FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko je tacan taj podatak?

I ja sam se to pitao.
Cak i da je sesti motor sprzio,Vettel je u velikom problemu sto se tice borbe za titulu.za ocekivati je da ce morati koristiti i deveti motor,a to je odmah propala trka ili tek neka sica od bodova,a njemu sada trebaju samo podijumi(da ne kazem pobede).
Dakle,jedino jos Webber moze nesto da pokusa i Red Bull bi trebalo da se skoncentrise na njega ili da juri ekipnu titulu(sto je meni mnogo verovatnije).
P.S.Ako je ovo Vettelu bio sedmi motor,prica je zavrsena definitivno.

Trebao si i neku stimulaciju da das za download.:lol:
Pitanje je da li bi i tada neko skinuo ovu trku.
Ipak,petica za trud.;)

Toyotinom F1 timu nije odobren budžet od matične korporacije u Japanu i sada kruže glasine da će prekinuti učešće u formuli 1.
Slična stvar se desila BMW-u i njihov F1 tim je posle VN Mađarske najavio povlačenje iz šampionata u 2010.

/ izvor /

Trebao si i neku stimulaciju da das za download.:lol:
Pitanje je da li bi i tada neko skinuo ovu trku.
Ipak,petica za trud.;)
Stize.:D

Toyotinom F1 timu nije odobren budžet od matične korporacije u Japanu i sada kruže glasine da će prekinuti učešće u formuli 1.

Ocekivano jer i pored pocetne prednosti nista nisu napravili.Tesko je ocekivati ovako los start najjacih [Ferrari i McLaren] i sl.sezone tako da im je to najpametnije.

Мени је то у вези Тојоте мало сумњиво.
Јуче рече Јерговић како Тојота за Ф1 огранак издваја само 1% свог укупног буџета:eek:
То ми говори да они не би требали имати проблема око наступа у следећим сезонама.
Односо ако се одлуче на повлачење то не би требало имати веза са финансијском ситуацијом.
До душе и ови из БМЊ-а рекоше како финансије нису разлог њиховог повлачења, е у то сумњам...

Сад читам у вези оне грешке сребрних:

Изгледа да механичари нису криви.
Тим је до последњег тренутка чекао да види да ли ће Хамилтон имати горива за још један круг.
Када су видели да ће имати, одлучили су да Ковалаинен иде у бокс први (37), па су механичари на гумама узели Ковине пнеуматике, међутим када су јавили Хамилтону да иде још један круг овај је већ почео да заузима путању за бокс, па је ипак одлучио да уђе у том кругу.
Ондак је код механичара настала гужва...

Ево кривца:

gp_europa_pilotoons-1.jpg

Fetelu su za poslednjih sest trka ostala samo jos dva motora. Sest je vec potrosio. Sto se tice kazni, ukoliko bude koristio deveti motor u sezoni bice pomeren 10 mesta unazad na trci u kojoj startuje s tim novim motorom. A Kristijan Horner je sam rekao da ce to biti prilicno neizbezno.
Mnogo vaznije je da ce Red Bul sledece sezone gotovo sigurno imati Mercedesove motore. Bilo je neckanja pre Valensije, vec tada su znali da imaju problem sa Renoom. Onda u dva dana Fetelu zakucaju dva motora i upropaste mu sanse za titulu. Reno se bog zna kako izvinjavao, ali ebes izvinjenje kada ti upropaste sezonu.

Matori je za vikend objavio da se Kanada definitivno vraca u kalendar. Sledece godine 18 trka :super: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back