферари? Ако ако, још увек сматрам да је као особа прави "Шпански спортиста", а као возач изузетно пожељан![]()
Ево окренули смо се Монци
Шта, Алонсо прелази у Ферари? Ако ако, још увек сматрам да је као особа прави "Шпански спортиста", а као возач изузетно пожељан
Него шта мислите колико је вероватно да ће Физикела возити за Ферари у Монци?
Е сад једна занимљива вест:
Рено је под истрагом због сумње да је наместио прошлогодишњу ВН Сингапура.
Пике је је спреман да изнесе доказе, како му је наређено да исценира излетање (лупање) и на тај начин помогне Алонсу.
..![]()
Da osvoji titulu?![]()
Овде је можда боље поставити питање коме је одмогао.
После те грешке цео поредак се истумбао.
Како год, ако се докаже да је било намештања, треба казнити тим новчано, а возаче не треба дирати.
To je samo njegova osveta zbog odlaska iz Renaulta...
Start Kimija..Da nije izasao van staze,bio bi na 5.mestu posle izlaska iz krivine,ovako je "ukrao" 2 mesta.Propisno?Ja mislim ne.
Nije propisno samo to sto Kimi koristi KERS. Nemoj mi reci da su duza putanja i "prljavi" deo staze u stvari prednost? +80HP je napravilo razliku ovaj put svidjalo se to nekome ili ne. Bez KERS-a bi bio na istoj ili losijoj poziciji. Niko od vozaca iza njega koji su koristili prosirenje nije stekao prednost.
Nije propisno samo to sto Kimi koristi KERS. Nemoj mi reci da su duza putanja i "prljavi" deo staze u stvari prednost? +80HP je napravilo razliku ovaj put svidjalo se to nekome ili ne. Bez KERS-a bi bio na istoj ili losijoj poziciji. Niko od vozaca iza njega koji su koristili prosirenje nije stekao prednost.
Ali je cinjenica da su ga koristili i drugi,a samo je Kimi napadnut!
P.S. Slažem se sa Tasmanom u svemu rečenom za Kimija i izlazak sa staze. Uostalom FIA i Charlie su poznati po tome da ne škrtare sa kaznama- da su primetili neku nepravilnost, ne sumnjam da bi prionuli na posao. Uostalom, to proširenje su vozači često koristili u poslednjih par godina. Ne sećam se da se ikad postavljalo pitanje kažnjavanja.