Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li moguće da neće biti direktnog prenosa trke iz Nemačke sledeće nedelje na Sportklub-u???
Vidim u programskoj šemi da preovladava Vimbldon tokom celog a trku daju u snimku u 21:30 :eek:
Takođe i slobodne treninge prenosi Sportklub 3 za koji mogu samo da sanjam !!!

Evo par fotki iz porše krivine i sa glavne tribine za vrijeme treninga:
IMG00282-20130619-1646.jpg
IMG00287-20130619-1649.jpg
IMG00290-20130620-1752.jpg
IMG00291-20130620-1752.jpg

Da li moguće da neće biti direktnog prenosa trke iz Nemačke sledeće nedelje na Sportklub-u???
Vidim u programskoj šemi da preovladava Vimbldon tokom celog a trku daju u snimku u 21:30 :eek:
Takođe i slobodne treninge prenosi Sportklub 3 za koji mogu samo da sanjam !!!
Nemaš RTL? Ja sam na SBB-u i ušao sam u neki paket (bez razlike u ceni, samo sam pod ugovornom obavezom) samo zbog toga što su RTL ubacili u taj paket. Msm, neću da više komentarišem, teško yayarenje... A neverovatno je da SK ne može da umetne trku na jedan od ona 2 kanala koja su free, i to sada kada još uvek nije završnica Vimbldona, očigledno je trebao Pavlović da vozi Formulu1 da bi se tako nešto desilo...

Nemaš RTL? Ja sam na SBB-u i ušao sam u neki paket (bez razlike u ceni, samo sam pod ugovornom obavezom) samo zbog toga što su RTL ubacili u taj paket. Msm, neću da više komentarišem, teško yayarenje... A neverovatno je da SK ne može da umetne trku na jedan od ona 2 kanala koja su free, i to sada kada još uvek nije završnica Vimbldona, očigledno je trebao Pavlović da vozi Formulu1 da bi se tako nešto desilo...

Imamo sanse da gledamo trku, ako gospdin ispadne pre toga.

Sve jače su glasine da bi Kimi mogao od naredne sezone da zameni u RB Vebera (najavio povlačenje).
Ovo je šansa da se razbije tradicija "prvi i drugi vozač" :)

Одлази у Порше да вози прототипове у Ле Ман серији...

Питање је колико су ови из Ред Була спремни да ризикију.
Ако Кими буде успео да парира Фетелу могло би ту да пршти на све стране, као код сивих ономад.
А реално нема бољег слободног возача за следећу сезону од Кимија.
Такође Ред Бул је био спонзор Кимију на релију...

едит.
Од следеће сезоне се уводе казнени бодови.
У зависности од инцидента, односно кривице возач ће добијати од 1 до 3 казнена бода, па кад накупи 12 добија забрану наступа на следећој трци.
Ови из ФИА-а су дефинисали 70 различитих прекршаја.
Верујем да сада те прекршаје Кими помно чита и нада се да се ни један не односи на вожњу у алкохолисаном стању :)

Poslednja izmena:

Imam RTL ali nije u tome stvar.Meni je više pun qrc tenisa.Evo danas su dali Moto GP kvalifikacije na Sportklub 3 koji gotovo niko i ne može da gleda a mogli su komotno da ubace na neki od Sportklub-ova koji su nam dostupni jer je ceo dan na Vimbldonu bila kiša.Ali ne,balvani su ceo dan reprizirali jučerašnje teniske mečeve !!!!!

Da li to počinju polako da odvajaju RB i Mercedes kao jedini konkurenti za titulu ?!
Ne znam koja je bila taktika ferarija ali ono kockanje na kraju Q2 je moglo skupo da ih košta.

Ови наши се упљували причајући како нам Силверстон са тако брзим кривинама баш лежи кад оно прднули у чабар.
Остаје нам да видимо како ће се Мерцедес сутра понашати на трци али рекло би се да су на оним тестовима стекли конкурентску предност.

Ma da,to je taj.Ne uspijevam je pokrenuti.

Ови наши се упљували причајући како нам Силверстон са тако брзим кривинама баш лежи кад оно прднули у чабар.
Остаје нам да видимо како ће се Мерцедес сутра понашати на трци али рекло би се да су на оним тестовима стекли конкурентску предност.

Mercedes nece sutra slaviti.:)

Meni ste delovali iznenađujuće loše.

ди Реста је кажњен јер је на мерењу након квалификација имао мању тежину од дозвољене, тако да креће са задње позиције

Овај Пирели је могао неком доћи главе, и мислим да нема смисла ако их не казне.
Видим да се сада по нету провлачи прича како није толико Пирели крив колико ови што су од њих тражили одређење спецификације пнеуматика.
Мислим да је то глупост, јер ваљда је нормално да се код прављења гуме прво креће од безбедности, а онда све остало.
Права је срећа што је све прошло без озбиљних инцидената, али овако нешто је велика брука.

Што се тиче трке, Мерцедеси су коначно показали и брзину на трци.
Штета за Хамилтона и Фетела , верујем да би то била права борба до краја.
Розберг је искористио прилике, иако није деловало да има темпо за победу ето њему друге победе у сезони.
Добра вожња за Вебера и Алонса али је ту било више среће него памети.
Ова одлука Лотуса да не пошаље Кимија у бокс би могла у великој мери да утиче на његову одлуку приликом избора тима за следећу сезону.

Све у свему, Мерецедес прераста у озбиљан тим, само штета што су Ферари и Лотус мало посустали, надам се да је то само тренутно

Ovo danas sa Prirelijem je skandal, nema šanse da ih to mimoiđe. Lično, nikad neću kupiti gumu sa imenom Pireli, tako radim i za mnoge druge proizvode (skoro sam bacio neki ruter jedne poznate svetske kompanije i kupio najjeftiniji kineski koji radi bez ikakvih problema a kada sam nedavno trebao da kupim laptop to ime "svetski poznatog proizvođača" (prave i laptopove) sam automatski izbacio iz izbora, nadam se da će oavko rezonovati i kupci autoguma posle ove trke). Onomad (pre 7 godina) kad se u USA vozio onaj gran pri sa 6 automobila, Michelin bi prošao ovako kao danas Pireli ali timovi nisu hteli da rizikuju živote vozača...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back