Што се тиче занимљивости, ништа нарочито, али више него што сам очекивао.
Промене у врху су превазишла моја очекивања, иако се то дешавало кроз пит, каква је трка добро је.
Најпре све честитке Барикелу, радио је управо оно што треба да се ради

Пар кругова дуже на стази је искористио максимално у оба стинта.
Честитке и Хамилтону, ишао је до краја

Раиконен сасвим добар, за више тренутно нисмо спремни.
Ковалаинен, добро је кад није горе.
Зутил такође добар

Шта би Глоку

Бадоер, кад је бал нек је маскенбал (не знам зашто је пропустио Грожана, ако га је уопште и пропустио).
Верујем да су му ови наши пружили прилику само ради захвалности, иначе готово сам сигуран да би Жене пружио много бољу партију.
итд, итд...
пс.
По мени она грешка у боксу Мекларена није била пресудна за преузимање првог места од стране Барикела.
Кратка анализа (делимично се ограђујем док не одгледам трку поново):
Хамилтон је због оне грешке у боксу изгубио 5 секунди.
Када је први пут мерено време након што је Барикело обавио пит, разлика је била 6 секунди.
При том треба узети у обзир да је та разлика мерена након што је Барикело прошао један цео круг после бокса, а опште је познато да је тај круг најлошији (ако се не рачуна први круг трке), што даље имплицира да је разлика између Барикела и Хамилтона у тренутку Барикеловог изласка из бокса била и већа од 6 секунди, а то даље наводи на закључак како би Барикело и без оне грешке у боксу сребрних изашао из бокса испред Хамилтона.
Наравно, да се та грешка није десила Хамилтон би био у много бољој ситуацији, али баш и невидим место где би могао претећи Барикела.
Јер пре сваког иоле "дужег" правца (а има их беше два), се налази комплекс изузетно спорих кривина, и чисто сумњам да би Хамилтон имао довољно места да "уђе у мењач" (како каже наш цењени Бабић) Барикелу.
Мој утисак је да је Барикело (са Броном) за нијансу био бржи од Хамилтона.
То се видело у "средњој" фази трке када је правио она одлична времана.
Ову трку треба избацити...