FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dosadna trka.
RB ce na kraju ispastati zbog svoje nepouzdanosti. Vettel na 3 od 4 trke je imao problema.
Sta reci za Luisa? Razocaravajuce s obzirom da je imao dobru trku. Drugo mesto bi ga bacilo u prva tri u plasmanu. Alonso je mirno odvezao i zasluzio ovaj rezultat.
Ako je ovo najbolje sto Sumaher moze, onda bolje da se nije ni vracao. Imao je srece sto je staza ovakve konfiguracije, inace bi ga Baton obisao bez problema. Bojim se da ce do kraja sezone braniti pozicije :)

A ove majstorije Candhoka necu ni da komentarisem. Covek je idiot. Znaci sklonite ih sa staze, ovaj cirkus koji su priredjivali danas je vrhunac.

Kad se radi o njemu onda je to bitan podatak a ne to što je Sebastijan ostao duže u boksu (ko zna zašto) pa je Hamilton zato profitirao. Ali je vrlo bitno što je zbog njegovog odustajanja Alonso profitirao. :mrgreen:

Hehe...eto,docekala si i ti,kao i Alonso nebrojeno puta.To je samo dokaz da si dobra.;)
Ne znam samo da li si bas mene cekala...:think:
Naime,promakao mi je taj podatak o duzem ostajanju Vettela u boksu u momentu pisanja pomenutog posta,pa sam mozda zvucao malo nedosledno,ali mi se cini da nisam bas toliko izricito ustvrdio da je Lewis "profitirao" zasluzeno.
Pripazi se u Knezevini,spremam poboljsanja za tu trku,a tamo je nas teren tradicionalno.:lol:
P.S.Meni je dovoljno i to sto jos nedelju dana drzimo vrh na tabeli.Jos da je Lewis umesto Buttona...:whistling:

REZULTAT TRKE ZA VN ŠPANIJE

1 Mark Webber Red Bull Racing 1:35:44,101
2 Fernando Alonso Scuderia Ferrari + 24,065
3 Sebastian Vettel Red Bull Racing + 51,338
4 Michael Schumacher Mercedes Grand Prix + 1:02,195
5 Jenson Button McLaren-Mercedes + 1:03,728
6 Felipe Massa Scuderia Ferrari + 1:05,767
7 Adrian Sutil Force India F1 Team + 1:12,941
8 Robert Kubica Renault F1 + 1:13,677
9 Rubens Barrichello Williams F1 + 1 Runde
10 Jaime Alguersuari Scuderia Toro Rosso + 1 Runde
11 Vitali Petrov Renault F1 + 1 Runde
12 Kamui Kobayashi Sauber F1 + 1 Runde
13 Nico Rosberg Mercedes Grand Prix + 1 Runde
14 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes + 2 Runden
15 Vitantonio Liuzzi Force India F1 Team + 2 Runden
16 Nico Hülkenberg Williams F1 + 2 Runden
17 Jarno Trulli Lotus F1 Racing + 3 Runden
18 Timo Glock Virgin Racing + 3 Runden
19 Lucas di Grassi Virgin Racing + 4 Runden

Najbrži krug

59 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:24,357

Zar smo ovo čekali 3 nedelje?
Znači bez kiše = monotonija.

Sramota za Batona da nemože prestići penzionera koji vozi za sekundu sporije od Luisa i Alonsa.
To je taj šampion Baton.Vozi kao moja baba.Pa da je kojim slučajem iza deke bio Luis pa videli bi mi što ne može da se pretiči u Španiji.

Šteta za Luisa i njegove famozne gume ali tek je počela sezona nadoknadit će on to samo u Monte-Karlu biće teško.

Da nema ovih konstantnih pehova za RBR,prvenstvo bi opasno klizilo ka proslogodisnjoj monotoniji.Mnogo su brzi bikovi.

Takav je i McM imao bolid 05 pa znamo kako se na kraju zavrsilo. No, Spanija je danas pokazala pravi odnos snaga u sampionatu. Brze staze vise odgovaraju RB-u, i pogotovo ako je suvo. Dakle, prizeljkujemo kisu do kraja :D

Lotus uložio veto na podelu Q1, bez F-ducta u 2011.

Lotus je bio jedan od "sporijih" timova koji je uložio veto na podelu prve runde kvalifikacija tokom VN Monaka.

Ranije je javljeno da su se šefovi timova sastali u Barseloni kako bi raspravljali o podeli kvalifikacija nakon što je Charlie Whiting izjavio da će FIA promeniti format kvalifikacija za Monako samo ako se svi timovi slože.

Predsednik Udruženja timova, Martin Whitmarsh predvideo je da bi sporiji timovi mogli da glasaju protiv predloga pošto bi na taj način sigurno završili na poslednjim pozicijama.

Šef Lotusa, Tony Fernandes je izjavio da je glasao protiv podele zato što želi da trkanje bude uzbudljivo.

Takođe je javljeno da su se timovi dogovorili da F-duct uređaji budu zabranjeni na kraju sezone.

Hehe...eto,docekala si i ti,kao i Alonso nebrojeno puta.To je samo dokaz da si dobra.;)
Ne znam samo da li si bas mene cekala...:think:
Naime,promakao mi je taj podatak o duzem ostajanju Vettela u boksu u momentu pisanja pomenutog posta,pa sam mozda zvucao malo nedosledno,ali mi se cini da nisam bas toliko izricito ustvrdio da je Lewis "profitirao" zasluzeno.
Pripazi se u Knezevini,spremam poboljsanja za tu trku,a tamo je nas teren tradicionalno.:lol:
P.S.Meni je dovoljno i to sto jos nedelju dana drzimo vrh na tabeli.Jos da je Lewis umesto Buttona...:whistling:
Vjeruj bilo je bez predumišljaja. :D :cvet:
P.S.Meni je dovoljno da još nedelju dana uživam u tome što Hamilton nije završio ovu trku. ;)

Takav je i McM imao bolid 05 pa znamo kako se na kraju zavrsilo. No, Spanija je danas pokazala pravi odnos snaga u sampionatu. Brze staze vise odgovaraju RB-u, i pogotovo ako je suvo. Dakle, prizeljkujemo kisu do kraja :D

Dobro je da Vettel nema svog Fisichellu :lol:
A tu su i drugi da pripomognu(Alonso,Kubica,Button...).
Pre pet godina niko ni prstom da mrdne i pripreti Alonsu.
Steta sto Ferrari tada nije bio brz kao sledece godine.Bio bi to strasan troboj.

RB skoro sekundu brzi.Ako ne padne kisa,ocekuje nas jaaaako dosadna trka.:zzzz:

qx28o8-1.jpg

Mauridia_27-1.gif

Ovo tvoje bajanje deluje.
Samo je bolid pogresan...ili mozda nije.Ko bi posle stigao Vettela,ako sad odmakne.:mrgreen: Kengur ce vec negde zeznuti stvar.:mrgreen:

Šteta za Luisa i njegove famozne gume ali tek je počela sezona nadoknadit će on to samo u Monte-Karlu biće teško.
Monako ce biti veliki test za Mclaren...
Mehanicko prijanjanje koje je bilo najjace oruzje McLarena prethodnih sezona sada je najveca slabost i auto se "muci" u sporim krivinama + auto limuzina (mislim da je najduzi od svih).Pored toga ni F-Duct nece biti ni od kakve koristi...

Ako je u Spaniji bilo problema sa zaostalim vozacima sta ce biti tek u Monaku :per:

Dosadna trka.

Ako je ovo najbolje sto Sumaher moze, onda bolje da se nije ni vracao. Imao je srece sto je staza ovakve konfiguracije, inace bi ga Baton obisao bez problema. Bojim se da ce do kraja sezone braniti pozicije :)

Reglia, pa razocarao si me svojom povrsnoscu... pa i moja baba vidi koliko je Mercedes sporiji auto od Mcm-a, a na pravcu da ne govorimo. I tu nema neke mudrosti vozaca, to je jasno ko dan! I sad takvim bolidom, zadrzati sampiona i Massu... Ja ipak mislim da ce biti jos lekcija klincima do kraja sezone. I tu nema bas puno srece...

Ovo je bio izliv besa :D
Ja sam odmah rekao da nije dobro za F1 da Sumaher bude spor i nekonkurentan. Ocekujem borbu u samom vrhu, za pobedu, a ne da profitira kroz boks. To onda nije taj Sumaher.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back