Srećan put i da vidimo po koju fotku kad se vratiš.
audi je druga dimenzija kad sam ih vidjeo i čuo smrzao sam se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srećan put i da vidimo po koju fotku kad se vratiš.

Nemaš RTL? Ja sam na SBB-u i ušao sam u neki paket (bez razlike u ceni, samo sam pod ugovornom obavezom) samo zbog toga što su RTL ubacili u taj paket. Msm, neću da više komentarišem, teško yayarenje... A neverovatno je da SK ne može da umetne trku na jedan od ona 2 kanala koja su free, i to sada kada još uvek nije završnica Vimbldona, očigledno je trebao Pavlović da vozi Formulu1 da bi se tako nešto desilo...Da li moguće da neće biti direktnog prenosa trke iz Nemačke sledeće nedelje na Sportklub-u???
Vidim u programskoj šemi da preovladava Vimbldon tokom celog a trku daju u snimku u 21:30
Takođe i slobodne treninge prenosi Sportklub 3 za koji mogu samo da sanjam !!!
Nemaš RTL? Ja sam na SBB-u i ušao sam u neki paket (bez razlike u ceni, samo sam pod ugovornom obavezom) samo zbog toga što su RTL ubacili u taj paket. Msm, neću da više komentarišem, teško yayarenje... A neverovatno je da SK ne može da umetne trku na jedan od ona 2 kanala koja su free, i to sada kada još uvek nije završnica Vimbldona, očigledno je trebao Pavlović da vozi Formulu1 da bi se tako nešto desilo...

Sve jače su glasine da bi Kimi mogao od naredne sezone da zameni u RB Vebera (najavio povlačenje).
Ovo je šansa da se razbije tradicija "prvi i drugi vozač"![]()

Nemaš RTL? Ja sam na SBB-u i ušao sam u neki paket (bez razlike u ceni, samo sam pod ugovornom obavezom) samo zbog toga što su RTL ubacili u taj paket. Msm, neću da više komentarišem, teško yayarenje... A neverovatno je da SK ne može da umetne trku na jedan od ona 2 kanala koja su free, i to sada kada još uvek nije završnica Vimbldona, očigledno je trebao Pavlović da vozi Formulu1 da bi se tako nešto desilo...
Da li neko zna gdje mogu da skinem ovu igricu F1 Challenge '99-'02 ?
Imam star racunar,a to je moglo da se igra na njega.Ove novije ne mogu.
Torrent? F 2012 je extra steta sto ne mozes da igras. Jeste da kida zivce, ali je vrednoAli ne igrati na tastaturi ubija uzivanje
Da li to počinju polako da odvajaju RB i Mercedes kao jedini konkurenti za titulu ?!
Ne znam koja je bila taktika ferarija ali ono kockanje na kraju Q2 je moglo skupo da ih košta.
Ma da,to je taj.Ne uspijevam je pokrenuti.
Ови наши се упљували причајући како нам Силверстон са тако брзим кривинама баш лежи кад оно прднули у чабар.
Остаје нам да видимо како ће се Мерцедес сутра понашати на трци али рекло би се да су на оним тестовима стекли конкурентску предност.

Ови наши се упљували причајући како нам Силверстон са тако брзим кривинама баш лежи кад оно прднули у чабар.
Остаје нам да видимо како ће се Мерцедес сутра понашати на трци али рекло би се да су на оним тестовима стекли конкурентску предност.
Ma da,to je taj.Ne uspijevam je pokrenuti.
Mercedes nece sutra slaviti.![]()
Jes da nisam njihov fan ali..Mercedes nece sutra slaviti.![]()