FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:)
И ја сам сад пробао тај програмчић, ради одлично.
Ево већ пар сати пратим 24ч Ле Мана.

А за те порњаве, листам ја програме и упаднем изненада на онај геј програм, умало нисам бацио миша

Da,da, slucajno.:per:
Pored toliko kanala ti se bas za njih uvati.

SVaka cast ljudima koji su mu racunali gorivo... :lol:

Мислим да је њима било у плану да одвезе један круг мање, односно задњи круг му је требао бити онај где је направио пар грешкица
Зато је тако Хамилтон и "потапшао" болид, јер вероватно нико од њих није планирао још један брзи круг, па је било велико питање да ли ће имати горива

Da,da, slucajno.:per:
Pored toliko kanala ti se bas za njih uvati.

Ма кад ти кажем :)
Кренуо сам редом да листам програме, да видим шта има кад оно међутим...

Kao što kaže Miloš - lekcija iz vožnje :super:
Ušao je zadnji brzi krug kada je ostalo svega 6-7 sekundi do kraja treninga i imao je do tada treće ili četvrto vreme (nisam siguran) i krenula je renesansa :cool: ...nije mario ni zakakve šikane,otklizavanja i zidove...vozio je majstorski i ulazak u startno-ciljnu ravninu kada je umesto idealne putanje izabrao vožnju uz desni zid,bilo je vrhunski :klap:

Fala,brate(dusmani zakljucali kantar).:dash:.
Dusa me boli sto to ne videh.
Valjda ce se danas popeti na najvisi stepenik,kompenzacije radi za moju napacenu dusu.:D

Веома веома занимљива трка.
Честитке сребрнима.
Свака част и Алонсу, да није било оне гужве а и Вебера мислим да би ту пао који напад на Хамилтона.
Алонсо је имао замах док нису сустигли Вебера и онда му је мало опао темпо.
Један другог су по једном претекли, плус оно претицање кроз бокс.
Батон је сво време вребао прилику и на крају је профитирао.
Ред Бул данас ништа нарочито.
Маса је извео одлично претицање Зутила, штета што је имао онај контакт на почетку.
Шумахер такође добар, добар скок на старту, па онда добра одбрана од Кубице, мало је претерао са Масом али мислим да ту нема његове кривице, и онда ово на крају је већ било "силовање на фелнама", доста оштра вожња.
Две најлошије тактике су имали Вебер и Шумахер.
Уопште ми није јасно зашто је Шумахеров други стинт трајао само 2 круга, није било никаквих оштећена, а онда му након трећег пита стављају мекане гуме, на којима је требао да одвезе половину трке, апсолутно несхватљиво, боље да је задњих 15-ак кругова возио на фелнама.
Такође ови из Ред Була су као и Мерцедес направили потпуни промашај.
Држали су Вебера док га пратиоци нису сустигли и тек онда су га послали у пит, то се морало десити много много раније.

Svaka nam čast :klap: :klap::klap:
Meni posebno drago što je Hamilton No.1 :ok:

Sobzirom da moj muž navija za Batona, pao je dogovor da sprema večeru onaj čiji vozač bude gori ... tako da ja kuckam sada po kompu a on lupa sudovima po kuhinji :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Svaka Vam čast! Dobra taktika, dosta dobar auto.:hvala:
Stvarno- šta su ovi iz RB hteli sa Weberom?:think:
Falonso dobar, veliko + za potez u boksovima.:worth:
Masa.. pa Masa jeste tikvan, ali ona djedova navlakuša je bila stvarno za početnika..:hahaha:
I na kraju super su F.indijanci skalpirali djeda..:per:

Svaka nam čast :klap: :klap::klap:
Meni posebno drago što je Hamilton No.1 :ok:

Sobzirom da moj muž navija za Batona, pao je dogovor da sprema večeru onaj čiji vozač bude gori ... tako da ja kuckam sada po kompu a on lupa sudovima po kuhinji :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:hahaha: :super:
Stvarno sjajna trka.
Uzbudljivo na startu,razlicite strategije,lepo naguravanje Lewisa i Alonsa u Boksu, brutalna egzekucijaq Lewisa nad ALonsom,kasnije...pa Vettelove verbalne egzibicije sa trkacim inzenjerom....pa "pranje" Sedmostrukog od dojucerasnjih pacera,uz njegove odbrambene manevre u "starom sjaju"....Cak se i Button razgoropadio.
Sjajno.

Skidam kapu Vitantonio Liuzzi-ju , pokazao je Sumaheru da nije dorastao ovim "mladim momcima", zao mi Masse ucitelj ga ocigledno nije poducio svim trikovima.
Al najbolja je bila provala komentatora za Luisovu mackicu,"to cime se ona bavi naziva se muzikom" :hahaha:,samo me zanima cije je ono dete :think:,crno+krem=belo
I za kraj naravno svaka cast Hamiltonu na 1 mestu,ocuvanom bolidu,gumama i tome sto je imao corbe do kraja trke,al kako kazu ono ameri It's not over until the fat lady sings......
images

Vasi komentari, kriv ili ne?

Волео бих да видим снимак са Масиног болида, али онако "та тране" бих рекао да Шуми није крив.
Колико сам успео да видим Маса је дошао тек код задњих точкова, а и Шумахер је пре тога начинио једну промену правца за одбрану и другу промену правца за враћање у идеалну позицију.
Да му је био до половине болида онда би се могло рећи да га је Шумахер изгурао овако ћу само рећи да је био оштар у дуелу :) (нисам пристрасан :-))

Али, ипак бих волео да видим снимак са Масиног болида...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back