FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kažem da im nisu dozvolili...to je njihovo da li hoće ili neće,da li su smeli ili nisu i kako su sve to tumačili...meni je samo zasmetalo to što nas posle crkavice odvezenih krugova već prediš sa timovima koji nisu imali konkurentan bolid 10-15 godina.

Ok. braticu upravu si nisam imao nameru da vas poredim sa tim timovima a i bilo bi glupo da vas poredim, i upravu si jos je rano prognozirati. Ali me je ubio ovaj prekid taman je williamsu krenulo i sa prekidom samo sedfmo mesto a moglo je i bolje.Zamisli pre

kid posle boksa,srerca da smo i sedmi.

Schumacher dobija oštre kritike

miscma.jpg

Ferrari nije osvojio ni jedan poen u prve dve trke. Početak Ferrarijeve sezone je katastrofa. Sada i Michael Schumacher dobija kritike zbog neuspeha Kimi Raikkonena u Maleziji.

Opširnije...

Ferari ce da zaposli vraca da priziva kisu izgleda :D

Exkluzivan ugovor sa Svinjom koja stoji iz plemena Chiwauwa na 5 miliona eur, Svinja planira da potrosi na ozelenjavanje rezervata.

The%20legendary%20Bob%20Beazer%20was%20on%20hand%20to%20perform%20his%20%27no%20rain%27%20dance.%20Photo%20by%20Zak%20Hawthorne.jpg

Mnogo uzbudljiva sezona. Svaka im cast majstorima Toyota, BGP i za sada jos neiskazanog Williamsa. Da Bog da da nam Pavlovic lepo izveze F2 ove godine pa da ga gledamo u Reaultu umesto Pikea 2010. :D

Poslednja izmena:
Hehe. Pasce kasapljenje lazljivaca ! I treba. Ja da se pitam diskvalifikovao bih za ovu sezonu Hamiltona, a mclaren kao konstruktore kaznio sa -50 poena.

Rajko mislim da covek ne treba da trpi.

Шта мислиш, колико ће бити бољи од Пикеа???

Od Pikea bih i ja bio bolji. Ali i da je gori neka samo bar jednu sezonu nekako izgura hebote. Kad moze takuma da se zahebava sto ne bi i milos. :) On je proglašen za najboljeg vozača u 2007. godini od strane Automobislek asocijacije Centralne, Južne i Istočne Evrope, a vec godinama je vlasnik superlicence koja je dozvola za F1.

imagegen.ashx

Milos je mislim najbolji vozac Balkana svih vremena. A ima jos jedan klinac sad iz Srbije se probija ali totalno enmam pojma gde je.

Poslednja izmena:
Mozes uci talentom (primer je Vettel koji iza sebe ima i mocnika,zlu ne trebalo) ili parama i velikim trkackim prezimenom (ubogi Pike)

Milos nema ni jedno ni drugo

ma znam za milosa.. otkrivas toplu vodu...

no ja ne volim kao ti da navijam za neke ferarije koji su dosadni kao proliv koliko para imaju i zbog tih para uzimaju titule.

draze mi je da ceo zivot cekam da neki mali tim postane prvak a to ce sad da se desi

nego da se svake godine mlako radujem nekim titulama mclarena i ferarija

ma znam za milosa.. otkrivas toplu vodu...

no ja ne volim kao ti da navijam za neke ferarije koji su dosadni kao proliv koliko para imaju i zbog tih para uzimaju titule.

draze mi je da ceo zivot cekam da neki mali tim postane prvak a to ce sad da se desi

nego da se svake godine mlako radujem nekim titulama mclarena i ferarija
Jedan je život i treba ga živeti ;)
Da,mi smo se zaista mlako radovali tolikih godina i nismo baš bili nešto veseli :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back