intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Kako su krenuli sa kaznama jos da usvoje Ferrarijevu tuzbu i eto Hamiltona na 1.mestu.![]()
A ne, nećemo pretjerivati, pa da onda na kraju sezone bude traženje prosutih bodova: "E jel se sjećate Australije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su krenuli sa kaznama jos da usvoje Ferrarijevu tuzbu i eto Hamiltona na 1.mestu.![]()
Vettel +10 mesta na sledecoj trci.Red Bull kazna 50.000$
Zato sto se glupirao i vozio na tri tocka.

да се то прогласи тркачким ицидентом и крај.
i za to i za voznju na 3 tocka.nije kubica kriv ja sam opet gledao snimak. kriv je vettel i zato ce da ispastai za to i za voznju na 3 tocka.
Колико сам ја схватио, оних 50.000 еврића се односи на кружење по стази, а +10 на судар.
По ономе што сам видео Кубица је одговорнији.
Разумео бих да су обојицу казнили, мада је најбоље што каже РАЦЕ МАСТЕРда се то прогласи тркачким ицидентом и крај.
Jbga mi bolju TV sa F1 N.E.M.A.M.O. sem ako ne gledas NDH 2![]()
Cemu sad to?Pa da opadne broj pretplatnikaDa ovi u Sorabiji imaju i malo mozga skinuli bi ih iz kabla SKROZ!!![]()

IPTVJa ostao bez slike sa HRT-a zadnjih 10-ak krugova,na znam sta je gledao kolega RACE MASTER?

Moguce da sam lose shvatio,na brzinu sam preveo jer mi je tako bilo logicnije.
Ako predje vise od pola onda Vettel treba da ga propusti,tako bese?
Moguce da sam lose shvatio,na brzinu sam preveo jer mi je tako bilo logicnije.
Ako predje vise od pola onda Vettel treba da ga propusti,tako bese?
Da se razumemo-nisam za kaznu ali cini mi se
da ga je presao vise od pola,a propisi su propisi..+10 je stvarno preterano
A za kaznu za onakvu voznju jesam,stvarno je glupo i nepotrebno.

Да ли можеш дати образложење?
Biće ovde čudesa do nebesa
Više sam pod utiskom dvoboja Kubice i Vetela nego totalnom dominacijom Brown-ovih bolida.Gledao sam danas jedno 6-7 puta taj snimak i ipak mislim da je Kubica preterao...jer i sam kaže da je bio 3 sekunde brži od nemca i postojale su bezbroj šansi kasnije za obilazak.Ne shvatam zašto bi Vetel kočio ako ima svoju putanju...nije on išao da izgura Kubicu nego poljak je videlo se nakon kočenja imao veću brzinu u krivini i bilo je ne moguće da uđe u idealnu putanju i neizbežno je bilo da će udariti Vetela...dakle,totalna krivica je poljaka.
I meni je bilo čudno odakle Truli ispred Hamiltona ali verovatno ni sam nisam znao šta su tu sve dešava tako da nisam nešto posebno davao značaj tom slučaju ali eto ipak se ispostavilo da sam sa pravom bio sumnjičav.
Meni ono ipak deluje jako konfuzno i stvarno bi sada bio suvišan neki komentar da bih za dalje mogao nešto više da prognoziram.
eto mu sad 8 poena i par tockova manje na bolidu
jao jao sve ok. lepa pobeda. ali sam kao simpatizer bmw totalno iznenadjen potezom kubice.