FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel onaj drugi vodi "Nindza ratnike" i ostale Japance na FOX-u ako mi se dobro cini? :D

I meni se čini da je to taj pajser, onaj što ima odvratan glas, kad god se uključi. I vidi se da nema pojma o F1, samo priča zato što mora, a priča kao da prenosi one blesave Japance.

A taj dvojac sa Japancima mi je bio najbolji kad su prenosili derbi pre godinu-dve. I to mi je bilo poslednji put da sam odgledao jednu celu fudbalsku utakmicu.

Vasi komentari, kriv ili ne?

Naravno da je kriv, po defaultu. Tu nema prepirke. :sad2:

Moje vidjenje je da je navukao malog , isto kao i Montoyu na Vn Brazila, 2004.
Da je neki dobar vozac pa i da ga obidje sa spoljne strane, ali massa, e to je vec malo teze.
Definitivno , jedna propala sezona za Mercedes, jednostavno nije to auto za ove gume.
Bice bolje sledece sezone, valjda.

Hamilton ispred Buttona, i još jedna dvostruka pobeda za McLaren

:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Lewis Hamilton ostvario drugu pobedu za redom, a četvrtu pobedu za tim McLarena ove sezone.

Ovo je takodje druga dvostruka uzastopna pobeda za McLaren posle pobede u Turskoj.
Na samom startu trke videli smo i prve probleme, jer je Mark Webber zbog problema sa menjačem, pomeren sa 2 na 7 startnu poziciju. Trka je za vodeću trojicu krenula bez incidenata, dok je Felipe Massa imao kontakt sa Vitantonio Liuzziem u prvoj krivini. Oba vozača su zbog kontakta morali odmah u boks što ih je bacilo na samo začelje.

U vodjstvu su se smenjivali vozači McLarena, Red Bulla i Ferrarija. U prvom ulasku u boks Fernando Alonso je uspeo da pretekne Hamiltona, ali je ubrzo Englez vratio svoju poziciju i polako počeo da se odvaja od Španca. Nakon pit stopa Webber je preuzeo vodeću poziciju, ali je pred kraj trke zbog kasnog odlaska u boks izgubio pozicije i od Hamiltona i od Alonsa. Nekoliko krugova pre kraja Jenson Button je iskoristio zaostalog vozača HRT-a, Karuna Chandhoka i pretekao Fernanda Alonsa za drugu poziciju. Trka je obilovala preticanjima kako na vodećim pozicijama tako i iza njih. U zadnjem krugu Vitantonio Liuzzi je uspeo da pretekne 7-kog šampiona sveta Michaela Schumachera i tako potvrdio dobru formu Force Indije.

Hamilton ispred Buttona, i još jedna dvostruka pobeda za McLaren
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:

Lewis Hamilton ostvario drugu pobedu za redom, a četvrtu pobedu za tim McLarena ove sezone.

Ovo je takodje druga dvostruka uzastopna pobeda za McLaren posle pobede u Turskoj.
Na samom startu trke videli smo i prve probleme, jer je Mark Webber zbog problema sa menjačem, pomeren sa 2 na 7 startnu poziciju. Trka je za vodeću trojicu krenula bez incidenata, dok je Felipe Massa imao kontakt sa Vitantonio Liuzziem u prvoj krivini. Oba vozača su zbog kontakta morali odmah u boks što ih je bacilo na samo začelje.

U vodjstvu su se smenjivali vozači McLarena, Red Bulla i Ferrarija. U prvom ulasku u boks Fernando Alonso je uspeo da pretekne Hamiltona, ali je ubrzo Englez vratio svoju poziciju i polako počeo da se odvaja od Španca. Nakon pit stopa Webber je preuzeo vodeću poziciju, ali je pred kraj trke zbog kasnog odlaska u boks izgubio pozicije i od Hamiltona i od Alonsa. Nekoliko krugova pre kraja Jenson Button je iskoristio zaostalog vozača HRT-a, Karuna Chandhoka i pretekao Fernanda Alonsa za drugu poziciju. Trka je obilovala preticanjima kako na vodećim pozicijama tako i iza njih. U zadnjem krugu Vitantonio Liuzzi je uspeo da pretekne 7-kog šampiona sveta Michaela Schumachera i tako potvrdio dobru formu Force Indije.

Da a gde je Sutil u toj prići???
I daj više kad prepisuješ barem izmeni ili dodaj nešto svoje... Ima još kogod ko je čuo za "F1 Serbiu"

Iz kog si ti crtanog filma i u čemu je tvoj problem:rtfm:?

Pa zar ne vidis ,lik je iz muppet show-a
images
samo nikako da provalim koji je od njih :hahaha::rotf:

Волео бих да видим снимак са Масиног болида, али онако "та тране" бих рекао да Шуми није крив.
Колико сам успео да видим Маса је дошао тек код задњих точкова, а и Шумахер је пре тога начинио једну промену правца за одбрану и другу промену правца за враћање у идеалну позицију.
Да му је био до половине болида онда би се могло рећи да га је Шумахер изгурао овако ћу само рећи да је био оштар у дуелу :) (нисам пристрасан :-))

Али, ипак бих волео да видим снимак са Масиног болида...

koliko sam ja video da ga je schumacher malo žešće zatvorio ali daleko je to od incidenta, a kad to kaže neko ko bi dao i život za ferrari onda budite sigurni da je tako.

Sportska (ne)sreca :)
Secate se koliko je puta McM trebao sa Montojom i Kimijem 05. da zabelezi dvostruku pa nije, tad nismo ulazili u polemiku da li je zasluzeno ili ne :cool:
To nije ni slično. Kimi i Montoja nisu pobjeđivali zajedno jer je bolid bio katastrofa.
U ovom slučaju bolidi Red Bula su bili odlični. Do dvostruke pobjede nije došlo zbog krivice jednog od njih dvojice. Ne znamo koga. :D

To nije ni slično. Kimi i Montoja nisu pobjeđivali zajedno jer je bolid bio katastrofa.
U ovom slučaju bolidi Red Bula su bili odlični. Do dvostruke pobjede nije došlo zbog krivice jednog od njih dvojice. Ne znamo koga. :D

Ne, to je u potpunosti isto :) Ove sezone je Vettel nekoliko puta izgubio podijum ili pobedu zahvaljujuci nepouzdanom bolidu. Bas kao i Mclareni 2005. A glupost sto su napravili je druga prica... :)

Ono juče u Kanadi - klasika,ništa novo...:cool:

PACERI,JEL IMA NEKO BOLJI??? :tease: :tease: :tease:
Naravno na svu ovu lepotu kao i obično nadovezao se (tako neki kažu) biši šampion F1 koji iz trke u trku više liči na paćenika koji gura japaner :hahaha:
"BIVŠI ŠAMPIONUUUUU,BEGAJ I NE BLAMIRAJ SE VIŠE!!!!!

Pa recimo pre dve nedelje, kad su dobili na tacni prvo i drugo mesto ni krivi ni dužni...Igrala se deca autića i pokloniše duplu pobedu.:per:
Bila je to kosmicka kompenzacija,radi uspostavljanja ravnoteze u vaseljeni.;)
Ne, to je u potpunosti isto :) Ove sezone je Vettel nekoliko puta izgubio podijum ili pobedu zahvaljujuci nepouzdanom bolidu. Bas kao i Mclareni 2005. A glupost sto su napravili je druga prica... :)
Jeste,mnogo je slicnosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back