FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne izvlacim se,bilo i proslo,vozi covjek dobro,ali mu se i puno stvari namjestalo,a znao je i svjesno u drugog sto nije bas pohvalno. Radio je to i prije Formule 1 u nizim kategorijama.Ja odskora svratim ovdje na formulu,pa ste vi vec sve to raspravili,valjda.

Apsolvirali! :lol:

`87-88 tako negdje sam imao priliku sjesti u Lotus,Imas volan,2-3 dugmeta,gas,kocnica,kvacilo i mjenjac kao u renou 4,e to je bilo vrijeme.
Da ne dodje do zabune samo sam sjeo,a ne vozio! :)

MA ja sam ga vozio, dobar je, samo slabo vuce preko 280! :lol:

Ne izvlacim se,bilo i proslo,vozi covjek dobro,ali mu se i puno stvari namjestalo,a znao je i svjesno u drugog sto nije bas pohvalno. Radio je to i prije Formule 1 u nizim kategorijama.Ja odskora svratim ovdje na formulu,pa ste vi vec sve to raspravili,valjda. Mada niko ne zeli promjeniti misljenje pa je sve uzalud.Tako i treba.

`87-88 tako negdje sam imao priliku sjesti u Lotus,Imas volan,2-3 dugmeta,gas,kocnica,kvacilo i mjenjac kao u renou 4,e to je bilo vrijeme.
Da ne dodje do zabune samo sam sjeo,a ne vozio! :)

Prvi pasus si sve dobro rekao i pretpostavio.
Sto se tice drugog,on te cini jedinstvenim medju nama i mozemo samo da ti zavidimo i :worth:

Drugi slobodan trening:

1. L. Hamilton McLaren-Mercedes 1:47:201
2. T. Glock Toyota + 0:00:016
3. K. Raikkonen Ferrari + 0:00:084
4. M. Webber Red Bull-Renault + 0:00:128
5. R. Grosjean Renault + 0:00:132
6. G. Fisichella Force India-Mercedes + 0:00:305
7. J. Trulli Toyota + 0:00:358
8. R. Kubica BMW Sauber + 0:00:377
9. J. Alguersuari STR-Ferrari + 0:00:378
10. S. Vettel Red Bull-Renault + 0:00:401
11. S. Buemi STR-Ferrari + 0:00:501
12. H. Kovalainen McLaren-Mercedes + 0:00:542
13. A. Sutil Force India-Mercedes + 0:00:589
14. F. Alonso Renault + 0:00:661
15. K. Nakajima Williams-Toyota + 0:00:760
16. N. Heidfeld BMW Sauber + 0:00:816
17. J. Button Brawn-Mercedes + 0:00:924
18. R. Barrichello Brawn-Mercedes + 0:00:929
19. N. Rosberg Williams-Toyota + 0:01:159
20. L. Badoer Ferrari + 0:02:010

Drugi slobodan trening:

L. Hamilton McLaren-Mercedes 1:47:201

K. Raikkonen Ferrari + 0:00:084

Nadam se da ce u Q3,a i na trci biti ovako.
Zadovoljni mi,zadovoljan Kimi...a ovi kandidati za titulu neka se tuku za mrvice.Nekima vise ni ne prilici.:cool:
Kraljica svih staza zasluzuje na podijumu kraljeve,makar pijane i snene.
Izrazito bi me obradovao i Kubica na donjem stepeniku,kao i Alonso.
Moze i Vettel.

Ta "Fallen Madonna" je iz serije Alo Alo, ako me pamćenje dobro služi...

Ja sam sinoć ponovo sanjala trku formule 1. Počinjem da se brinem za sopstveno psihičko zdravlje. Ono što me najviše čudi je da ove sezone nisam toliko zagrižena kao prethodnih, a sanjam trku već drugi put. I opet sanjam udese, otkidanje glava, ekstremiteta itd. Ovog puta žrtva je bio Vettel, a krivac Badoer. Grozan san. Zna li neko nekog dobrog psihijatra? :sad2:

Pohvale za McLaren i njihovu formu- nisu, kao neki, žrtvovali sezonu da bi se fokusirali na izradu bolida za sledeću, i sada ubiraju plodove. Kad pomislim gde su bili pre 3-4 trke, a gde su sad- ne mogu da im se ne divim.

I konačno, posle dva smora od staza- Spa! :)
A tek nas čekaju Monza i Suzuka- zar to nije divno?

Занимљиво је да је првих 18 у оквиру једне секунде и то на стази са најдужим кругом у календару...
Надам се борби Кимија и Хамилтона, нешто попут прошле године само са другачијим исходном.
Надам се и киши, да трку учини још неизвеснијом.

пс.
не знам кога да ставим на тикет за 3 и 4 место :think:

Mogla bi Tojota da iznenadi. Oni nekada dobro funkcionisu po promenljivom vremenu. Hamilton je sam rekao da se ne nada dobrom rezultatu i da misli da ce Ferari da iznenadi u Belgiji. Gotovo je sigurno da ce svi voziti dva stinta sa tvrdim i jedan sa mekim gumama. Jos ako bude kisice, posao oko odabira guma je olaksan. KERS ne znaci mnogo u Belgiji, ima da ga gruvaju samo na pravcu posle Oruza. Zato mi je malo cudan ovaj Hamiltonov rezultat. Kada bi vremenski uslovi bili konstatni, mozda bi covek mogao da izvuce logican zakljucak. Ovo zbunjuje malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back