Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikako ne mogu da zavolim ovu "kavez" trku, naravno da to ne važi za Monako, mnogo mi sve ovo "karting", suviše je očekivano da će doći do safety car-a pa nekako umesto da SC poremeti planove i očekivanja na ovoj trci on samo zacementira poredak, meni jedna od dosadnijih ovogodišnjih trka (može biti da sam ja bio pospan ali mi na kraju bilo žao što nisam malo odremao, ne bih ništa propustio) ali, da, Luis je odvezao za desetku...

Ko će, po vašoj proceni, iduće godine biti u McLaren Hondi (pored Alonsa ;) )?

10712771_720462514690933_9123076639420289310_n.jpg

Ko će, po vašoj proceni, iduće godine biti u McLaren Hondi (pored Alonsa ;) )?

Nisam siguran ni da Ron Denis to zna(ako već nešto u međuvremenu nije objavio).
Lično bih voleo da tu vidim Ricciarda,uz nekog perspektivnog vozača,a bez Alonsa.
Uz svo poštovanje prema njegovim kvalitetima,teško bih se privikao da me njegove pobede raduju.
Jedva sam ga i prvi put "svario ".
Ako baš dođe,bilo bi lepo da ponovo odmeri snage sa Lewisom.

Alonso je trenutno najbolji vozac u F1, voleli ga ili ne... ;)
Ma niko ne tvrdi da on nije sjajan vozač, uprkos tome ni ja ga ne volim, stoji da bi on bio nešto mnogo veće da je u one 2 sezone (2010 i 2012) kada je u odlučujućim zadnjim trkama imao šanse da bude prvak sveta to i postao, tu se razlikuje od MSC-a, recimo, nekako imam utisak da bi on te situacije realizovao...

Колико читам, Матијачи (или како се већ изговара) који је заменио Доменикалија има неке дугорочне планове у које се Алонсо због година не уклапа и овај би га отпустио.
Са друге стране Алонсо ужива велику подршку Маркионеа.
Тако да ће се све вероватно свести на одлуку самог Алонса.
Ни мени није драг, али реално у овом тренутку нема замену.
Нека одради још те две године уговора, па онда да довучемо Фетела,.... а што да не и Хамилтона :)

Zalosno je sto se svi novinari sada ostrvljuju na Alonsa kao lesinari. Cini se da odradjuju posao nekog iz Ferrarija ko treba da otpusti Alonsa, ali nece da ga otpusti nego ce ga provokacijama naterati da sam ode. Realno je da Ferrari ima mnogo vise bodova nego sto zasluzuje i da je Alonso najzasluzniji za to, koliko kod ga ja ne voleo. Ovako u toku sezone kad svaki novinar idiot proceni da je bolje da neki klinac od 16 godina vozi umesto dvostrukog svetskog prvaka, to bas jadno zvuci, neko im platio da pisu o tome. Ko onaj kreten sa Eurosporta sto i dalje velica Federera, ocigledno mu Nike placa za to. Cini se da je nesrecni A. ostao bez sponzora (to bese valjda predsednik Santandera koji je umro), a u F1 ako nemate sponzora...dovidjenja...mozete u WTCC ili tako nesto. Secate se onog Tiaga Monteira od pre mnogo godina, covek vozio najgori bolid ali opet zavrsavao sve trke, ponegde i poen uzeo, ocigledan talenat dakle, naravno niko ga nije angazovao od boljih ekipa, verovatno nije imao sponzora.

Poslednja izmena:
Alonso je zvezda i kao takav je uvek interesantan novinarima, čitaju se tekstovi u kojima je on tema (reče mi kćerka da je videla parfem Alonso sa njegovom do-fotošopiranom slikom u parfimeriji), mislim da je taj razvod od Ferarija baš neminovan (velika je verovatnoća da Fetel upada na njegovo mesto) i kao što ranije nažvrljah, sve bi bilo drugačije da je bar jednu titulu od one 2 moguće i ćapio, ovako su nezadovoljni i on (sa razlogom) i Ferari (sa dosta manje razloga) njihovom saradnjom, oni su hteli uspeh kao sa MSC-om ali, ponajviše zaslugom same ekipe, to nisu dobili...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back