Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko sa foruma razmiljsa o odlasku na F1 u Hungaroring ?
Koja agencija odaje poverenje ?
Znam da imam search opciju, ali je pisana rec od nekoga ko je vec bio u organizaciji
neke agencije ipak mnogo bolja od searcha.

Stvarno tragično. Izgubi čovek glavu uludo...
Majku mu,zar da ga niko ne vidi,a i on baš da padne gde ne treba ?!

Možda je glupo nadovezati se pričom o trci,ali kad sam već ovde-razmišljam nešto i ne kontam... kako je Lewis uspeo izgubiti 10 sekundi ispred Alonsa u poslednjoj trećini trke.Jeste da se žalio na DRS,ali opet.Možda je ovako bolje za šampionat,ali je zabrinjavajuće za Mercedes.

Stvarno tragično. Izgubi čovek glavu uludo...
Majku mu,zar da ga niko ne vidi,a i on baš da padne gde ne treba ?!

Možda je glupo nadovezati se pričom o trci,ali kad sam već ovde-razmišljam nešto i ne kontam... kako je Lewis uspeo izgubiti 10 sekundi ispred Alonsa u poslednjoj trećini trke.Jeste da se žalio na DRS,ali opet.Možda je ovako bolje za šampionat,ali je zabrinjavajuće za Mercedes.
Koliko sam ja razumeo,imao je puno problema sa očuvanjem guma i da nije smeo da reskira dalje sa istim tempom.

- - - - - - - - - -

Da li neko sa foruma razmiljsa o odlasku na F1 u Hungaroring ?
Koja agencija odaje poverenje ?
Znam da imam search opciju, ali je pisana rec od nekoga ko je vec bio u organizaciji
neke agencije ipak mnogo bolja od searcha.
Bio je jedan moj ortak i na Hungaroring i u Istanbul i kaže da se više isplati ići u Istanbul jer mađari deru samo tako !

Био сам у неком друштву тако да сам успео да ухватим уводних 10-ак кругова и последња 3.
Колико сам видео Фетел је одвезао трку у свом стилу. Стекао предност на почетку и остало рутински.
Мерцедес још има проблема са пнеуматицима али изгубли су само једну позицију у трци што ће даље рећи да су коначно сконтали у чему је проблем.
Није ми јасно како је Верње успео да се одржи на том 6. месту и како је Кими успео да заузме тек 9. место...
А ови сиви сад већ и мене брину :)

Читам сад како ови из Ред Була планирају да доведу Кимија следеће сезоне...
Било би лепо видети колико би могао да поремети Фетела ако му наравно мотивација остане на овом нивоу.

Ne znam da li se RBR-u isplati dovoditi Kimija.
Taj će još manje "sarađivati" od Webbera,a zna se ko je neprikosnoven u toj ekipi,
a njima treba samo jedan,dovoljno sposoban,da uzme bar polovinu Vettelovih bodova i titula konstruktora je njihova.
Ne znam koliko se Kimi lepo rastao sa McLarenom,ali njemu su opcije ili Lotus ili McLaren(od nardne godine mnogo bolji,nadam se).
Vettel,Alonso i Lewis su zacementirali svoja mesta.

Jedan tim ne može imati dva prvaka sveta u jednoj sezoni pa makar to bio i Red Bull, mislim da dosta zavisi od toga da li će Vettel i ove godine biti (a pretpostavljam da hoće) svetski šampion. Ako tako bude, ne vidim potrebu (a pretpostavljam ni SV) da dovode nekog ko je "tvrd" u RB. Red Bull je lako mogao da prođe pre četiri godine bez titule u vozačkoj konkurenciji (setimo se samo Turske) a ne vidim da bi želeli da se tako nešto ponovi. McLaren je imao one sezone sa Lewisom i Alonsom najjače vozače i najjači auto pa su dobili veliko ništa (Kimi im je maznuo titulu)...

Покушај Хамилтона да зезне Алонса...
Мало је попустио гас како би Алонсо први прошао линију детекције ДРС-а, али превидео је да је овај стари... :)

Zanimljivo.
Moram priznati da mi je njihovo rivalstvo nekeko najinteresantnije.
Toliko se dobro poznaju da počinju uvoditi ove "varijacije" u okršajima.
Njima obično trkanje više nije jedini cilj i način.Pokušava se iznenaditi.
Ne kažem da i Vettel ne bi ovo mogao smisliti,ali mi se čini da on tako i ne razmišlja,
već tera zver do kraja ,pa kako bude,makar i znao da je sporiji.
Lewis je na taj način u ranijem periodu mnogo izgubio.Sada razmišlja,taktizira.
Veoma mi je drago da mu to postaje manir,a ne izuzetak.
Ako ikad Lewis i Alonso budu u dve nadmoćne mašine,a prijednake,mislim da ćemo tek videti šta je rivalstvo i borba.
Ljubitelji F1 to zaslužuju.F1 to zaslužuje.

...Ako ikad Lewis i Alonso budu u dve nadmoćne mašine,a prijednake,mislim da ćemo tek videti šta je rivalstvo i borba.
Ljubitelji F1 to zaslužuju.F1 to zaslužuje.
Sve je tačno ali imadoše njih dvojica prijednake mašine onomad u McLarenu pa osim skandala (koji jesu deo priče o F1 i pre i posle njih) ne osta im mnogo lepog za sećanje na tu sezonu. Ali mislim da si lepu temu odabrao za komentarisanje, čini mi se da taj "romantičniji" deo trkanja jeste u potpunosti na izmaku...

Sve je tačno ali imadoše njih dvojica prijednake mašine onomad u McLarenu pa osim skandala (koji jesu deo priče o F1 i pre i posle njih) ne osta im mnogo lepog za sećanje na tu sezonu. Ali mislim da si lepu temu odabrao za komentarisanje, čini mi se da taj "romantičniji" deo trkanja jeste u potpunosti na izmaku...
RACE MASTER ne biti precizan u prethonom postu.
RACE MASTER se izvinjavati tebi zbog toga ,haralampije.
RACE MASTER 'tela kazati da njih dvojica ne mogla biti u ista ekipa,već samo u dva jednako dobra auta. :lol:

Ma OK, jasno mi je otprilike šta si 'teo da kažeš, sve u redu. Ima jedna druga stvar a to je da ni Alonso i Lewis nisu oni "klinci" od pre 5-6 godina, sazrevaju u svakom smislu. Zbog toga sam bio besan na Lewisa kada se pre dve godine vijao sa drugim šoferom Ferarija, Bogu plakati, pola sezone je proćerdao u klinačkim jurcanjima, teška budalaština.
Bilo bi veliko (verovatno najveće u istoriji F1) iznaneđenje ako Alonso i Lewis u narednih nekoliko godina ne osvoje nove titule, sem ako onaj koga zovete vrištavac ne misli tako... :cool:

Bilo bi veliko (verovatno najveće u istoriji F1) iznaneđenje ako Alonso i Lewis u narednih nekoliko godina ne osvoje nove titule, sem ako onaj koga zovete vrištavac ne misli tako... :cool:
Ne znam stvarno koga tako zovemo :lol: ,ali verujem da ni on ne može doveka osvajati titule,a ni RBR neće stalno praviti rakete.Tada će biti prilike i za Lewisa i za Alonsa.
Da ne bude zabune,Vettel je majstor nad majstorima,ali ima tu nemačku karakteristiku da je dosadno precizan i pouzdan.Nešto kao i Učitelj mu,ali na svu sreću je mnogo bolja ličnost od njega na stazi(izvan je me ne zanima ko je kakav).
Majku mu,trkanje sa njim je kao sa robotom.Ako se ništa ne pokvari,ne možeš mu ništa.Da ne vrišti onoliko,gotovo bih pomislio da je neki robot.
Mada,ko zna,svašta se kod njih u prošlosti eksperimentisalo....možda i ima neka caka :lol:

IMG00275-20130616-1323.jpg
IMG00274-20130616-1322.jpg
Završne pripreme:

Poslednja izmena:
Na ovogodisnjj trci 24h Lemana, poginudo je danski as, Alan Simonsen.
Iako je izgledalo da je poginuo od udara u bankinu, stvari su ipak malo drugacije.
po izjavi rumunskog reportera koji je celog vikenda bio u boxu Aston MArtija,
izjavio je da je vozac preminuo od srcanog udara, kojeg je doziveo na stazi.
Nakon toga je udario u bankinu. Na zalost preminuo je u bolnici. Svi iz njegovog tima su dali izjavu da se celog vikenda lose osecao i da se zalio na bolove u grudima.

R.I.P

Na ovogodisnjj trci 24h Lemana, poginudo je danski as, Alan Simonsen.
Iako je izgledalo da je poginuo od udara u bankinu, stvari su ipak malo drugacije.
po izjavi rumunskog reportera koji je celog vikenda bio u boxu Aston MArtija,
izjavio je da je vozac preminuo od srcanog udara, kojeg je doziveo na stazi.
Nakon toga je udario u bankinu. Na zalost preminuo je u bolnici. Svi iz njegovog tima su dali izjavu da se celog vikenda lose osecao i da se zalio na bolove u grudima.

R.I.P
Dizaster. Neshvatljivo je da u tako organizovanim ekipama može da se desi takva katastrofa. Pa čovek je trebao da vozi 8 sati na toj trci a da niko ne reaguje na to da se loše oseća. Neverovatno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back